- 17 Haziran 2023
- 133
- 16
- 18
- 26
- Konu Sahibi gwenstefani
-
Benimde 2 yıl bitti canım çatlama tedavisi oldum bende. Oldu ama kimyasal oldu aynen öyle belirti aramıyorum o yüzden bende takmamaya çalışıyorum ne kadar elden gelirseAyy insallah ya kendimi dinliyorum hicbisi yok acaba bi sorun mu var falan diye kafamda kuruyorum . Gerci bundan once catlatma tedavisi olmustum onda cok belirtim vardi hatta 2 tane kaset test yaptim ikiside cift cizgi çikti sonra kan vermistim kanda negatif sonuclanmisti yıkılmıştım dediğin gibi belirtisiz hamile olanda var zaten şimdi olsa ovitrelle gebelik belirtisi veriyormus oyle diyolar
Oyle öyle canm vallaOlsun ya hersey kismet
Merhaba canm siz ne asamadasnz peki:)bendede sebepsiz infertelite aşılama için önce adetin 2 veya 3 günü gidiyorsun ilaç başlıyor 5 gün kullan 10.gün tekrar gidiyosun zaten sorun yoksa yumurtan büyümüş oluyor canım ve ertesi gün aşılama 3 gün gdiliyor en az bende çalıştıgım için aşırı zor ve stres izin almak
Ee tedavi asamasnda mı rahım filmi çekineceksn??Kizlar bende adetin 3. Gunu gittim o gun cagirdi diye rahim filmi gunu verdiler ama herhangi bi ilaca baslatmadi sadece ilk gittigimde vitamin vermisti bu normalmi sizce
bende aynı canım yerime kimse yok sıkıntı yaşıyorum ben 4 aralıkta 2.aşılamamı oldum buda olumsuz büyük ihtimal çübkü adet olacagım biliyorum adet zamabnlarımda ki gibi agrı var heran olabilir ben 2-3 ay bekleyeceğim sonra tüp bebek 20 ay oldu deneyeli hiç gelebil yaşamadım. Özelde oldum 8 bin anestezili aşılama klomen elimde vardı ovitrelle 650 tl sperm yıkama 1750 tl muayene ücreti ilk gidişim 600 sonra kontrol muayenesi ücretsiz oluyorMerhaba canm siz ne asamadasnz peki:)
Evet nasipse bende 2.günü gidecegm Doktor'a
Özel hastanede olacagm için benim sperm yıkama işlemi ve ılacları dısardan alacagm
Sanrm ilaçlar pahalı tutuyor muş
Ayy evet yerıme bakan olmadığı için firmada sıkıntı yaşıyorum yanii izin konusunda
Hayirli haberlerini bekliyorum insallah :)Benimde 2 yıl bitti canım çatlama tedavisi oldum bende. Oldu ama kimyasal oldu aynen öyle belirti aramıyorum o yüzden bende takmamaya çalışıyorum ne kadar elden gelirse
Rahim filmi olmadan tedaviye başlamıyorlar canım olması gereken oKizlar bende adetin 3. Gunu gittim o gun cagirdi diye rahim filmi gunu verdiler ama herhangi bi ilaca baslatmadi sadece ilk gittigimde vitamin vermisti bu normalmi sizce
Ayy inşallah gelmez kız reglın ama insan anlıyor dimibende aynı canım yerime kimse yok sıkıntı yaşıyorum ben 4 aralıkta 2.aşılamamı oldum buda olumsuz büyük ihtimal çübkü adet olacagım biliyorum adet zamabnlarımda ki gibi agrı var heran olabilir ben 2-3 ay bekleyeceğim sonra tüp bebek 20 ay oldu deneyeli hiç gelebil yaşamadım. Özelde oldum 8 bin anestezili aşılama klomen elimde vardı ovitrelle 650 tl sperm yıkama 1750 tl muayene ücreti ilk gidişim 600 sonra kontrol muayenesi ücretsiz oluyor
Tüp bebek merkezi ile görüşmüştmbende aynı canım yerime kimse yok sıkıntı yaşıyorum ben 4 aralıkta 2.aşılamamı oldum buda olumsuz büyük ihtimal çübkü adet olacagım biliyorum adet zamabnlarımda ki gibi agrı var heran olabilir ben 2-3 ay bekleyeceğim sonra tüp bebek 20 ay oldu deneyeli hiç gelebil yaşamadım. Özelde oldum 8 bin anestezili aşılama klomen elimde vardı ovitrelle 650 tl sperm yıkama 1750 tl muayene ücreti ilk gidişim 600 sonra kontrol muayenesi ücretsiz oluyor
evet anlıyor malesef ümitlenemedim bile evet ilktede klomen verdi bir adet yumurta solda 25mm oldu bundada aynı 20mm solda 1 adet yumurtam oldu. gonalf pahalı rapor çıkartsın canım evet tüp bebek bütce zorluyor ama aşılamada 2 defa 30 bin küsür gitti bidaha umutlanmak istemiyorum düşük bir ihtimal aşılamaAyy inşallah gelmez kız reglın ama insan anlıyor dimi
Hayırlısı inşallah hakkımz da kuzummm bende tüp isterdim direk ama maddi dururmumuz yok şuan onun için
Klomen mı verdı doktorun...
