- 27 Şubat 2023
- 154
- 74
- 18
- 28
- Konu Sahibi gwenstefani
-
Evet ilk aşılama aslında yüzdesi çok düşük ben de şaşırdık hüç beklemiyordum ilk te olmasınıAaaa tebrikler canım cok ama cok sevindim yaa
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Peki ilk aşılaman mı☺
Değerlerden kastınızMerhaba aşılama öncesi değerlerniz nasıldı nereye gittiniz
Benimde ilkte belim agrıdı şuan kasık agrım var ama bildiğin adet sancısı geliyorum diyorrŞöyle kasık ağrısı bel ağrısı
Ama hapşırırkek öksürürken batma oluyordu öylesine test verdim erken verdim hatta. Ekstra bir belirtim olmadı
Aslnda çatlatma iğnesinden kaynaklı kasık bel bacak ağrısı olabiliyormuş önceki çatlatma iğnesi tecrübelerimde hep aynı belirtler oldu hatta hepsinde kesin bu sefer tuttu demiştim ama hepsi negatifti giderek koyulaştı testim deBenimde ilkte belim agrıdı şuan kasık agrım var ama bildiğin adet sancısı geliyorum diyorr
Ne güzel Rabbim nâsip etmiş sana anneliğiEvet ilk aşılama aslında yüzdesi çok düşük ben de şaşırdık hüç beklemiyordum ilk te olmasını
Kaçıncı gün verdin benim 8. Günüm bugün aşılamadan sonrakiAslnda çatlatma iğnesinden kaynaklı kasık bel bacak ağrısı olabiliyormuş önceki çatlatma iğnesi tecrübelerimde hep aynı belirtler oldu hatta hepsinde kesin bu sefer tuttu demiştim ama hepsi negatifti giderek koyulaştı testim de
allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın. Benm de inşallah keseyi falan görürüm çok zor bi süreçmiş
Normalde bi pozitifi göreyim derdim şimdi keseyi göreyim kalp atımını duyayım inşallah diyorum. İster istemez insan stres yapıyor her süreçte
Ben aşılama günü dahil 12. Günde kaset test yaptım onda öğrendimKaçıncı gün verdin benim 8. Günüm bugün aşılamadan sonraki
Amin amin inşallah allahım herkesin yüzünü güldürsün inşallahNe güzel Rabbim nâsip etmiş sana anneliği
İnşallah sağlıkla ilerlesin arkadaşm
Darısı başımıza olsun cok sevindim adına
Benm de öyleydi hatta hala öyle zaten 2-3 hafta böyle devam ediyormuş. 12-13. Günde sen de ver çıkar zaten diye düşünüyorumBenimde ilkte belim agrıdı şuan kasık agrım var ama bildiğin adet sancısı geliyorum diyorr
Bugün erken gebelik yaptım negatif çıktı normal miBenm de öyleydi hatta hala öyle zaten 2-3 hafta böyle devam ediyormuş. 12-13. Günde sen de ver çıkar zaten diye düşünüyorum
Aşılamanın kaçıncı günündesinBugün erken gebelik yaptım negatif çıktı normal mi
Yaa sizin adiniza cok sevindim banada umut oldunuz inşallah saglikli ilerler gebeliginiz :) bende de pkos var hicbir belirti yok asilamayi sayarsam bugun 4. gun daha cok erken belirti aramak icin sanirimAşılamanın kaçıncı günündesin
8.günü 12 den sonra 9.günü OlouAşılamanın kaçıncı günündesin
olmazsam adetime 2 gün kaldı vericem canım ama sanmıyorumBenm de öyleydi hatta hala öyle zaten 2-3 hafta böyle devam ediyormuş. 12-13. Günde sen de ver çıkar zaten diye düşünüyorum
Hayırlı haberler alırsın inş'ALLAH canmYaa sizin adiniza cok sevindim banada umut oldunuz inşallah saglikli ilerler gebeliginiz :) bende de pkos var hicbir belirti yok asilamayi sayarsam bugun 4. gun daha cok erken belirti aramak icin sanirimbende üzülüyorum acaba tutmadimi niye agrim yok falan diye dusunmeden edemiyorum
Amin tatlımmm inşallah yaaaAmin amin inşallah allahım herkesin yüzünü güldürsün inşallah
İnsallah rabbim hepimizin yardimcisi olsun teşekkür ederim :)Hayırlı haberler alırsın inş'ALLAH canm
Âmin güzelim inşallahİnsallah rabbim hepimizin yardimcisi olsun teşekkür ederim :)
Negatif sanmıştm ama çizgi var hafif slik8.günü 12 den sonra 9.günü Olou
burda okumustum 9. 10. Günde öğrenenleri bence hemen kan verin :)) sonucunuz pozitif olur insallahhhNegatif sanmıştm ama çizgi var hafif slik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?