• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk cinsel ilişki sonrası..

Hadi gözün aydın anna :KK70:

Bende 0 acı oldu ama tavuk boğazlamış gibiydi ortalık kan revan :KK70: Hiç beklemiyordum valla şok oldum sonrasında. Neyse. Ertesi gün falan ince sızıntı gibi geldi sonra geçti.
Sen kendi kendine halletmiş olsan bile kenarlarda kalan zar parçaları olabiliyor, bazen birkaç ilişkide ancak tamamen gidiyor zar. O yüzden ikinci ilişkinden sonra da kan gelebilir. Bende öyleydi sanırım.

Arkadaşımın kaldı.

Ahhadha ayol siz bakıyor musunuz adamın çıkarıp çıkarmadığına? Hiç aklıma gelmedi valla kontrol etmek.

Yine seksli konularda karşılaşıyoruz sisterım :D

Hadi gözün aydın anna :KK70:

Bende 0 acı oldu ama tavuk boğazlamış gibiydi ortalık kan revan :KK70: Hiç beklemiyordum valla şok oldum sonrasında. Neyse. Ertesi gün falan ince sızıntı gibi geldi sonra geçti.
Sen kendi kendine halletmiş olsan bile kenarlarda kalan zar parçaları olabiliyor, bazen birkaç ilişkide ancak tamamen gidiyor zar. O yüzden ikinci ilişkinden sonra da kan gelebilir. Bende öyleydi sanırım.

Arkadaşımın kaldı.

Ahhadha ayol siz bakıyor musunuz adamın çıkarıp çıkarmadığına? Hiç aklıma gelmedi valla kontrol etmek.
Teşekkür ederim :)
O değil de niye biri gözün aydın dediğinde kulakların izmir gibi komik olmayan bir saka yapmamak için kendimi zor tutuyorum? :D :işsiz:

Yine seksli konularda karşılaşıyoruz sisterım :KK70:
Ahhdahf 10 dk boşluğum olduğunda kendimi cinselliğe atıyorum. Madem yapamıyorum bari konuşayım diye herhalde ahdhaha
Bir kez daha zenginin malı züğürdün çenesini yoruyor.

Teşekkür ederim :)
O değil de niye biri gözün aydın dediğinde kulakların izmir gibi komik olmayan bir saka yapmamak için kendimi zor tutuyorum? :KK70: :işsiz:
:D :D

Hadi gözün aydın anna :D

Bende 0 acı oldu ama tavuk boğazlamış gibiydi ortalık kan revan :D Hiç beklemiyordum valla şok oldum sonrasında. Neyse. Ertesi gün falan ince sızıntı gibi geldi sonra geçti.

Arkadaşımın kaldı.

Özellikle kontrol etmiyorum ama eşim bas ucumuza koydugundan mecbur görüyorum 😂 kalk at diyorum ama 5 dk kadar kendine gelmesi sürüyor. Ben de görmüş oluyorum 😅

Velvette Velvette daha sonra özelden sana bir konuyla ilgili soru sormak istiyorum, musaaden varsa.

Maalesef konu olarak açabileceğim birşey değil. Çünkü açmam dahilinde linç yemeyi bırak, ev adresimi bulup evimi bile taşlayabilir, billboardlara resmim basılıp altına büyük puntolarla edepsiz yazılabilir :D

Bu tehlikeyi göze alamıyorum :işsiz:

Velvette Velvette daha sonra özelden sana bir konuyla ilgili soru sormak istiyorum, musaaden varsa.

Maalesef konu olarak açabileceğim birşey değil. Çünkü açmam dahilinde linç yemeyi bırak, ev adresimi bulup evimi bile taşlayabilir, billboardlara resmim basılıp altına büyük puntolarla edepsiz yazılabilir :D

Beni de alın konuşmaya 😂

Maalesef konu olarak açabileceğim birşey değil. Çünkü açmam dahilinde linç yemeyi bırak, ev adresimi bulup evimi bile taşlayabilir, billboardlara resmim basılıp altına büyük puntolarla edepsiz yazılabilir :KK70:

Edepsizlik benden sorulur :D

Ben adamı köşeye nasıl kıstırayım diye tavsiye almış insanım daha utanılacak versiyonu var mıdır bilemiyorum ama neden olmasın :D

Maalesef konu olarak açabileceğim birşey değil. Çünkü açmam dahilinde linç yemeyi bırak, ev adresimi bulup evimi bile taşlayabilir, billboardlara resmim basılıp altına büyük puntolarla edepsiz yazılabilir :KK70:

Olur olur gelicem 1 saate eklerim :KK45: :KK200:

Ay M Meredith Grey için uygunsa beni de ekle merak ederim :D Grup muymuş neymiş o edepsizlik :D

Valla sen istesen karşıki dağlar cenderme der adamlar :KK8:
Ahahdha ben istiyorum da iş yetiştiriyorum ya. Yoksa adam hazır kıta bekliyor :D

Ay M Meredith Grey için uygunsa beni de ekle merak ederim :KK70: Grup muymuş neymiş o edepsizlik :KK70:

Ahahdha ben istiyorum da iş yetiştiriyorum ya. Yoksa adam hazır kıta bekliyor :KK70:
Ben de içimden geciriyordum seni de eklesek ne güzel olur diye :KK70:
Bu arada 6. hissinin kuvvetliliğine hayran kalmamak elde değil desem :p

Back