İlk buluşmada...

Böyle bir hatayı asla affetmezdim. Sanki adam aldatmış, dayak atmış gibi basitleştirerek anlatmanıza da şaşırdım doğrusu. Öpmek, sarılmak diyorsunuz farkında mısınız? Bunu kabul ederseniz ileride bu adam afedersiniz ama s... yapmak ister. Erkekler bu cesareti nereden buluyor pes!

eee ileride sevgilisiyle birlikte olmak yani sizin deyimle s... yapmak istemesi anormal mi?
sevişmeyecekseniz neden sevgili yapıyorsunuz pardon?

Böyle bir hatayı asla affetmezdim. Sanki adam aldatmış, dayak atmış gibi basitleştirerek anlatmanıza da şaşırdım doğrusu. Öpmek, sarılmak diyorsunuz farkında mısınız? Bunu kabul ederseniz ileride bu adam afedersiniz ama s... yapmak ister. Erkekler bu cesareti nereden buluyor pes!
Ya ben de, "aldatmak, dayak atmak gibi basitleştirerek" lafınızı anlamadım ya. Yanlış mı ifade ettiniz, yoksa cidden bunların öpüşmekten daha basit hatalar olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Bir de "afedersiniz ama s... yapmak" derken, ayıp bir şey mi var? Seks mi demek istediniz? Sevişmek ayıp bir şey mi ya?
Şu paragraftaki en ayıp şeyler aldatmak ve dayak atmak, sansürlenecekse onlar sansürlenir yani.

Ben esim sariliyor öpüyor demedim ki. Bunlari yapan kizlari görmüs tanismayi birakmis dedim. Iyi okuyun yazdiklarimi. Benden gelmedigi icin kendi de yaklasma göstermedi bana karsi. Bu benim görüsüm. Ilk bulusmada cinsel iliskiye girip evlenenler varsa ne mutlu onlara. Herkesin kararina saygi gösteriyorum! Sarilip öpüsmemek de benim kararimdi.

e tamam işte kızlardan görünce o da onlara sarılıp öpmüş değil mi?
kendisine tersse kızdan talep gelse de hayır derdi ama işine gelmiş öpmüş sonra da aaa ben bunu kaldıramam vs..

sizin gibi kadınlar böyle çifte standartlı erkeklere prim verdikçe daha çok sorun yaşarız biz.

ilk buluşma yatakta da bitebilir, tokalaşarak da vedalaşılabilir, bu aranızdaki uyuma, yaşam tarzınıza, dünya görüşünüze bağlı, burda bin kişiye sorup bin farklı yanıt alabilirsiniz.
ben ilk buluşmada erkek benden fiziksel olarak uzak duruyorsa, benden hoşlanmadığını ya da cool takılmaya çalışan kasıntı bir tip olduğunu düşünür ve bidaha görüşmezdim mesela.

Ilk buluşma derken aranızda duygusal bir bağ yokken mi öpmeye yeltendi. Yeni mi taniştırıldınız? Ya da daha önce iletişiminiz varsa ne boyutta? Ne bileyim burda baya fantasik ilişkiler okuyoruz. Aylarca sadece mesaj telefon yoluyla ilişkiyi sürdürüp buluşan çift çok öyle bir şey mi?

Ilk buluşma derken aranızda duygusal bir bağ yokken mi öpmeye yeltendi. Yeni mi taniştırıldınız? Ya da daha önce iletişiminiz varsa ne boyutta? Ne bileyim burda baya fantasik ilişkiler okuyoruz. Aylarca sadece mesaj telefon yoluyla ilişkiyi sürdürüp buluşan çift çok öyle bir şey mi?
Bir haftalık bir tanışma ortamı var. Arada hoşantı var sadece,hani birbirini tanımak isteyen iki insan,bir hafta boyunca her fırsatta konuşup tanışmaya çalışıyorlar.Görüşme günü ise malum erkek tarafı birbirimize daha iyi alışalım sevelim diye yakınlaşmaya çalışıyor

İlk buluşmada sarılmaya öpmeye çalışan erkek hakkında izlenimleriniz nelerdir ? Nasıl davranmalı , hatasını anlar mı.
Sonradan sever mi değişir mi
Sarılıp öpmek derken ,sevgili gibi yani samimi şekilde olan

Ben hoslanmazdim ne oyle yoklukta gibi gordugu ilk an yapismis hemen size. Ilk bulusma dedigin biraz samimi biraz ciddi gecer. Asik olup sevgili olduktan sonra istersen git sevis kimse karisamaz ama sahsen ben elele bile tutusmam ilk gordugum kisiyle.

İki tarafın yaşam biçimine bağlı bence bu durum.. ilk buluşmada cinsel ilişkiye dahi girip evlenen insan tipi de var.. öpmeyi bırak tokalaşmayı dahi garipseyen insan tipi de var.. bu bence sizinle ve partnerinizin hayat görüşürüyle ilgili ki sorup garipsediğinize göre siz ikinci gruba giriyorsunuz.
Uzaklaşın bence..

