- 10 Aralık 2013
- 7.035
- 2.911
- 398
- Konu Sahibi gwenstefani
-
Aaaaa Süper yaa maşallah kuzumNegatif sanmıştm ama çizgi var hafif slik
Ama 9. Günüm iğne etkisi de olabilir mi acabaAaaaa Süper yaa maşallah kuzum
Hemen kan ver
En garanti kan testi çıkar tatlmAma 9. Günüm iğne etkisi de olabilir mi acaba
Sizin eşiniz morfoloji kaçtıMerhaba
Aşılama işlemi yaptıracağım. Moraller bozuk açıkcası kızlar. İlk aşılamada güzel haberler alanlar pozitif enerji için burada toplanalım. Benim ilk aşılamam olacak bir ilaç vermedi doğal takip diyorlar. Neler yaptınız? Neler tavsiye edersiniz
9. Gün çatlatma iğnesinin etkisiyle pozitif olmuyor muNegatif sanmıştm ama çizgi var hafif slik
Valla kuzum Allaha göre hiç güçlük yok ama doktor da niye baştan konuşmuş ki aöa ala yaaaMerhaba pazartesi günü doktora gittim infertilite bölümüne kan sonuclarim normal çıktı herşey yolunda eşimin sperm sonucu normal ama morfoloji 2 çıktı in asta vitamini verdi aşılama yapacak yalnız doktor dediki bu değerlere göre normalde tüp Bebek öneriliyor gönderiliyor baştan doktor böyle direk işte aşılama olmaz tüp Bebek olur felan değince eşim kafamı karıştırdı işte szaten doktor başta yenilgiyi kabul etmiş direk olmaz tutmaz aşılama demis belki hiç sperm yıkanmadan aşılama yapacak belki hiç enjekte bile spermi gondermicek dedi ve modum düştü sizce boşa mı yapiyorum aşılamayı bu arada devlet Hastanesi'nde tedavi görüyorum morfoloji 2 iken tutma şansı varmı
Okuyuyorum görüyorum sonu tabburda hep yaşanmışlıklar var 0 morfoloji ile normal kendiliğinden oluşan gebelikler var benimkine böyle dediValla kuzum Allaha göre hiç güçlük yok ama doktor da niye baştan konuşmuş ki aöa ala yaaa
öerhaba canım ben ilk aşılamayla hamile kaldım oğlum 14 aylık şuan :)Merhaba
Aşılama işlemi yaptıracağım. Moraller bozuk açıkcası kızlar. İlk aşılamada güzel haberler alanlar pozitif enerji için burada toplanalım. Benim ilk aşılamam olacak bir ilaç vermedi doğal takip diyorlar. Neler yaptınız? Neler tavsiye edersiniz
Belirtin var mıydı testten önce hamile kaldığını anlamış mıydınöerhaba canım ben ilk aşılamayla hamile kaldım oğlum 14 aylık şuan :)
Daha erken 3-4 gün daha bekle canm8.günü 12 den sonra 9.günü Olou
var gibi evet ama iğne etkisi olabilir mi bilemedimNegatif sanmıştm ama çizgi var hafif slik
İnşallah vardır iyi düşün iyi olsun.olmazsam adetime 2 gün kaldı vericem canım ama sanmıyorum
Çok erken benim dediğim gibi adet ağrısı gibi ağrı girince dedim kesin adet olcam. Hatta biraz boğazım ağrıyordu salgın var malum. Ona göre soğuk algınlığı ilacı içeyim ondan test yaptım hiç umudum yoktuYaa sizin adiniza cok sevindim banada umut oldunuz inşallah saglikli ilerler gebeliginiz :) bende de pkos var hicbir belirti yok asilamayi sayarsam bugun 4. gun daha cok erken belirti aramak icin sanirimbende üzülüyorum acaba tutmadimi niye agrim yok falan diye dusunmeden edemiyorum
Sen içini ferah tut canm basla bence aşılamayaOkuyuyorum görüyorum sonu tabburda hep yaşanmışlıklar var 0 morfoloji ile normal kendiliğinden oluşan gebelikler var benimkine böyle dedi
Amin amin kuzum benim Allah razı olsun Rabbim sesini duysun ,Sen içini ferah tut canm basla bence aşılamaya
İnşallah Rabbim bekletmeden nasip etsn
Yani en net sonuc kan testi belirtilere takilmamak gerekiyor dimi cunku gebelik belirtisi ile adet belirtileri tıpa tıp aynıÇok erken benim dediğim gibi adet ağrısı gibi ağrı girince dedim kesin adet olcam. Hatta biraz boğazım ağrıyordu salgın var malum. Ona göre soğuk algınlığı ilacı içeyim ondan test yaptım hiç umudum yoktu
Bende biilemiyorum yapsam mı acaba sabahvar gibi evet ama iğne etkisi olabilir mi bilemedim
Ben çok karamsardım hani burda okuyoruz ya çoğu kişinin aşılaması tutmuyor veya tüp bebeğe gidiyor polikistik bile olsan olmuyor diye. Kendimi sanki şartlamışım olmayacak diye okuya okuya. Bi de çevremde çok fazla kimyasal gebelik geçiren oldu derdim en azından o çift çizgiyi görüyorlar ben hiç göremicekmiyim derdim. Allah bazen hiç beklemediğin bir zamanda veriyor. O yüzden buradaki yazılanlara çok takılmamak gerekiyormuş. Ona bakılırsa aşılamanın oranı %10 ihtimalYani en net sonuc kan testi belirtilere takilmamak gerekiyor dimi cunku gebelik belirtisi ile adet belirtileri tıpa tıp aynırabbim size bagislasin minik mucizenizi banada hayirla pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah bendede pkos var ama hormonlarim normal
1-2 gün daha bekle bence net olsun çünkü böyle beklemez daha zor. Benm 2 gün önce 102 çıktı değerim. Bugün de 288 çıktı ama o 2 gün hiç geçmediBende biilemiyorum yapsam mı acaba sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?