İlk buluşmada sarılmaya öpmeye çalışan erkek hakkında izlenimleriniz nelerdir ? Nasıl davranmalı , hatasını anlar mı.
Sonradan sever mi değişir mi
Sarılıp öpmek derken ,sevgili gibi yani samimi şekilde olan
Evet, benim üzüldüğüm nokta ben çok değer verdim karşılığı saygısızlık oldu.Acaba hatasını anlar mı diye düşünüyorumHer ilişkinin dinamiği farklıdır ama burada sizin nasıl hissettiğiniz önemli. Bizim görüşlerimiz sizi bağlamamalı. Sizi rahatsız ettiyse böyle bir girişim, sertçe reddedebilirsiniz. Yaptırmayabilirsiniz. Sizi rahatsız eden hiçbir şeyi zorla yapmayın, bu çok normal bir şey diye sizi ikna etmesine izin vermeyin sevgilinizin, durmasını istediğiniz yerde durmasını bilmiyorsa derhâl kaçın o ortamdan.
Bişey sorabilir miyim lütfen, ben yanında iken tepki gösterdim o da düşün taşın bana güvenini sağla öyle konuşalım dedi.Yanından ayrıldıktan sonra bir daha iletişime geçmedim.Kendisi düşünüp hatasını anlar mı kiSiz rahatsız olduysanız demek ki yanlıştı. Bunu başkasına göre ölçmek, değerlendirmek doğru değil. Durumu anlatıp biraz daha uzak durmak istediğinizi söyleyin. Özür dileyip geri çekilirse ilişkiye devam edersiniz. Yine de sizi bunaltırsa ya da huzursuz hissederseniz noktalandırırsınız.
Ya, biraz gerçekçi olmak ve bir haftalık bir tanışıklıkta fazla değer vermemek lazım. Ne kadar tanıdınız ki sonuçta? Sizin kriterlerinize uymayan bir insan olduğunu bu hareketiyle gördünüz. Belki de o da daha rahat bir ilişki istiyor. Siz de onun kriterlerine uymuyorsunuzdur. Bu işi çok da “beni kullanılacak kız gibi görmüş” seviyesine indirgememek lazım.Evet, benim üzüldüğüm nokta ben çok değer verdim karşılığı saygısızlık oldu.Acaba hatasını anlar mı diye düşünüyorum
Ama öyle gördüğü aşikar,bu beni kırdı zaten.Benim ona uzun süredir duygularım vardı ,yeni bir haftadır konuşuyorduk.O yüzden ben bu süreçte duygularımı verdiğim değeri belli ettim ona.Ya, biraz gerçekçi olmak ve bir haftalık bir tanışıklıkta fazla değer vermemek lazım. Ne kadar tanıdınız ki sonuçta? Sizin kriterlerinize uymayan bir insan olduğunu bu hareketiyle gördünüz. Belki de o da daha rahat bir ilişki istiyor. Siz de onun kriterlerine uymuyorsunuzdur. Bu işi çok da “beni kullanılacak kız gibi görmüş” seviyesine indirgememek lazım.
Bişey sorabilir miyim lütfen, ben yanında iken tepki gösterdim o da düşün taşın bana güvenini sağla öyle konuşalım dedi.Yanından ayrıldıktan sonra bir daha iletişime geçmedim.Kendisi düşünüp hatasını anlar mı ki
Haklısınız,böyle insanların anlaması imkansız sanırımBunu söylediyseniz açıkça konuşayım bakışım değişti. Özür dileyip, "senin izin verdiğin ölçüde yaklaşacağım" diyebilirdi. Yaptığını hak görmüş ve sizin sorununuz gibi davranmış. Çirkin. Kendinizi kaptırmadan sakince bekleyin anlayacak mı diye. Ben çok umut görmedim.
Bir bana mı ironi yapmışsınız gibi geldi Yüklenenler olmuş da sizeBöyle bir hatayı asla affetmezdim. Sanki adam aldatmış, dayak atmış gibi basitleştirerek anlatmanıza da şaşırdım doğrusu. Öpmek, sarılmak diyorsunuz farkında mısınız? Bunu kabul ederseniz ileride bu adam afedersiniz ama s... yapmak ister. Erkekler bu cesareti nereden buluyor pes!
Bir bana mı ironi yapmışsınız gibi geldi Yüklenenler olmuş da size
Bir bana mı ironi yapmışsınız gibi geldi Yüklenenler olmuş da size
sana değer vermediği ortadaİlk buluşmada sarılmaya öpmeye çalışan erkek hakkında izlenimleriniz nelerdir ? Nasıl davranmalı , hatasını anlar mı.
Sonradan sever mi değişir mi
Sarılıp öpmek derken ,sevgili gibi yani samimi şekilde olan
cinsel seks
biz birlikte uyudukBeni taslayacaklar belki ama esimle ilk bukusmamizda opustuk. Cok etkilenmistik birbirimizden. Evliyim iki evladim var...