- 2 Mart 2017
- 765
- 511
- 53
- 40
- Konu Sahibi Aybeyzeyduru
-
İlk arabam sıfırdı ister istemez park ederken değdirdim sağa sola ondan üzüldüm ama eşim asla önemsemez sonuçta ikimizin malı genel olarak bir insana zarar gelmesin yeter . Onun dışında 3 ayda ehliyet aldım ve uzun yola çıkar oldum şartlar mecbur etti . Bunun yanında otomatik olunca çok kolay oldu sadece trafiğe odaklandım bir saat de özel ders aldım yetti. Önerim ikinci el araç ama bu kadar ucuz değil sanayiden çıkamaz ayrıca o fiyata araç yokKızlar Merhaba araba kullanmayı çok istiyorum ama bi türlü öğrenemedim eşimin saçma sapan tavırları yüzünden ama gerçekten ihtiyacım var .şimdi diyorum ki kendime bi araba alsam 5000lik falan sizce yapabilir miyim döküntü bi araçla .Araba kullananlar sizin ilk arabanız neydi ?ya da bu sevdadan vaz mı geçeyim?akıla ihtiyacım var
Kızlar Merhaba araba kullanmayı çok istiyorum ama bi türlü öğrenemedim eşimin saçma sapan tavırları yüzünden ama gerçekten ihtiyacım var .şimdi diyorum ki kendime bi araba alsam 5000lik falan sizce yapabilir miyim döküntü bi araçla .Araba kullananlar sizin ilk arabanız neydi ?ya da bu sevdadan vaz mı geçeyim?akıla ihtiyacım var[/QUOT
En az 10.000 tl .den başlıyor sürebileceğin araçlar..Biz 18.000 e opel-corsa aldık. 98 model küçük spor..Bayanlar için çok güzel bir model tavsiye ederim.Kızlar Merhaba araba kullanmayı çok istiyorum ama bi türlü öğrenemedim eşimin saçma sapan tavırları yüzünden ama gerçekten ihtiyacım var .şimdi diyorum ki kendime bi araba alsam 5000lik falan sizce yapabilir miyim döküntü bi araçla .Araba kullananlar sizin ilk arabanız neydi ?ya da bu sevdadan vaz mı geçeyim?akıla ihtiyacım var
Kendi paranla alsanda çözüm olmuyor köstek kocası olanaYa gerçekten eşi destek olan insanlara hayranım ama öyle bi eşim yok eşyaları aşırı değerlidir fikirleriniz çok değerli teşekkürler haklısınız en iyisi para biriktirip almak hayırlısı inşallah
5000 tl ye araba alacak paran varsa o parayi ehliyet kursuna vermen daha mantıklı değil miKızlar Merhaba araba kullanmayı çok istiyorum ama bi türlü öğrenemedim eşimin saçma sapan tavırları yüzünden ama gerçekten ihtiyacım var .şimdi diyorum ki kendime bi araba alsam 5000lik falan sizce yapabilir miyim döküntü bi araçla .Araba kullananlar sizin ilk arabanız neydi ?ya da bu sevdadan vaz mı geçeyim?akıla ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?