- 10 Aralık 2013
- 7.035
- 2.911
- 398
- Konu Sahibi gwenstefani
Sorma benim de günler geçmiyordu, sonra adetime 8 gün kala adet agrm olunca butun heveslerım suya düştüValla 3 oldu bugun günler gecmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma benim de günler geçmiyordu, sonra adetime 8 gün kala adet agrm olunca butun heveslerım suya düştüValla 3 oldu bugun günler gecmıyor
4 haftalıkÇok geçmiş olsun kaçıncı haftaydı
Sıfır belirti var bende ne bir yerimde ağrı ne göğüs hassasiyeti , işimden dolayı da çok dikkat edemedim.Adet olma belirtim de yok , sonucu bende merakla bekliyorum:)))Hadi hayırlısı güzelim inşallah senden bari güzel haberler alalım
Benımde ıcımden tutmayacak gibi gecıyor da nasıp ya inşallah hepımız emegımızın Karsılıgını alırızSorma benim de günler geçmiyordu, sonra adetime 8 gün kala adet agrm olunca butun heveslerım suya düştü
Bu arada bol bol havuc yememi soyledi doktorum bana gunde 10 bardak su iç dediSorma benim de günler geçmiyordu, sonra adetime 8 gün kala adet agrm olunca butun heveslerım suya düştü
Bence inşallah senin pozitftr canmmSıfır belirti var bende ne bir yerimde ağrı ne göğüs hassasiyeti , işimden dolayı da çok dikkat edemedim.Adet olma belirtim de yok , sonucu bende merakla bekliyorum:)))
Ben adet belirtileri yaşadgm için zaten hevesim gitti kabullendim olmadığını yaniBende belirti sadece kabız oldum sivilce attı vücudum ve çok tuvalete gidiyodum meme hassasiyeti oluşmadı bende belimde ağrımadı herkesin değişik belirtileri var adet belirtilerine fazla göz atamyın başka şeylere bakın ben 14 günümde 10.9 la öğrendim aşılamanın 10 günü kahverengi leke gelmişti bunlara dikkat edin
Kıyamam çok geçmiş olsun rahminin toparlanmasına bağlıKızlar ben aşılama olmuştum tutmuştu ama şuan düşük yapıyorum ve ağrım çok acaba aşılama tutttuktan sonra kaç ay sonra tekrar denemek lazım
Hayır bugün hiçbir şey gelmedi ben de aklıma getirmemek için zaten tüm gün uyudum ateş basıyor her yerimi ter basıyor adet ağrılarım tavan kafayı yicemCanım naptın lekelenme devam etti mi
Yerleşme olabilir o zaman simdiye kadar regl olsa gelmez miydiHayır bugün hiçbir şey gelmedi ben de aklıma getirmemek için zaten tüm gün uyudum ateş basıyor her yerimi ter basıyor adet ağrılarım tavan kafayı yicem
Benim 3-4 ay öncesine kadar adetimin ilk üç günü sadece kahverengi leke gelirdi o yüzden yerleşme de olmayabilir şimdi yine kaset test yaptım yine negatifYerleşme olabilir o zaman simdiye kadar regl olsa gelmez miydi
Kan vermeye ne zaman gideceksinBenim 3-4 ay öncesine kadar adetimin ilk üç günü sadece kahverengi leke gelirdi o yüzden yerleşme de olmayabilir şimdi yine kaset test yaptım yine negatif
Yarın 14. gün gideceğim bakalım ama bugün adet kanaması sökmeden önc gelen koyu leke geldiKan vermeye ne zaman gideceksin
Genelde kendiliğinden düşen bebekler genetik sorunu olan bebekler oluyor maalesef üzme kendini bi kere tuttu ya bundan sonra daha kolay olur öyle düşün umarım tez zamanda sağlıklı bir bebeğin olurTest yapma kan ver benimde test negatifti kan da çıktı yeniyse dün düşük yaptım et parçası düştü böyle yeni oluşmaya başlamış sağlık olsun napalım
Ama işte benim kanama da başladıTest yapma kan ver benimde test negatifti kan da çıktı yeniyse dün düşük yaptım et parçası düştü böyle yeni oluşmaya başlamış sağlık olsun napalım
Yaaa deme cok üzüldüm kuzumAma işte benim kanama da başladı