İki tarafın yaşam biçimine bağlı bence bu durum.. ilk buluşmada cinsel ilişkiye dahi girip evlenen insan tipi de var.. öpmeyi bırak tokalaşmayı dahi garipseyen insan tipi de var.. bu bence sizinle ve partnerinizin hayat görüşürüyle ilgili ki sorup garipsediğinize göre siz ikinci gruba giriyorsunuz.
Uzaklaşın bence..
Evet ikinci gruptayım.Beni üzen şey,bir haftadır çok özenli çok dikkatliydi.Benim güvenim sıfırdı insanlara güvenimi yavaş yavaş onarmaya başlamıştı. Sevgi sözcüklerini ,hitaplarını hiç kullanmadı bu süre boyunca evet içimden dedim gerçekçi biri demek ki.
İnandım.Ama görüşünce en nefret ettiğim şeyleri yaptı

İlk buluşmada sarılmaya öpmeye çalışan erkek hakkında izlenimleriniz nelerdir ? Nasıl davranmalı , hatasını anlar mı.
Yaşın kaç bilmiyorum ama adam daha ilkten kendini belli etmiş. Bir insan neyse odur. Arkana bile bakma derim. Daha tanımadığı biriyle niye temas kurmak ister bir insan? Sence de niyeti yeterince açık değil mi? Bunlar zamanla tanıdıkça sevgi oluştukça olabilecek şeyler. Adam demek ki herkesle bu kadar çabuk samimi olabiliyor. Sen değil bir başkası olsa ona da böyle yaklaşacak. Bir de bu açıdan düşün.

Yaşın kaç bilmiyorum ama adam daha ilkten kendini belli etmiş. Bir insan neyse odur. Arkana bile bakma derim. Daha tanımadığı biriyle niye temas kurmak ister bir insan? Sence de niyeti yeterince açık değil mi? Bunlar zamanla tanıdıkça sevgi oluştukça olabilecek şeyler. Adam demek ki herkesle bu kadar çabuk samimi olabiliyor. Sen değil bir başkası olsa ona da böyle yaklaşacak. Bir de bu açıdan düşün.
Haklısınız,bir hafta boyunca çok özenli çok dikkatliydi oynamış demek ki.

Evet ikinci gruptayım.Beni üzen şey,bir haftadır çok özenli çok dikkatliydi.Benim güvenim sıfırdı insanlara güvenimi yavaş yavaş onarmaya başlamıştı. Sevgi sözcüklerini ,hitaplarını hiç kullanmadı bu süre boyunca evet içimden dedim gerçekçi biri demek ki.
İnandım.Ama görüşünce en nefret ettiğim şeyleri yaptı

Erkekler hangi kıza nasıl yaklaşması gerektiğini iyi bilirler. Zaten soğumuşsunuz bence uzatma

Öpmek var öpmek var , yani normal arkadaşlar bile gorustugunde yanaktan opusebiliyor, ya da sarilabiliyor. Ama ben de fazla samimiyetten hoşlanan biri değilim ondan dolayı ilk görüştüğüm anda bunu belirtmistim, belki karşıdaki kişi için normaldir bu kötü niyetli olduğunu göstermez. Tavrınizi koysaydiniz asıl önemli olan sizin tavriniza vereceği tepki. Tabiki benim dediğim şeyler normal sarılma öpme için geçerli , abartllili şeyler yaptı ise basıp tokadı gitseydiniz.

Bir haftalık bir tanışma ortamı var. Arada hoşantı var sadece,hani birbirini tanımak isteyen iki insan,bir hafta boyunca her fırsatta konuşup tanışmaya çalışıyorlar.Görüşme günü ise malum erkek tarafı birbirimize daha iyi alışalım sevelim diye yakınlaşmaya çalışıyor
O da garip bir tarzmış. Iki sevgilinin öpüşmesi, yakınlaşmasını doğal bulurum da. Daha bir dur bir haftalık tanıdığın insana neyin koşması bu? Belli ki tarzı size uygun değil; sevdiğin insanla öpüş de bir insanı daha çok sevmek için öpüşmek tuhaf.

Öpmek var öpmek var , yani normal arkadaşlar bile gorustugunde yanaktan opusebiliyor, ya da sarilabiliyor. Ama ben de fazla samimiyetten hoşlanan biri değilim ondan dolayı ilk görüştüğüm anda bunu belirtmistim, belki karşıdaki kişi için normaldir bu kötü niyetli olduğunu göstermez. Tavrınizi koysaydiniz asıl önemli olan sizin tavriniza vereceği tepki. Tabiki benim dediğim şeyler normal sarılma öpme için geçerli , abartllili şeyler yaptı ise basıp tokadı gitseydiniz.
Yani değer vermiyorsa istediği tepkiyi vermediğim için gider değil mi

Aslinda bu tamamen kisilerin hayat görüşüne bağlı. Kiminin hoşuna gider, kimi rahatsız olur.
Sizin rahatsız olduğunuzu düşünürek yaziyorum. Tepkinizi o an belli etseydiniz. Belki etmişsinizdir bilmiyorum. Ilişkilerde böyle şeyler olacaksa da zamanla olması bence daha iyi. Acikcasi ilk bulusmada biri beni opmeye kalksa o an kalkar giderdim.

Yani değer vermiyorsa istediği tepkiyi vermediğim için gider değil mi
Saygılı bir insansa zaten kendisi rahat biri olsa bile size saygı duyması lazım. Rahatsız olduğumda tokalasmam bile kimseyi sallamam da. Bence bunu belli edin eğer ki farklı tepki verirse niyetli bozukmuş zaten.

X