Bana gonal f verecekmş
İğneler de pahalı
İstanbulda mısın istanbulda fiyatlar biraz yüksk oluyor başka yerlere göreTüp bebek merkezi ile görüşmüştm
25 bin demişlerdi hersey içinde
Somra kendi doktorumaa sordum yaparz dedi:)
Ah ah tüp için 80 bin dedilerevet anlıyor malesef ümitlenemedim bile evet ilktede klomen verdi bir adet yumurta solda 25mm oldu bundada aynı 20mm solda 1 adet yumurtam oldu. gonalf pahalı rapor çıkartsın canım evet tüp bebek bütce zorluyor ama aşılamada 2 defa 30 bin küsür gitti bidaha umutlanmak istemiyorum düşük bir ihtimal aşılama
Yok canm bursadaym benİstanbulda mısın istanbulda fiyatlar biraz yüksk oluyor başka yerlere göre
Bu arada cevap larn için çok teşekkürlerevet anlıyor malesef ümitlenemedim bile evet ilktede klomen verdi bir adet yumurta solda 25mm oldu bundada aynı 20mm solda 1 adet yumurtam oldu. gonalf pahalı rapor çıkartsın canım evet tüp bebek bütce zorluyor ama aşılamada 2 defa 30 bin küsür gitti bidaha umutlanmak istemiyorum düşük bir ihtimal aşılama
evet arkadaşımada gonal f vermişti rapor çıkarttıAh ah tüp için 80 bin dedilerbencee de tüp daha garanti ama bunu bır deneyeşm bakalm dedık
Özel hastane Doktor u ılac için rapor çıkartabilir mi pekiii
evet tüp bebek daha garanti bencede ama aşılamayıda 1 kere dene belki olur cok kişivar aşılaması tutanlar sebepsiz infertelite olunca insanın canı baya sıkılıyor bir sorun olsa çözümünü bulursun bu şekilde hiç bir çözüm yok gibi sanki imkansız gibi geliyorAh ah tüp için 80 bin dedilerbencee de tüp daha garanti ama bunu bır deneyeşm bakalm dedık
Özel hastane Doktor u ılac için rapor çıkartabilir mi pekiii
evet anlıyor malesef ümitlenemedim bile evet ilktede klomen verdi bir adet yumurta solda 25mm oldu bundada aynı 20mm solda 1 adet yumurtam oldu. gonalf pahalı rapor çıkartsın canım evet tüp bebek bütce zorluyor ama aşılamada 2 defa 30 bin küsür gitti bidaha umutlanmak istemiyorum düşük bir ihtimal aşılam
evet arkadaşımada gonal f vermişti rapor çıkarttı
Evet sebepsiz inferilite olması çok can sıkıcı gerçekten de ama nasip ıste bazı seyler kuzumevet tüp bebek daha garanti bencede ama aşılamayıda 1 kere dene belki olur cok kişivar aşılaması tutanlar sebepsiz infertelite olunca insanın canı baya sıkılıyor bir sorun olsa çözümünü bulursun bu şekilde hiç bir çözüm yok gibi sanki imkansız gibi geliyor
Merhaba bende calısıyoruö sürekli cagırmadı 7 gün sonra cagırdı reglin 2. Gününden sonra duruma göre işlemPekiiii bu 10,11 gün içinde kac günde bir doktora gidiliyor
Ben çalışıyorm da zor olacak sanrm
Benimde ilaç verilmedi normal bu durum endişelenmeyinKizlar bende adetin 3. Gunu gittim o gun cagirdi diye rahim filmi gunu verdiler ama herhangi bi ilaca baslatmadi sadece ilk gittigimde vitamin vermisti bu normalmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?