- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
- Konu Sahibi bidiqperge
-
HAdi hayırlısı bakalım. Benimde 11 gün oldu yaptıralı. İşlem esnasında biraz ağrım oldu benim ve bir iki gün çook hafif bir şekilde devam etti. Sonra geçti. Ama bizde hiç ümit yok çünkü eşimin sperm sayısı olduçka düşük. Doktor aslında tüp bebek yapılmalı bu sayılarla dedi. Ama biz aşılama için gitmiştik. O yüzden aşılama yapıld.merhaba canım ben de dün aşılama yaptırdım,hem çok merak ediyorum sonucunu hem de etmemeye çalışıyorum,garip bir duyguymuş.ağrım yok şuan işe döndüm,inşallah hayırlısı olur hakkımızda...
HAdi hayırlısı bakalım. Benimde 11 gün oldu yaptıralı. İşlem esnasında biraz ağrım oldu benim ve bir iki gün çook hafif bir şekilde devam etti. Sonra geçti. Ama bizde hiç ümit yok çünkü eşimin sperm sayısı olduçka düşük. Doktor aslında tüp bebek yapılmalı bu sayılarla dedi. Ama biz aşılama için gitmiştik. O yüzden aşılama yapıldı.
ne kadar düşük ki,hem sonuçta düşükte olsa sonuçta bir sperm değil midir bir yumurtayı dölleyen.o yüzden umutsuz olma bence..ben bir boş gebelik geçirdim bir de kimyasal,ama yine de umudum var:)
Yıkama öncesi 4 sonrası 1 milyon çıktı. Bende bir kere kiyasal geçirdim. O 3 günlük duygu bile o kadar güzeldiki... Sizin sorun ne?HAdi hayırlısı bakalım. Benimde 11 gün oldu yaptıralı. İşlem esnasında biraz ağrım oldu benim ve bir iki gün çook hafif bir şekilde devam etti. Sonra geçti. Ama bizde hiç ümit yok çünkü eşimin sperm sayısı olduçka düşük. Doktor aslında tüp bebek yapılmalı bu sayılarla dedi. Ama biz aşılama için gitmiştik. O yüzden aşılama yapıldı.
ne kadar düşük ki,hem sonuçta düşükte olsa sonuçta bir sperm değil midir bir yumurtayı dölleyen.o yüzden umutsuz olma bence..ben bir boş gebelik geçirdim bir de kimyasal,ama yine de umudum var:)
Yıkama öncesi 4 sonrası 1 milyon çıktı. Bende bir kere kiyasal geçirdim. O 3 günlük duygu bile o kadar güzeldiki... Sizin sorun ne?
sorunumuz ne bilmiyoruz,ortada bilinen bir sorun yok.sadece,bende pıhtılaşmada bir faktör heterozigot çıktı,bunun için aspirinn verdi doktor,yaklaşık 2aydır kullanıyorum.umarım çare olur.boş gebelik geçirdiğimde 3ay hamileyim diye gezmiştim:)o duygu çok güzel ama sonrası çok kötüüzerinden bir yıldan fazla bir zaman geçti hala bazı korkularım gitmedi,saglıklı bir hamilelik geçireceğim şuan bile hayal gibi geliyor..
HAdi hayırlısı bakalım. Benimde 11 gün oldu yaptıralı. İşlem esnasında biraz ağrım oldu benim ve bir iki gün çook hafif bir şekilde devam etti. Sonra geçti. Ama bizde hiç ümit yok çünkü eşimin sperm sayısı olduçka düşük. Doktor aslında tüp bebek yapılmalı bu sayılarla dedi. Ama biz aşılama için gitmiştik. O yüzden aşılama yapıld.
Merhaba bidiqperge.
Hayırlı olur inşallah aşılaman. Ben de ilk aşılamamı yaptırıp bekleyenlerdenim. Henüz 6 gün oldu benimki daha çok var sonuca.
Senin bugün itibariyle 15.günün sanırım. İnşallah gebelik belirtileri görmüşsündür de güzel haberlerini alırız.:)
Maalesef canım Regl oldum hemde tam 4 gün önceden geldi. BEn tüp bebeğe geçicem sanırım.
Hadi ya. Sağlık olsun canım. Ne zaman başlayacaksınız tüp bebek için?
İlaçlara baaşladım gonalf iğne kullandım 75lik 6 tane aonra çatlatma iğnesi 36 saat sonra aşılama ,aşılamadan sonra 15 dk yattım ve sınavım vardı koştur koştur ona gittim nasip ya çok dua ettim şükürler olsun bebiş geldi göbüşe:) Allahım sana da nasip etsin bol dua ve umut..walla mı kızzz bende 15 tatılde aşılama yapacam ama öğretmenım fazla zamanım yok en fazla kaç gün sürdü aşılamn???
gülüm toplam kaç gün sürdü aşılamayla bırlıkteİlaçlara baaşladım gonalf iğne kullandım 75lik 6 tane aonra çatlatma iğnesi 36 saat sonra aşılama ,aşılamadan sonra 15 dk yattım ve sınavım vardı koştur koştur ona gittim nasip ya çok dua ettim şükürler olsun bebiş geldi göbüşe:) Allahım sana da nasip etsin bol dua ve umut..
AMİN CANIM İNŞALLAH ALLAH BANA DA NASİP EDER İLK AŞILAMAM DAİlaçlara baaşladım gonalf iğne kullandım 75lik 6 tane aonra çatlatma iğnesi 36 saat sonra aşılama ,aşılamadan sonra 15 dk yattım ve sınavım vardı koştur koştur ona gittim nasip ya çok dua ettim şükürler olsun bebiş geldi göbüşe:) Allahım sana da nasip etsin bol dua ve umut..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?