- Konu Sahibi bidiqperge
-
ya öyle mi diyorsun ben de en başta klomeni deneyim demiştim kendi kendimeklomenden se aşılama daha ıyı
aynı durumdayız cnm benm klomen saçma ya walla blmıorm ama ben öle düşünuormya öyle mi diyorsun ben de en başta klomeni deneyim demiştim kendi kendime
klomen de süreklıı sana klomen ılacı verecek bazıları onu 3 aya kadar kullanıo wakıt kaybı takılma ona aşılama yap benceaynı durumdayız cnm benm klomen saçma ya walla blmıorm ama ben öle düşünuorm
yınede bılmıorm cnm doktora yarın sor hangısı daha kolay deklomen de süreklıı sana klomen ılacı verecek bazıları onu 3 aya kadar kullanıo wakıt kaybı takılma ona aşılama yap bence
6 ay klomenle deneme veriyolarmış genelde.bakalım artık neler olacak ama güzel şeyler olsun hepimiz için bir an önce :)yınede bılmıorm cnm doktora yarın sor hangısı daha kolay de
mesela ben klomen ıstemedım drek aşılama yapacam dedım6 ay klomenle deneme veriyolarmış genelde.bakalım artık neler olacak ama güzel şeyler olsun hepimiz için bir an önce :)
15 tatılde yapacam aşılama inşallah tutarmesela ben klomen ıstemedım drek aşılama yapacam dedım
15 tatılde yapacam aşılama inşallah tutar[/QUOTi
inşallah tutar güzel haberler veririsin az kaldı tatile
Canm hayırlı olsun nerde yapıldı aşılama ist mu hangi hastaneBenimde ilk aşılamamda hamile kaldım umut olsun diye yazıyorum :) Allahım herkese nasip etsin
Medipol üniv hastanesi cnmCanm hayırlı olsun nerde yapıldı aşılama ist mu hangi hastane
Çok saol cnm özel olmazsa fiyat bilgisini paylaşabilirmisinMedipol üniv hastanesi cnm
950tl canımÇok saol cnm özel olmazsa fiyat bilgisini paylaşabilirmisin
950tl canım
Sadece aşılama üçreti bu canım muayne 150 tahliller ilaçlar hariçmerhaba siz asılamayı mı bu fıyata yaptırdınız hersey dahılmı merak ettım ben hastane yakınlarında oturuyorumda uygun geldı fıyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?