İlk buluşmada...

Son sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yaşıyorduk .bir yerde buluştuk ,otururken ufak ufak elime koluma falan dokunuyorDu konuşma sırasında .çok samimi ,komik de bir çocuktu :) yağmur yağdı ,dinmesini bekledik dinmedi .neyse hadi çıkalım ,dedik ,yağmur birden siddetlenince bir evin önüne sığındık .sırılsıklam olmuştuk ,aynı anda birbirimize sarıldık ve aynı anda opustuk. İki yıl sonra da kocam oldu kendisi :)

Tanımadığın biriyse abazadir, sürekli konuşup samimiyeti ilerletmisseniz adam elini çabuk tutmak istemiş olabilir .diğer bukusmalarda sıkıntı olmasın ,ilk öpücüğü atlatayım diye

Bence aşırı y ılışıklık olmadığı sürece normal. Sonuçta her iki araf da arada çekim olduğunu biliyor. Mesela ben de tokalaşmaya çalışırsa itici bulurum. Erkek arkadaşımla ilk buluşmamızda elini uzatmasına fırsat vermeden sarılıp öpmüştüm naber diye. Gecenin sonunda öpmesi çin davetiye bakışı atmıştım hatta ama o bana neden öyle bakıyorsun diyip trollemişti ikinci buluşmamızda bundan adım gelmez diyip ben öpmüştüm. Hala güleriz dalgasını geçeriz. Bu tip şeylerde zamanlama ve aradaki çekim önemli her ilişkinin dinamiği farklı

Tepkimi belli ettim ben de ,değer vermiyorsa artık arayıp sormaz değil mi.Benim de bu görüşmeden sonra konuşmamam bitirici diğer tepki olur herhalde

Gerçekten kadınları anlamıyorum. İlk buluşma diyor sunuz..

Neden değişsin ki? Çok mu sevdiniz, aşık mı oldunuz? Yani boşverin, değişmesini beklemeyeceğiniz, size değer veren biri olsa olmuyor mu?
Yani size göre bu eylem yanlışsa 10 senelik eşiniz değil bu, neden değişmesini istiyorsunuz inanın anlayamadım. Sevgisine çok mu ihtiyacınız var ki

Sarılıp opmezse yakinlasmassa normal bir arkadaştan ne farkı olacak anlayamadım. Siz sonradan "ben seni arkadaş olarak seviyorum "deme diye de yapmış olabilir. Her ilişkinin dinamiği farklıdır. O anın doğru an olduğunu sizin de bunu istediğinizi düşünerek yapmış olabilir. Hoslanmadiysaniz 2.buluşmaya gitmezsiniz olur biter.
Biz tanismamizin 1.ayında kendimizi yatakta bulmuştuk herşeyi çok yoğun ve hızlı yaşamıştık .3 yıldır da evliyiz
Kısacası burdaki herkes farklı bir fikir beyan edecektir. Kimsenin doğrusu aynı değil bu tarz konularda .o yüzden sizin içiniz huzursuzsa devam etmezsiniz ,sizin de hoşunuza gittiyse devam edersiniz. ilişkinin gidişatını da zaman gösterir burdaki tahminlerle ilişki yurutulmez diye düşünüyorum.

İlk buluşmada normal gelmedi.
Tabiki bunun belli bi zamanı yok ama ilk günde değil yani.
Tabi daha önceden iki yakın arkadaş olursunuz,arkadaşlık aşka dönüşür,siz zaten birbirinizi tanıosunuzdur ozaman yadırgamam...

Sekil a ben ☺

Ben ona uzun süredir aşıktım.Değer verdim karşılığında böyle olması içimi acıttı,çok üzüldüm. O yüzden üzüldüğümü anlasın diye. Bu ilişkiye o kadar emek verdim ki,karşılığında bunu görmek çok canımı acıttı.

Aldatmak ve dayak atmak basit mi size göre? Bir adam bir kadına sokakta şiddet uygulasa sesini çıkarmayan ama öpüşen çift görse saldıran bir toplumuz. Sarılmak ve öpmek son derece doğal istekler. Asıl şiddet uygulamak hayvanca

S.... Yapmak dediğiniz de sanırım seks yapmak oluyor.

Her hızlı ilerleyen ilişki kötü değildir aslında biz evlilik öncesi yıllarca cinsel birliktelik de yaşadık ,tanıştığımız günden beri de her türlü kullanırım kendisini öpme mıncırma sıkıştırma şeklinde ,kötü bi durum olmadı evlendik evlendikten sonra tövbe ettik gerçi Allahtan umudumuz var ins affedilmişizdir
aradaki o yoğun çekim bende de varsa sıkıntı yok

Buradaki kadınların bir kısmı şöyle:
Adam beni arzulasın ama ben hep tersleyim. Ama o ısrar etmeye devam etsin (bir keresinde biri konu açmıştı burda. 2 yıldır tersliyorum sevgilimi. Artık beni arzulamıyor diye ağlıyordu burda. Adam istemeye devam etsin ama bu reddetmeye devam etsin istiyordu sadist gibi)

Bir adamın öpüşmek istemesi normaldir bence. Yakınlaşmak, sevişmek, birbirini deli gibi arzulamak, çılgınlar gibi sevişmek muhteşemdir.tabii bunları yaşamayan ne bilsin. Anca ahlak bekçiliği yapar....

Peki sevgi olmadan bunu yapması?

sarılıp öpmesinden ziyade nasıl sarılıp öptüğü önemli. muhtmelen seni rahatsız etti bence böyle hissettiğine göre de vardır bir niyeti.

Bu olaydan sonra hislerinizi anlayıp özür dilemedi mi ya da tekrar konuşmaya çalışmadı mı? Bu arada yaşlar kaç?

Bu olaydan sonra hislerinizi anlayıp özür dilemedi mi ya da tekrar konuşmaya çalışmadı mı? Bu arada yaşlar kaç?
Özür diler mi ki ,bilmiyorum hiç sanmıyorum.
Konuşmadık.Konuşmayı düşünmüyorum. Çok emek verdim saf gerçek duygularımla yaklaştım o ise böyle yaptı hatasını anlar mı bilmiyorum. Sadece anladığı anı görmek isterdim

Evet yine herkesin namusunu kanitlamak icin adeta yarişa girdigi bir konu daha

İlk bulusmada aradaki etkileşim kaynakli sarilmalari opusmeleri ve hatta sevişmeleri “oo hatun da şöyle böyleymiş ilk dakikadan ustume atladi” diyebilecek potansiyelde hödüklerle buluşmuyorum.
Sevgilim benden onceki sevgilileri ilk buluşmada sarildi diye onlardan ayrildigini ben de yetmiş beş milyoor sene goz temasi kurmadigim icin ne kadar namuslu (!) oldugumu dusunup bana asik oldugunu soylese o hödükle de ilişigimi keserim.
Burada gurur duyulan konular gercekten gozlerimi kör ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…