- 10 Aralık 2013
- 7.035
- 2.911
- 398
- Konu Sahibi gwenstefani
Sende saol yavrucumÇok sağ ol canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende saol yavrucumÇok sağ ol canım benim
Aşılamayla ilgili başka başlıkta yazmışsın fiyat sormuşsun şimdi gördüm. Ben doktora hiçbir şey ödemedin hiçbir işlem için. Üniversite hastanesinde yaptırdım. Başlangıçta rapor çıkardılar o rapor bir ay geçerli zaten. O raporla 3 gonalf 300lük 1 ovitrelle 3 progestan 1 folik asit yazdılar aldım. Raporlu olduğu için 1720 ödedim canım. Daha sonra gittiğimde 2 gün daha devam edileceği için bir 300lük gonalf yazdılar ama devlet onu ödemiyor çünkü aşılamada gonalf sadece 1000 mg ödüyormuş. E ben başlangıçta 300lük 3 tane aldığım için dördüncüyü parayla aldım 1750ye. Yani toplamda ilaçlara 3.500e yakın ödemiş oldum. Onun dışında hiçbir ücret ödemedim.Sende saol yavrucum
Bir de bana yaşını söylersen sana daha detaylı bilgi verebilirim canım. Muhtemelen sorununuzu ve yaşını yazmışsındır ama ben unutmuş ya da kaçırmış olabilirm. Kusura bakmaSende saol yavrucum
Bende aynıyım ateşleniyorum gribimBu arada ben çok hastalandım aynı gün grip oldum ve ateşler içinde yanıyorum aslında pek umudum yok o yüzden
Hadi ya bizdeki şansa bak öksürürken falan ciğerlerim çıkacak gibi benim garibim öocuk varsa bile bu kasılmalarla nasıl tutunsunBende aynıyım ateşleniyorum gribim
Bende hapşırırken falan çok korkuyorum bide tuvalete çıkıyorum sürekli büyük tuvaletim geliyor inşallah olur ikimizinde karnımda ağrılar oluyor bazenHadi ya bizdeki şansa bak öksürürken falan ciğerlerim çıkacak gibi benim garibim öocuk varsa bile bu kasılmalarla nasıl tutunsun
Ahh canim yaa gercektenmi cok uzuldum ya nekadarda sevinmistik oysaKızlar benim ki dış gebelik oluştu.
Bir de bana yaşını söylersen sana daha detaylı bilgi verebilirim canım. Muhtemelen sorununuzu ve yaşını yazmışsındır ama ben unutmuş ya da kaçırmış olabilirm. Kusura bakma
Aaaaaaaaa çok üzüldüm yaa demeKızlar benim ki dış gebelik oluştu.
Ben özelde yaptırıyorum canmAşılamayla ilgili başka başlıkta yazmışsın fiyat sormuşsun şimdi gördüm. Ben doktora hiçbir şey ödemedin hiçbir işlem için. Üniversite hastanesinde yaptırdım. Başlangıçta rapor çıkardılar o rapor bir ay geçerli zaten. O raporla 3 gonalf 300lük 1 ovitrelle 3 progestan 1 folik asit yazdılar aldım. Raporlu olduğu için 1720 ödedim canım. Daha sonra gittiğimde 2 gün daha devam edileceği için bir 300lük gonalf yazdılar ama devlet onu ödemiyor çünkü aşılamada gonalf sadece 1000 mg ödüyormuş. E ben başlangıçta 300lük 3 tane aldığım için dördüncüyü parayla aldım 1750ye. Yani toplamda ilaçlara 3.500e yakın ödemiş oldum. Onun dışında hiçbir ücret ödemedim.
Çok geçmiş olsun.Kızlar benim ki dış gebelik oluştu.
O ağrılardan bende de var hatta çoğu zaman göbek deliği etrafında toplanan bir ağrıBende hapşırırken falan çok korkuyorum bide tuvalete çıkıyorum sürekli büyük tuvaletim geliyor inşallah olur ikimizinde karnımda ağrılar oluyor bazen
Yaaa kıyamam bir sonraki ay bir daha denersin gerilmemeye çalışKızlar benim ki dış gebelik oluştu.
Benim de sebepsiz ama yaşın gereği eğer 6 ayı geçtiyse evliliğin devlet aşılamayı da karşılıyor. Özelde o kadar yüksek fiyat biçmeleri saçma sonuçta sana yapılan işlemden devlet desteği alıyorlar. Sanırım senin doktorun kendine istiyor o parayı bunlar da ne vicdansız sanki insanlar kolay kazanıyor o paralarıBen özelde yaptırıyorum canm
Kendi Doktor'um da
Hastane 9 bın
Sperm yıkmaa dışarda 1200
İlaçlar ı bnde raporlu aldım ☺
Çok geçmiş olsun.
Ben de dün yaptırdım aşılama.Doktorum aşılamalarda dış gebelik ihtimali var bu sebeple akşam da doğal yolla ilişki yaşayın dedi.
Bakalım tutacak mı
Benim de sebepsiz ama yaşın gereği eğer 6 ayı geçtiyse evliliğin devlet aşılamayı da karşılıyor. Özelde o kadar yüksek fiyat biçmeleri saçma sonuçta sana yapılan işlemden devlet desteği alıyorlar. Sanırım senin doktorun kendine istiyor o parayı bunlar da ne vicdansız sanki insanlar kolay kazanıyor o paraları
Yaaaaaaa ponçikim çok sevındım kızzzzKizlar bende 2. Aşılama icin start verdim bugun ignelerimi alip devam edicem inşallah