• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk cinsel ilişki sonrası..

Benim bir kaç gun kadar her idrardan sonra pembemsi kan gelmişti peceteye ama cok az,varla yok gibiydi
ama 1 ay sızladı orası ,ya ben hassasttim yada ikimizin acemi oluşu bunu yaratti 😄
Hey gidiiii 10 yil gecti yaf :KK70: niye bu gereksiz seyleri hatirliyorum ben :KK70:

Hadi gözünaydın diyelim :) ve cok iyi korun artik 😊
Teşekkür ederim :)
Kondomu şart koştum zaten.

Sen dogru olan biriyle yapmiyorsun bunu, sorun burda..
Nereden biliyorsun ki kiminle yaptığımı?
Hı, evlenmeden yapma olayına değineceksen benim yetiştiğim çizgi o şekil değil.

Ah be tontriko konuşmayalı ne olmuş sana? Önceden eğlenceli bir üslubun vardı.

Nereden biliyorsun ki kiminle yaptığımı?
Hı, evlenmeden yapma olayına değineceksen benim yetiştiğim çizgi o şekil değil.

Ah be tontriko konuşmayalı ne olmuş sana? Önceden eğlenceli bir üslubun vardı.
Ahahaha askindan geberdigin biri olmadigini biliyorum) evlenmeden olayina neden gireyim nasil biri oldugunuda biliyorum. Neyse yeni acildi banim sacma sacma seylerden ban aliyorum sirf millet bulasik oluyor diye., bu defa burdan almayim

Ahahaha askindan geberdigin biri olmadigini biliyorum) evlenmeden olayina neden gireyim nasil biri oldugunuda biliyorum. Neyse yeni acildi banim sacma sacma seylerden ban aliyorum sirf millet bulasik oluyor diye., bu defa burdan almayim
Ahaha merak etme, bana ban almana sebep olacak bir şey söyleyemezsin :KK30:

Ahaha merak etme, bana ban almana sebep olacak bir şey söyleyemezsin :KK30:
Hic soylemiyorumki zaten😂 kac gun once olmus konusma 5 yil sonra ban veriyolar😂 cunku bana gore konusma buraya gore polemik😂

Neyse daha cok gencsin yanlis yapma demek istiyorum aslinda.. bu kadar ozel birseyleri ozel biriyle yasamak dogru bana gore, oylesine cinsellik yasamis olmak icin degil. Oyleysede degilse ..

Hic soylemiyorumki zaten😂 kac gun once olmus konusma 5 yil sonra ban veriyolar😂 cunku bana gore konusma buraya gore polemik😂

Neyse daha cok gencsin yanlis yapma demek istiyorum aslinda.. bu kadar ozel birseyleri ozel biriyle yasamak dogru bana gore, oylesine cinsellik yasamis olmak icin degil. Oyleysede degilse ..
Kız aramızdaki hukuk eskiye dayanıyor, ondan yani.
Benim pamuş kalbimi kırmak istemezsin :D

Merhabalar hanımlar,

Direkt olarak konuma giriyorum.

Daha önce hymen(kızlık zarı) meselesini kendi kendime hallettiğimi zannediyordum/zannediyorum. Diş eti kanaması gibi, zor fark edilecek miktarda kan gelmişti.

Bugün ilk kez vajinal yoldan ilişkiye girdim. İlişki sırasında hiç bir şekilde kan gelmedi. İlişkiden 1 saat sonra, ilk kez idrara çıkmamla birlikte neredeyse adet kanamasını andırır miktarda, ilk başta koyu kırmızı daha sonra pembe renk kan geldi.

Şu anda hafif bir karın ağrım mevcut, regl zamanı olduğu gibi. Ama 2 hafta önce regl oldum ve hiç bir zaman düzensizlik durumu yaşamadım.

Karın ağrısı olmasından dolayı acaba başka bir durumdan ötürü mü kanamam oldu diye düşündüm.

Hymenden kaynaklı bir kanama mı acaba ve bu karın ağrısının sebebi nedir?
Kizlik zari koyu olmaz ki rengi acik olur

Evet.
Biraz fazla detay olacak ama cinsellik bolumundeyiz artık.
Zor olmuştu ve 1 hafta sürmüştü ara ara kanama sonra doktora gittim.
Zarın kalın demişti : /
Muhtemelen böyle bir seydir
Cesit cesit :rolleyes: :KK53:
benimkide esnekmis 1.5 yil sonra kanama oldu
ilk iliskide kasik karin agrim feci agrimisti bizde olmuyor diye zorladik afedersiniz halbuki esnekmis bosa kurek cekmisiz :sus::skandal:

Sizin yüzünüzden hanım hanımcık profilime leke gelecek :KK70: :KK70:

Neyse artık girdik bir yola :KK70:Bacak omuza ya da buna benzer pozisyonlar başlangıç için pek uygun değil. Karın ağrısı yapar. Yani eğer bunu yapıyorsanız tarzını değiştirin. Zaten her seferinde aynısını mı yapılırmış dimi :KK70:Kanama da kişiden kişiye değişir. Panik yapmayın beklemede kalın derim been.

Neyse artık girdik bir yola :KK70:Bacak omuza ya da buna benzer pozisyonlar başlangıç için pek uygun değil. Karın ağrısı yapar. Yani eğer bunu yapıyorsanız tarzını değiştirin. Zaten her seferinde aynısını mı yapılırmış dimi :KK70:Kanama da kişiden kişiye değişir. Panik yapmayın beklemede kalın derim been.
Bakire değilim zaten

Bakire değilim zaten
Ay

pardon bakmadan yazmısım hahah

Back