• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk aşılama işleminde hamile kalanlar

Sende saol yavrucum
Aşılamayla ilgili başka başlıkta yazmışsın fiyat sormuşsun şimdi gördüm. Ben doktora hiçbir şey ödemedin hiçbir işlem için. Üniversite hastanesinde yaptırdım. Başlangıçta rapor çıkardılar o rapor bir ay geçerli zaten. O raporla 3 gonalf 300lük 1 ovitrelle 3 progestan 1 folik asit yazdılar aldım. Raporlu olduğu için 1720 ödedim canım. Daha sonra gittiğimde 2 gün daha devam edileceği için bir 300lük gonalf yazdılar ama devlet onu ödemiyor çünkü aşılamada gonalf sadece 1000 mg ödüyormuş. E ben başlangıçta 300lük 3 tane aldığım için dördüncüyü parayla aldım 1750ye. Yani toplamda ilaçlara 3.500e yakın ödemiş oldum. Onun dışında hiçbir ücret ödemedim.

Hadi ya bizdeki şansa bak öksürürken falan ciğerlerim çıkacak gibi benim garibim öocuk varsa bile bu kasılmalarla nasıl tutunsun 😃
Bende hapşırırken falan çok korkuyorum bide tuvalete çıkıyorum sürekli büyük tuvaletim geliyor inşallah olur ikimizinde karnımda ağrılar oluyor bazen

Bir de bana yaşını söylersen sana daha detaylı bilgi verebilirim canım. Muhtemelen sorununuzu ve yaşını yazmışsındır ama ben unutmuş ya da kaçırmış olabilirm. Kusura bakma

35 yaşındaym canm ben sebepsiz inferilite vsr bizde 😞😞😟

Kızlar benim ki dış gebelik oluştu. 🥺🥺
Aaaaaaaaa çok üzüldüm yaa deme😢

Aşılamayla ilgili başka başlıkta yazmışsın fiyat sormuşsun şimdi gördüm. Ben doktora hiçbir şey ödemedin hiçbir işlem için. Üniversite hastanesinde yaptırdım. Başlangıçta rapor çıkardılar o rapor bir ay geçerli zaten. O raporla 3 gonalf 300lük 1 ovitrelle 3 progestan 1 folik asit yazdılar aldım. Raporlu olduğu için 1720 ödedim canım. Daha sonra gittiğimde 2 gün daha devam edileceği için bir 300lük gonalf yazdılar ama devlet onu ödemiyor çünkü aşılamada gonalf sadece 1000 mg ödüyormuş. E ben başlangıçta 300lük 3 tane aldığım için dördüncüyü parayla aldım 1750ye. Yani toplamda ilaçlara 3.500e yakın ödemiş oldum. Onun dışında hiçbir ücret ödemedim.
Ben özelde yaptırıyorum canm
Kendi Doktor'um da
Hastane 9 bın
Sperm yıkmaa dışarda 1200
İlaçlar ı bnde raporlu aldım ☺

Ben özelde yaptırıyorum canm
Kendi Doktor'um da
Hastane 9 bın
Sperm yıkmaa dışarda 1200
İlaçlar ı bnde raporlu aldım ☺
Benim de sebepsiz ama yaşın gereği eğer 6 ayı geçtiyse evliliğin devlet aşılamayı da karşılıyor. Özelde o kadar yüksek fiyat biçmeleri saçma sonuçta sana yapılan işlemden devlet desteği alıyorlar. Sanırım senin doktorun kendine istiyor o parayı bunlar da ne vicdansız sanki insanlar kolay kazanıyor o paraları

Çok geçmiş olsun.
Ben de dün yaptırdım aşılama.Doktorum aşılamalarda dış gebelik ihtimali var bu sebeple akşam da doğal yolla ilişki yaşayın dedi.
Bakalım tutacak mı

Hadi inşallah tutar canm Rabbim nasip etsin inşalah

Benim de sebepsiz ama yaşın gereği eğer 6 ayı geçtiyse evliliğin devlet aşılamayı da karşılıyor. Özelde o kadar yüksek fiyat biçmeleri saçma sonuçta sana yapılan işlemden devlet desteği alıyorlar. Sanırım senin doktorun kendine istiyor o parayı bunlar da ne vicdansız sanki insanlar kolay kazanıyor o paraları

Yaşım 35 canım 1 yıl olacak evleneli de belki de Devlet karşılar haklsn
Ama ben bir keresinde devlete gitmiştim de orda ki doktor buralarda zaman harcama bir doktora başla onunla devam et dedi şaka gibi...
Sonrasında tamamlayıcı sigorta yaptırdım özel hastanede tedavi gördüm
Kızs bu yine iyi fiyat
Tüp bebek merkezi ile görüşmüştüm 25 bin dedi aşılamaya

Kizlar bende 2. Aşılama icin start verdim bugun ignelerimi alip devam edicem inşallah
Yaaaaaaa ponçikim çok sevındım kızzzz
Hadi hayırlısı olsun inşaallah yavrucum
Rabb'im bu güzel cuma günü hürmetine Yavrularımızı bize nasip etsin sağlıkla inşallah
Bende gece catlatma iğnemi oldum yarn aşılamam var
Dualarınızı beklerim kızlarr

Back