• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk aşılama işleminde hamile kalanlar

Selam kızlar nasılsınız? Tüm etkiler bi anda yok oldu gitti. Meme hassasiyetim bitti, kasık ağrılarım bitti. 27 sinde aşılama olmuştum herhalde pazartesi salı regl olurum diye düşünüyorum.

Hadi hayırlısı güzelim inşallah senden bari güzel haberler alalım😊
Sıfır belirti var bende 😂 ne bir yerimde ağrı ne göğüs hassasiyeti 😂, işimden dolayı da çok dikkat edemedim.Adet olma belirtim de yok , sonucu bende merakla bekliyorum:)))

Sıfır belirti var bende 😂 ne bir yerimde ağrı ne göğüs hassasiyeti 😂, işimden dolayı da çok dikkat edemedim.Adet olma belirtim de yok , sonucu bende merakla bekliyorum:)))
Bence inşallah senin pozitftr canmm
Bende regli ağrısı var çünkü

Bende belirti sadece kabız oldum sivilce attı vücudum ve çok tuvalete gidiyodum meme hassasiyeti oluşmadı bende belimde ağrımadı herkesin değişik belirtileri var adet belirtilerine fazla göz atamyın başka şeylere bakın ben 14 günümde 10.9 la öğrendim aşılamanın 10 günü kahverengi leke gelmişti bunlara dikkat edin

Bende belirti sadece kabız oldum sivilce attı vücudum ve çok tuvalete gidiyodum meme hassasiyeti oluşmadı bende belimde ağrımadı herkesin değişik belirtileri var adet belirtilerine fazla göz atamyın başka şeylere bakın ben 14 günümde 10.9 la öğrendim aşılamanın 10 günü kahverengi leke gelmişti bunlara dikkat edin
Ben adet belirtileri yaşadgm için zaten hevesim gitti kabullendim olmadığını yani
Sen naslsn peki kuşum iyisin demi

Test yapma kan ver benimde test negatifti kan da çıktı yeniyse dün düşük yaptım et parçası düştü böyle yeni oluşmaya başlamış sağlık olsun napalım

Test yapma kan ver benimde test negatifti kan da çıktı yeniyse dün düşük yaptım et parçası düştü böyle yeni oluşmaya başlamış sağlık olsun napalım
Genelde kendiliğinden düşen bebekler genetik sorunu olan bebekler oluyor maalesef üzme kendini bi kere tuttu ya bundan sonra daha kolay olur öyle düşün umarım tez zamanda sağlıklı bir bebeğin olur

Back