- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
İlk buluşmada sarılmaya öpmeye çalışan erkek hakkında izlenimleriniz nelerdir ? Nasıl davranmalı , hatasını anlar mı.
Sonradan sever mi değişir mi
Sarılıp öpmek derken ,sevgili gibi yani samimi şekilde olan
Tepkimi belli ettim ben de ,değer vermiyorsa artık arayıp sormaz değil mi.Benim de bu görüşmeden sonra konuşmamam bitirici diğer tepki olur herhaldeAslinda bu tamamen kisilerin hayat görüşüne bağlı. Kiminin hoşuna gider, kimi rahatsız olur.
Sizin rahatsız olduğunuzu düşünürek yaziyorum. Tepkinizi o an belli etseydiniz. Belki etmişsinizdir bilmiyorum. Ilişkilerde böyle şeyler olacaksa da zamanla olması bence daha iyi. Acikcasi ilk bulusmada biri beni opmeye kalksa o an kalkar giderdim.
Eğer niyeti sadece temas ise tepkinizin üstüne arayıp sormaz bence de.Tepkimi belli ettim ben de ,değer vermiyorsa artık arayıp sormaz değil mi.Benim de bu görüşmeden sonra konuşmamam bitirici diğer tepki olur herhalde
İlk buluşmada sarılmaya öpmeye çalışan erkek hakkında izlenimleriniz nelerdir ? Nasıl davranmalı , hatasını anlar mı.
Sekil a ben ☺Beyimiz sarılmaya öpmeye niyetlensin ondan sorun yok ama sana bakıp aaa hemen kendini bir erkeğe kaptırmıyor desin, hoşuna gitsin. erkeklerin şu saçma sapan kalıplarına prim veriyorsunuz ya iğrenç bir durum.
bırak sarılmayı ilk buluşmada sevişen, cinsel ilişkiye giren ve sonra evlenen tanıdıklarım var. basit kalıplarla hayat yaşanmaz.
Ben ona uzun süredir aşıktım.Değer verdim karşılığında böyle olması içimi acıttı,çok üzüldüm. O yüzden üzüldüğümü anlasın diye. Bu ilişkiye o kadar emek verdim ki,karşılığında bunu görmek çok canımı acıttı.Gerçekten kadınları anlamıyorum. İlk buluşma diyor sunuz..
Neden değişsin ki? Çok mu sevdiniz, aşık mı oldunuz? Yani boşverin, değişmesini beklemeyeceğiniz, size değer veren biri olsa olmuyor mu?
Yani size göre bu eylem yanlışsa 10 senelik eşiniz değil bu, neden değişmesini istiyorsunuz inanın anlayamadım. Sevgisine çok mu ihtiyacınız var ki
Değil mi.Çok üzüldüm aynı şekilde üzülmesini isterdimEğer niyeti sadece temas ise tepkinizin üstüne arayıp sormaz bence de.
Aldatmak ve dayak atmak basit mi size göre? Bir adam bir kadına sokakta şiddet uygulasa sesini çıkarmayan ama öpüşen çift görse saldıran bir toplumuz. Sarılmak ve öpmek son derece doğal istekler. Asıl şiddet uygulamak hayvancaBöyle bir hatayı asla affetmezdim. Sanki adam aldatmış, dayak atmış gibi basitleştirerek anlatmanıza da şaşırdım doğrusu. Öpmek, sarılmak diyorsunuz farkında mısınız? Bunu kabul ederseniz ileride bu adam afedersiniz ama s... yapmak ister. Erkekler bu cesareti nereden buluyor pes!
Peki sevgi olmadan bunu yapması?Buradaki kadınların bir kısmı şöyle:
Adam beni arzulasın ama ben hep tersleyim. Ama o ısrar etmeye devam etsin (bir keresinde biri konu açmıştı burda. 2 yıldır tersliyorum sevgilimi. Artık beni arzulamıyor diye ağlıyordu burda. Adam istemeye devam etsin ama bu reddetmeye devam etsin istiyordu sadist gibi)
Bir adamın öpüşmek istemesi normaldir bence. Yakınlaşmak, sevişmek, birbirini deli gibi arzulamak, çılgınlar gibi sevişmek muhteşemdir.tabii bunları yaşamayan ne bilsin. Anca ahlak bekçiliği yapar....
Özür diler mi ki ,bilmiyorum hiç sanmıyorum.Bu olaydan sonra hislerinizi anlayıp özür dilemedi mi ya da tekrar konuşmaya çalışmadı mı? Bu arada yaşlar kaç?