- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
- 798
- Konu Sahibi Meredith Grey
Yok Kız ben daha o olaylara yeni giriş yaptım. Imkan olmadı ki
Ben de bu sene keşfettim zaten kesin dene ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok Kız ben daha o olaylara yeni giriş yaptım. Imkan olmadı ki
Hadi gözün aydın anna
Bende 0 acı oldu ama tavuk boğazlamış gibiydi ortalık kan revan Hiç beklemiyordum valla şok oldum sonrasında. Neyse. Ertesi gün falan ince sızıntı gibi geldi sonra geçti.
Sen kendi kendine halletmiş olsan bile kenarlarda kalan zar parçaları olabiliyor, bazen birkaç ilişkide ancak tamamen gidiyor zar. O yüzden ikinci ilişkinden sonra da kan gelebilir. Bende öyleydi sanırım.
Arkadaşımın kaldı.
Ahhadha ayol siz bakıyor musunuz adamın çıkarıp çıkarmadığına? Hiç aklıma gelmedi valla kontrol etmek.
Teşekkür ederim :)Hadi gözün aydın anna
Bende 0 acı oldu ama tavuk boğazlamış gibiydi ortalık kan revan Hiç beklemiyordum valla şok oldum sonrasında. Neyse. Ertesi gün falan ince sızıntı gibi geldi sonra geçti.
Sen kendi kendine halletmiş olsan bile kenarlarda kalan zar parçaları olabiliyor, bazen birkaç ilişkide ancak tamamen gidiyor zar. O yüzden ikinci ilişkinden sonra da kan gelebilir. Bende öyleydi sanırım.
Arkadaşımın kaldı.
Ahhadha ayol siz bakıyor musunuz adamın çıkarıp çıkarmadığına? Hiç aklıma gelmedi valla kontrol etmek.
Ahhdahf 10 dk boşluğum olduğunda kendimi cinselliğe atıyorum. Madem yapamıyorum bari konuşayım diye herhalde ahdhahaYine seksli konularda karşılaşıyoruz sisterım
Teşekkür ederim :)
O değil de niye biri gözün aydın dediğinde kulakların izmir gibi komik olmayan bir saka yapmamak için kendimi zor tutuyorum?
Hadi gözün aydın anna
Arkadaşımın kaldı.
Şimdi bayağı merak ettim iste tam ne yazıyor kutunun üstünde, uyarıcı jel mi pleasure jel miAynen çileklisi, fişnelisi her bir şeylisi var böyle azcık yakıyor gibi oluyor kımıl kımıl tövbeeeeeest ama çok hoş
Ahhdahf 10 dk boşluğum olduğunda kendimi cinselliğe atıyorum. Madem yapamıyorum bari konuşayım diye herhalde ahdhaha
Bir kez daha zenginin malı züğürdün çenesini yoruyor.
Beni de alın konuşmayaVelvette daha sonra özelden sana bir konuyla ilgili soru sormak istiyorum, musaaden varsa.
Maalesef konu olarak açabileceğim birşey değil. Çünkü açmam dahilinde linç yemeyi bırak, ev adresimi bulup evimi bile taşlayabilir, billboardlara resmim basılıp altına büyük puntolarla edepsiz yazılabilir
Bu tehlikeyi göze alamıyorum
Şimdi bayağı merak ettim iste tam ne yazıyor kutunun üstünde, uyarıcı jel mi pleasure jel mi
Beni de alın konuşmaya
Velvette daha sonra özelden sana bir konuyla ilgili soru sormak istiyorum, musaaden varsa.
Maalesef konu olarak açabileceğim birşey değil. Çünkü açmam dahilinde linç yemeyi bırak, ev adresimi bulup evimi bile taşlayabilir, billboardlara resmim basılıp altına büyük puntolarla edepsiz yazılabilir
Durex playmiş canım türkiyedeki adı
Hisset ve çilek hazzını gördüm
Şakası bir yana bende orgazm için çok yardımcı oldu, kuru kuru klitoral uyarılma sevmiyorum ben
Meraklı
Dur bakiim becerebilirsem öyle yapayımBeni de alın konuşmaya
Dur bakiim becerebilirsem öyle yapayım
Sen başlatsan bizi eklesen öyle olmuyor mu bariProlar yapabiliyor konferans konuşma
Sen başlatsan bizi eklesen öyle olmuyor mu bari
Tamam bebek, ben de ders çalışayım 2-3 saate buralardayimOlur olur gelicem 1 saate eklerim
Velvette daha sonra özelden sana bir konuyla ilgili soru sormak istiyorum, musaaden varsa.
Olur olur gelicem 1 saate eklerim
Ahahdha ben istiyorum da iş yetiştiriyorum ya. Yoksa adam hazır kıta bekliyorValla sen istesen karşıki dağlar cenderme der adamlar
Ben de içimden geciriyordum seni de eklesek ne güzel olur diyeAy M Meredith Grey için uygunsa beni de ekle merak ederim Grup muymuş neymiş o edepsizlik
Ahahdha ben istiyorum da iş yetiştiriyorum ya. Yoksa adam hazır kıta bekliyor