- 17 Haziran 2023
- 133
- 16
- 18
- 26
- Konu Sahibi gwenstefani
Bende canım inşallahHayirli haberlerini bekliyorum insallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende canım inşallahHayirli haberlerini bekliyorum insallah :)
Merhabalar evet bnde regli ikinci günü gideceğm nasipseMerhaba bende calısıyoruö sürekli cagırmadı 7 gün sonra cagırdı reglin 2. Gününden sonra duruma göre işlem
Dua edicem, inşallah hadi bakalımAyyy bana nasıl destek oldun anlatamam yaaaa Allah'ım sağlikli uzun ömürler versin evladına
Hep aşılama yerine tüp yaptr diyorlardı ama durumum tüpe yok şuan
Bende aşılamaya başlıcam nasipse
20 mm iki tane yumurtam vardıAyy inşallah hayirli sonuclar alirsiniz bendede cift taraftada pkos var kac yumurtaniz vardi
Yumurta kalitesi icin estradiol testi bakildimi20 mm iki tane yumurtam vardı
Dua edicem, inşallah hadi bakalım
Cook harika tebrik ederim
Merhaba aşılama öncesi değerlerniz nasıldı nereye gittinizBeeen
Bugün test yaptım hafif silik alta bırakıyorum. Sonra beta verdim 102 çıktı daha yeni
Aaaa tebrikler canım cok ama cok sevindim yaa
Bende cumartesi günü aşılama oldum ilk aşılamam inşallah moral verecek bir yorumum olurMerhaba
Aşılama işlemi yaptıracağım. Moraller bozuk açıkcası kızlar. İlk aşılamada güzel haberler alanlar pozitif enerji için burada toplanalım. Benim ilk aşılamam olacak bir ilaç vermedi doğal takip diyorlar. Neler yaptınız? Neler tavsiye edersiniz
Fsh 17 amh 0.21 diMerhaba aşılama öncesi değerlerniz nasıldı nereye gittiniz
Hayırlısı olsun umarım çokk güzel haberler alırız paylaşırızFsh 17 amh 0.21 di
canım belirtin var mıydı ne güzel ya cok sevindim keke benimde tutsaydı 2 oldu tutmadı
Amh kaç sizinBenim sorunum amh düşük
Ayy inşallah pozitifi görürsün de bize de umut olursun canm yaaBende cumartesi günü aşılama oldum ilk aşılamam inşallah moral verecek bir yorumum olur
Aaaa üzüldüm tatlım yaacanım belirtin var mıydı ne güzel ya cok sevindim keke benimde tutsaydı 2 oldu tutmadı
0.7Amh kaç sizin
Şöyle kasık ağrısı bel ağrısıcanım belirtin var mıydı ne güzel ya cok sevindim keke benimde tutsaydı 2 oldu tutmadı