• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk aşılama işleminde hamile kalanlar

Merhaba
Aşılama işlemi yaptıracağım. Moraller bozuk açıkcası kızlar. İlk aşılamada güzel haberler alanlar pozitif enerji için burada toplanalım. Benim ilk aşılamam olacak bir ilaç vermedi doğal takip diyorlar. Neler yaptınız? Neler tavsiye edersiniz
Sizin eşiniz morfoloji kaçtı

Merhaba pazartesi günü doktora gittim infertilite bölümüne kan sonuclarim normal çıktı herşey yolunda eşimin sperm sonucu normal ama morfoloji 2 çıktı in asta vitamini verdi aşılama yapacak yalnız doktor dediki bu değerlere göre normalde tüp Bebek öneriliyor gönderiliyor baştan doktor böyle direk işte aşılama olmaz tüp Bebek olur felan değince eşim kafamı karıştırdı işte szaten doktor başta yenilgiyi kabul etmiş direk olmaz tutmaz aşılama demis belki hiç sperm yıkanmadan aşılama yapacak belki hiç enjekte bile spermi gondermicek dedi ve modum düştü sizce boşa mı yapiyorum aşılamayı bu arada devlet Hastanesi'nde tedavi görüyorum morfoloji 2 iken tutma şansı varmı

Merhaba pazartesi günü doktora gittim infertilite bölümüne kan sonuclarim normal çıktı herşey yolunda eşimin sperm sonucu normal ama morfoloji 2 çıktı in asta vitamini verdi aşılama yapacak yalnız doktor dediki bu değerlere göre normalde tüp Bebek öneriliyor gönderiliyor baştan doktor böyle direk işte aşılama olmaz tüp Bebek olur felan değince eşim kafamı karıştırdı işte szaten doktor başta yenilgiyi kabul etmiş direk olmaz tutmaz aşılama demis belki hiç sperm yıkanmadan aşılama yapacak belki hiç enjekte bile spermi gondermicek dedi ve modum düştü sizce boşa mı yapiyorum aşılamayı bu arada devlet Hastanesi'nde tedavi görüyorum morfoloji 2 iken tutma şansı varmı
Valla kuzum Allaha göre hiç güçlük yok ama doktor da niye baştan konuşmuş ki aöa ala yaaa

Merhaba
Aşılama işlemi yaptıracağım. Moraller bozuk açıkcası kızlar. İlk aşılamada güzel haberler alanlar pozitif enerji için burada toplanalım. Benim ilk aşılamam olacak bir ilaç vermedi doğal takip diyorlar. Neler yaptınız? Neler tavsiye edersiniz
öerhaba canım ben ilk aşılamayla hamile kaldım oğlum 14 aylık şuan :)

Yaa sizin adiniza cok sevindim banada umut oldunuz inşallah saglikli ilerler gebeliginiz :) bende de pkos var hicbir belirti yok asilamayi sayarsam bugun 4. gun daha cok erken belirti aramak icin sanirim 🤭 bende üzülüyorum acaba tutmadimi niye agrim yok falan diye dusunmeden edemiyorum
Çok erken benim dediğim gibi adet ağrısı gibi ağrı girince dedim kesin adet olcam. Hatta biraz boğazım ağrıyordu salgın var malum. Ona göre soğuk algınlığı ilacı içeyim ondan test yaptım hiç umudum yoktu

Çok erken benim dediğim gibi adet ağrısı gibi ağrı girince dedim kesin adet olcam. Hatta biraz boğazım ağrıyordu salgın var malum. Ona göre soğuk algınlığı ilacı içeyim ondan test yaptım hiç umudum yoktu
Yani en net sonuc kan testi belirtilere takilmamak gerekiyor dimi cunku gebelik belirtisi ile adet belirtileri tıpa tıp aynı 😊 rabbim size bagislasin minik mucizenizi banada hayirla pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah 🥲 bendede pkos var ama hormonlarim normal

Yani en net sonuc kan testi belirtilere takilmamak gerekiyor dimi cunku gebelik belirtisi ile adet belirtileri tıpa tıp aynı 😊 rabbim size bagislasin minik mucizenizi banada hayirla pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah 🥲 bendede pkos var ama hormonlarim normal
Ben çok karamsardım hani burda okuyoruz ya çoğu kişinin aşılaması tutmuyor veya tüp bebeğe gidiyor polikistik bile olsan olmuyor diye. Kendimi sanki şartlamışım olmayacak diye okuya okuya. Bi de çevremde çok fazla kimyasal gebelik geçiren oldu derdim en azından o çift çizgiyi görüyorlar ben hiç göremicekmiyim derdim. Allah bazen hiç beklemediğin bir zamanda veriyor. O yüzden buradaki yazılanlara çok takılmamak gerekiyormuş. Ona bakılırsa aşılamanın oranı %10 ihtimal
Ama bak bende o ihtimal oldu. Ki olmaz derdim hep. O yüzden hiç ümidini kaybetmemek gerekiyormuş. Bi de hep hayırlısını istemek gerekiyormuş. Ben hep öyke dua ettim aşılamam plurken bile gözlerimi kapatım hayırlısıysa olsun hayırlı zamansa olsun dedim hep

Back