- Konu Sahibi gwenstefani
Valla bebiş oluştuysa bile şu an yüksek ateşten yandıdikkat etseydin keşke canım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bebiş oluştuysa bile şu an yüksek ateşten yandıdikkat etseydin keşke canım ya
Hay Allâh be canm akla gelmeyen başa geliyor işteValla grip de cabası oldu
Başlamaz olur mu ya hep bi agrı olduğunda çok korkuyorum bazen ayakta çok duyduğumda dolandıgımda kramp hıbı agrılar gırıyor bana. Amin canım inşallah ☺Ah ah annelik böyle bişey işte rahme düşer düşmez başliyor düşünceler
AMİN amin herkeslere tattırsın o güzel duyguları
Yok hayır ne bana nede eşime hiçbir teşhis konulmadı. Sadece 1 senedir bende sürekli tekrarlayan mantar enfeksiyonu vardı. Bu sürede hep fıtıl ilaç kullandım ama şükür ki artık geçti ☺Aminnn bitanem inşallah
Askım senin ne problemin vardi pkos falan mi
Merhaba bende büğün aşılama oldum önerebileceğiniz şeyler varmı acaba şimdiden teşekkür ederim
Aman aman tatlım dikkat et kendine Allahm korusun melek yavruları inşallahBaşlamaz olur mu ya hep bi agrı olduğunda çok korkuyorum bazen ayakta çok duyduğumda dolandıgımda kramp hıbı agrılar gırıyor bana. Amin canım inşallah ☺
Çok teşekkür ederimBu süreçte doktorlar ne kadar çok normal hayatınıza dönün desede bence bu süreçte bol bol dinlenilmeli hastalanma gibi durumlara dikkat edilmeli bol bol meyve sebze balık süt gibi beslenmeye dikkat etmeniz daha şansı artıran şeyler en çokta bu durumda stres gibi durumdan kaçın sevdiğiniz işlerle uğraşın hayırlı olsun bu arada inşallah güzel haberlerinizi alırız canım
Amin canım çok teşekkür ederim. İnşallah seninde güzel haberlerini alırızAman aman tatlım dikkat et kendine Allahm korusun melek yavruları inşallah
Ayyy çok âmin çookkAmin canım çok teşekkür ederim. İnşallah seninde güzel haberlerini alırız
Valla geçmiyor azalmıyor bile pazartesi akşam başladı asla azalma yok sürekli artıyor teşekkür ederim bu aradaHay Allâh be canm akla gelmeyen başa geliyor işte
Dikkat et kendine
Bir gün var aramızda muhtemelen aynı zamanda sonucu öğreneceğiz herhangi bir probleminiz var mıydı sizinMerhaba bende büğün aşılama oldum önerebileceğiniz şeyler varmı acaba şimdiden teşekkür ederim
2 tane düşük yaptım üst üste ondan sonra 1 sene olmadığı için bu yolu denedik sizde ne vardı acabaBir gün var aramızda muhtemelen aynı zamanda sonucu öğreneceğiz herhangi bir probleminiz var mıydı sizin
Bizde hiçbir problem yok ama neredeyse bir yıldır hiç korunmadığımız halde olmuyor. Yaşım 37 bir süredir gidiyorum zaten doktora en son gittiğimde aşılama deneyelim dedi. Bakalım artık beklemedeyiz.2 tane düşük yaptım üst üste ondan sonra 1 sene olmadığı için bu yolu denedik sizde ne vardı acaba
Hayırlısı olsun inşallah beraber yaparız test günleri beraber bekleyelimBizde hiçbir problem yok ama neredeyse bir yıldır hiç korunmadığımız halde olmuyor. Yaşım 37 bir süredir gidiyorum zaten doktora en son gittiğimde aşılama deneyelim dedi. Bakalım artık beklemedeyiz.
Hadi inşallah ikimiz de güzel haber alırız pazartesi öğleden sonra yapıldı bana aynı gün test yaparız senleHayırlısı olsun inşallah beraber yaparız test günleri beraber bekleyelim
Bu arada ben çok hastalandım aynı gün grip oldum ve ateşler içinde yanıyorum aslında pek umudum yok o yüzdenHayırlısı olsun inşallah beraber yaparız test günleri beraber bekleyelim
Rabbim şifa versin güzelim yaaValla geçmiyor azalmıyor bile pazartesi akşam başladı asla azalma yok sürekli artıyor teşekkür ederim bu arada
Çok sağ ol canım benimRabbim şifa versin güzelim yaa