• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk aşılama işleminde hamile kalanlar

Ah ah annelik böyle bişey işte rahme düşer düşmez başliyor düşünceler🥰🥰
AMİN amin herkeslere tattırsın o güzel duyguları
Başlamaz olur mu ya hep bi agrı olduğunda çok korkuyorum bazen ayakta çok duyduğumda dolandıgımda kramp hıbı agrılar gırıyor bana. Amin canım inşallah ☺🥰

Bu süreçte doktorlar ne kadar çok normal hayatınıza dönün desede bence bu süreçte bol bol dinlenilmeli hastalanma gibi durumlara dikkat edilmeli bol bol meyve sebze balık süt gibi beslenmeye dikkat etmeniz daha şansı artıran şeyler en çokta bu durumda stres gibi durumdan kaçın sevdiğiniz işlerle uğraşın hayırlı olsun bu arada inşallah güzel haberlerinizi alırız canım 😇😉

Bu süreçte doktorlar ne kadar çok normal hayatınıza dönün desede bence bu süreçte bol bol dinlenilmeli hastalanma gibi durumlara dikkat edilmeli bol bol meyve sebze balık süt gibi beslenmeye dikkat etmeniz daha şansı artıran şeyler en çokta bu durumda stres gibi durumdan kaçın sevdiğiniz işlerle uğraşın hayırlı olsun bu arada inşallah güzel haberlerinizi alırız canım 😇😉
Çok teşekkür ederim

2 tane düşük yaptım üst üste ondan sonra 1 sene olmadığı için bu yolu denedik sizde ne vardı acaba
Bizde hiçbir problem yok ama neredeyse bir yıldır hiç korunmadığımız halde olmuyor. Yaşım 37 bir süredir gidiyorum zaten doktora en son gittiğimde aşılama deneyelim dedi. Bakalım artık beklemedeyiz.

Bizde hiçbir problem yok ama neredeyse bir yıldır hiç korunmadığımız halde olmuyor. Yaşım 37 bir süredir gidiyorum zaten doktora en son gittiğimde aşılama deneyelim dedi. Bakalım artık beklemedeyiz.
Hayırlısı olsun inşallah beraber yaparız test günleri beraber bekleyelim

Back