İlk buluşmada...

İlk buluşmada sarılmaya öpmeye çalışan erkek hakkında izlenimleriniz nelerdir ? Nasıl davranmalı , hatasını anlar mı.
Sonradan sever mi değişir mi
Sarılıp öpmek derken ,sevgili gibi yani samimi şekilde olan

Valla arkadaşım bu erkeğin sapik olduğunu ve bazı duygularını tatmin etmek peşinde olduğunu düşünürdüm.... Bence böylelerinden uzak durulmalı doyumsuz gozu dışarda oluyorlar çünkü kendini kullandırtma sonra cok üzülürsün benden söylemesi..

yani ben normalde yakın olduğum arkadaşlarımla bile sarılmam ya da öpmem kız arkadaşlarım da dahil. genel olarak temas etmeyi sevmiyorum insanlara en azından flört döneminde söylemiş oluyorum bunu karşımdakine zaten ona göre davranıyorlar. göster ama elletme kafasından değil tabi bu insanların temizlik anlayışını bilmeden sevmiyorum dokunmayı. yağlı kepekli saç sarı dişler tanımlanamayan kötü koku tırnak aralarında koyu renkli ne olduğu belirsiz pislikler falan görürsem komple ilişiğimi kesiyorum bu yüzden yaşlıların elini falan hayatta öpmem hastayım deyip geçerim konusu açıldığında bayramda falan.

sokakta çamurda toz toprak içinde yatan bir kedi köpek görsem yerlerde yuvarlanırım onunla ama imkanı varken ve belli yaşta azami temizlik alışkanlığına sahip olması gereken insanlara karşı tavrım bu sadece.

önceki muhabbetlerinize bağlı olarak küçük bir sarılma ya da tatlı bir öpücük olabilir bence ama karşıdaki heyecandan avuç içleri terlemiş halde sizin beden dilinizi gözetmeden öpmeye sarılmaya çalışıyorsa ya fazla heyecanlıdır ya da ilk kez bir kızla o kadar yakın duruyordur yol verin derim :KK70:

Son düzenleme:
Her ilişkinin dinamiği farklıdır ama burada sizin nasıl hissettiğiniz önemli. Bizim görüşlerimiz sizi bağlamamalı. Sizi rahatsız ettiyse böyle bir girişim, sertçe reddedebilirsiniz. Yaptırmayabilirsiniz. Sizi rahatsız eden hiçbir şeyi zorla yapmayın, bu çok normal bir şey diye sizi ikna etmesine izin vermeyin sevgilinizin, durmasını istediğiniz yerde durmasını bilmiyorsa derhâl kaçın o ortamdan.

Her ilişkinin dinamiği farklıdır ama burada sizin nasıl hissettiğiniz önemli. Bizim görüşlerimiz sizi bağlamamalı. Sizi rahatsız ettiyse böyle bir girişim, sertçe reddedebilirsiniz. Yaptırmayabilirsiniz. Sizi rahatsız eden hiçbir şeyi zorla yapmayın, bu çok normal bir şey diye sizi ikna etmesine izin vermeyin sevgilinizin, durmasını istediğiniz yerde durmasını bilmiyorsa derhâl kaçın o ortamdan.
Evet, benim üzüldüğüm nokta ben çok değer verdim karşılığı saygısızlık oldu.Acaba hatasını anlar mı diye düşünüyorum

Siz rahatsız olduysanız demek ki yanlıştı. Bunu başkasına göre ölçmek, değerlendirmek doğru değil. Durumu anlatıp biraz daha uzak durmak istediğinizi söyleyin. Özür dileyip geri çekilirse ilişkiye devam edersiniz. Yine de sizi bunaltırsa ya da huzursuz hissederseniz noktalandırırsınız.

Siz rahatsız olduysanız demek ki yanlıştı. Bunu başkasına göre ölçmek, değerlendirmek doğru değil. Durumu anlatıp biraz daha uzak durmak istediğinizi söyleyin. Özür dileyip geri çekilirse ilişkiye devam edersiniz. Yine de sizi bunaltırsa ya da huzursuz hissederseniz noktalandırırsınız.
Bişey sorabilir miyim lütfen, ben yanında iken tepki gösterdim o da düşün taşın bana güvenini sağla öyle konuşalım dedi.Yanından ayrıldıktan sonra bir daha iletişime geçmedim.Kendisi düşünüp hatasını anlar mı ki

Evet, benim üzüldüğüm nokta ben çok değer verdim karşılığı saygısızlık oldu.Acaba hatasını anlar mı diye düşünüyorum
Ya, biraz gerçekçi olmak ve bir haftalık bir tanışıklıkta fazla değer vermemek lazım. Ne kadar tanıdınız ki sonuçta? Sizin kriterlerinize uymayan bir insan olduğunu bu hareketiyle gördünüz. Belki de o da daha rahat bir ilişki istiyor. Siz de onun kriterlerine uymuyorsunuzdur. Bu işi çok da “beni kullanılacak kız gibi görmüş” seviyesine indirgememek lazım.

Ya, biraz gerçekçi olmak ve bir haftalık bir tanışıklıkta fazla değer vermemek lazım. Ne kadar tanıdınız ki sonuçta? Sizin kriterlerinize uymayan bir insan olduğunu bu hareketiyle gördünüz. Belki de o da daha rahat bir ilişki istiyor. Siz de onun kriterlerine uymuyorsunuzdur. Bu işi çok da “beni kullanılacak kız gibi görmüş” seviyesine indirgememek lazım.
Ama öyle gördüğü aşikar,bu beni kırdı zaten.Benim ona uzun süredir duygularım vardı ,yeni bir haftadır konuşuyorduk.O yüzden ben bu süreçte duygularımı verdiğim değeri belli ettim ona.

Bişey sorabilir miyim lütfen, ben yanında iken tepki gösterdim o da düşün taşın bana güvenini sağla öyle konuşalım dedi.Yanından ayrıldıktan sonra bir daha iletişime geçmedim.Kendisi düşünüp hatasını anlar mı ki

Bunu söylediyseniz açıkça konuşayım bakışım değişti. Özür dileyip, "senin izin verdiğin ölçüde yaklaşacağım" diyebilirdi. Yaptığını hak görmüş ve sizin sorununuz gibi davranmış. Çirkin. Kendinizi kaptırmadan sakince bekleyin anlayacak mı diye. Ben çok umut görmedim.

Bunu söylediyseniz açıkça konuşayım bakışım değişti. Özür dileyip, "senin izin verdiğin ölçüde yaklaşacağım" diyebilirdi. Yaptığını hak görmüş ve sizin sorununuz gibi davranmış. Çirkin. Kendinizi kaptırmadan sakince bekleyin anlayacak mı diye. Ben çok umut görmedim.
Haklısınız,böyle insanların anlaması imkansız sanırım

Böyle bir hatayı asla affetmezdim. Sanki adam aldatmış, dayak atmış gibi basitleştirerek anlatmanıza da şaşırdım doğrusu. Öpmek, sarılmak diyorsunuz farkında mısınız? Bunu kabul ederseniz ileride bu adam afedersiniz ama s... yapmak ister. Erkekler bu cesareti nereden buluyor pes!
Bir bana mı ironi yapmışsınız gibi geldi Yüklenenler olmuş da size

Bir bana mı ironi yapmışsınız gibi geldi Yüklenenler olmuş da size

Aynen ironi olduğu çok belli ama kimse anlamamış :)

Bu arada konuya cevap, ilk buluşma var ilk buluşma var. Öncesinden romantik bir geçmiş vardır flörtleşmeler olmuştur vs o zaman ilk buluşmada her şey olur afedersiniz cinsel seks bile olur ahahah. Ama ciddi ciddi yeni tanışılan bir ilk buluşmadır, o zaman bence olmaması daha iyi olur.

tanısıklık olur, 3-5 muhabbet edersınız, iş artık sevgili olmaya kalmıştır ve flört aşamasını çoktan geçmişinizdir öper ve bunda birşey yok ama ilk kez tanışılıp görüşülecekse ilk buluşmada sırnaşan adam ya sapıktır ya azgın başka birşey diyemeyeceğim.

Beni taslayacaklar belki ama esimle ilk bukusmamizda opustuk. Cok etkilenmistik birbirimizden. Evliyim iki evladim var...

Ya ben şey kafasında olan biri değilim, yani "Seven adam dokunmaya kıyamaz, elini bile tutmaz" falan. Benim erkek arkadaşım da direkt öpmüştü beni sevgili değilken, afallatmıştı. Sevgili olduğun birini cinsel olarak arzulamak doğaldır. Ancak rahatsız edici olduysa bu sarılma, öpme durumları demek özel alanını baya işgal etmiş demektir, bunu hissetmek benim için dezavantaj olurdu.

İlk buluşmada sarılmaya öpmeye çalışan erkek hakkında izlenimleriniz nelerdir ? Nasıl davranmalı , hatasını anlar mı.
Sonradan sever mi değişir mi
Sarılıp öpmek derken ,sevgili gibi yani samimi şekilde olan
sana değer vermediği ortada
uzak dur

Beni taslayacaklar belki ama esimle ilk bukusmamizda opustuk. Cok etkilenmistik birbirimizden. Evliyim iki evladim var...
biz birlikte uyuduk :KK70: Daha da fena

ondan önceki 6 enelik ilişkimde de platonik biri vardı aynı fakültedeydik.

uzaktan uzaga aşıktım ona

bir gün dünya kupası macında kalabalık bır grup arkadasımızın evınde toplandık , üniveriste hayatı :)

saat geç oldu sohbet muhabbet tabi bundan tam 19 sene evvel.

herkes buldugu yerde uyudu , bu cocukta o evdeydi salonda uyuyordu ,gece baya gök gürledi yagmur yagdı ben de cok korktum mutfaga su içmeye kalktım gecerken onu gordum ve gidip yanagından usulca öptüm :KK70:

Uyandı sonra yanıma otursana dedı yatakta oturduk , yagmurdan falan bahsettik derken konuyu geçmiş zamanda ölen ve cok sevdiği dedesine getirdi:KK70:

1 Hafta sonra okul yaz tatiline girdi ve biz tatil boyunca telefonlastık üzerine 6 sene cıktık, evlilik arifesinde de ayrıldık.

ama sımdı böyle erkekler pek yok. konu sahibinin durumu farklı olabilir

bence talep kadından gelıyorsa daha ıyımser ama erkekten gelıyorsa rahatsız edici ve faydalanma yönunde olabilir.

X