İlk anneler gününde şiddete uğradım.

Napalım, senın gıbı aklayalım mı kocanı? Aa ıyı bırı ozunde falan mı dıyelım.
İyi madem yeni evliyken elinden geleni yapmis simdıde seni tekme tokat dovduyse hos gormek lazım mı dıyelım?
Kılımı kipirdatmayacagım diye dusmana falan denir dusmanı mısın onun?
Bosanmayacagın zaten belli, hayat senin ıstedıgını yap orası bizi ilgilendirmez.
Ama lutfen severdi seviyor ozu ıyı eskıden masayı silerdi falan deme.

Bu arada orkide bir dal ya da iki dal olur hadi yanyana eksınler uc dal olur, osuruk otu degıl orkide arsızca cogalsın.

Çok tanıdık senaryo. Daha da sindirecek zamanla kendinizi yetersiz olduğunuza inandıracaksınız.
Ben sizin yerinizde olsam adamı mesleğinden etmeyecekse darp raporumu alırdım. Ha edecekse de hiç bulaşmazdım rapora. Belli olur böyle adam işinden olsa neler yapar. Ama sağlama alın kendinizi. Hesaplarınızın kontrolü sizde olsun. Çıkıp gitmek istediğinizde kendinize yetebilin.

Karşısında bir erkek olsaydı vuramazdı ama sana gücü yetiyor terbiyesiz rezil

İşiniz var çok şukur o adamın yanında buyüttüğünüz çocuğa gunah deılmı?Hakaret ,küfür,değer görmeme hepsı var karsındakınde?Ne için çekıosun ki?Evhıde bi yere kadar!İnsan deger gormek ıstıyor.Her şeyi yıkmış uzerıne eee bebegıne babalık yok!!!Sende onu aşagıla !!!

Burada dayak yiyen siddet goren bir suru kadinin konusu var. Onlari okumani tavsiye ederim. Onlarda da tipki suan sende oldugu gibi akil tutulmasi var. Hatta gecen bir konu vardi basligi suna benziyordu "hakliymissiniz o el bir kez kalkarsa bir daha inmiyormus". Bunun gibi o kadar cok konu var ki...hepsi de eslerinin bir daha yapmayacagini dusunup devam ettirdiler evliliklerini. Ama siddet hic bitmedi. Her seferinde dozu da artti, sıklığı da. Gazetelerin ucuncu sayfalarindaki kadin cinayetleti de boyle boyle basliyor. Yapma gozunu seviyim, kurtar kendini bu ruh hastasindan.

Aile terapisi almayı deneyin
Yapmayın yahu! Kadın bayılana kadar dayak yedim diyor. İşin terapilik tarafı mı kalmış.
Terapiye değil önce koşa koşa şikayetçi olmaya sonra da boşanmaya gitmeli. Ortada can güvenliği tehlikesi var. Hem psikolojik hem fiziksel şiddet var.

Boşan konu sahibi, kendi canını düşünmüyorsan çocuğunun canı için, onu seviyorsan boşan!!!

Nerdeyse aynı şeyleri yaşadım.once bir dusuk sonra çok istenen bir cocuk sonrasında cok değişen tartismada şiddet uygulayan hakaret eden sık sik evden kovan bir es yogun ve yorucu calistigim halde evin tüm yükü bende .o Kadar fedakarlığa rağmen ne kendisine ne ailesine yaranamamam.siddet sonrasi evi terkedip ailemin yanına gelmem sonra ozurler tekrae tekrar cocugum için verdiğim şanslar. Sonra yine aynısını yapması derken birde ustune psikolojik sorunlarının ortaya çıkması ve sonuc bosanma. ...8 yıllık evlilik bitti.suan annemlerdeyim...hikaye gibi.ben bile hala inanamiyorum ve anlam veremiyorum yasadiklarima...olmayınca olmuyor sen ne kadar iyi olursan ol.tek tekerle araba yürümüyor. Yuruse de yürütmeye calissan da bir yerde kopuyor..

Siz de iyi biliyorsunuz bu evlilik bitmiş. Savurduğu tehditler de boşanmayı yediremeyen hed adamın savurduğu tehditten. O mu karar veriyor muş çocuğun kimde kalacağına? Siz önce bir darp raporu alın elinizde bulunsun.

Yol yakınken kurtulun lütfen dayak başladı mı sonu gelmiyor
Belli kendini psikopata bağlamış, babanızın oğlu değil onsuz da yaşarsınız çok da rahat edersiniz
Bakın rapor almış gelmiş diye kara kara düşünüyorsunuz bir ömür böyle geçer mi
Siz de insan evladısınız canınızı yerde bulmadınız
O silah çok değil bir müddet sonra size de döner aman diyelim.

bilmem.. ınsan vurup kırabılıyorsa o denlı kızabılıyorsa sevmez kı.. ustune tıtremek felan mazıde kalmıs. ınsan arkadasıyla tartısırken bıle tekme tokat moduna gecmez yolları ayırır o raddeye gelmesı dusmanlıktır dostluk değıl. kaldı kı hayat arkadaslıgı bu. baslarda yaptıgı hayırlarla ıyılıklerle ılelebet olaylardan sıyrılacak değil herhalde. bırını dovmek? canı yansın dıye vurmak.. bı de ustune kendı kafasına sılah dayamak akıl karı mı sızce?? .. allah korusun da kendısine size hatta bıgun cocugunuza zarar verecek kadar aklı basından gıderse? garantıcı değiliz hıc bırımız. yarınımız belırsız. ama hıc değilse karakterımız agzımızdan cıkanlar gozden cıkardıklarımız rısklerımız zaaflarımız deger verdıklerımız bızı anlatır ve bazen gercekten degısmez sonlar dovebılıyorsa tekrarlayacaktır aldatabılıyorsa yalan soyluyorsa oyle .. yapmaz dıye ummakla omur mu gecer kırılmıs bı kere guven halkası.. ne olursa olsun ayrılmamayı secebılırsınız kendı ozgur ıradeniz. burdan cıkacak yorumlarla da yolunuzu cızmeyecegınızı adım gıbı bılıyorum. ama en azından sılahı olan psıkolojısı bence hıc de yerınde olmayan tehlıkelı bı adamla yasadıgınızı bılerek uyuyun ve uyanın...

Peki bir gerekçe gösterdi mi çok garip bir anda böyle olması

Boşanırdım. İşiniz var gücünüz var. Neden çekiyorsunuz? Sırf boşanmış olmamak için mi? Aman bebeğim babasız büyümesin demeyin. Zaten onun bir babası yok

Ben böyle bişey yaşasam o adamla aynı evde durmazdım.... Ölürse ölsün gebersin banane derdim.

Çünkü sizi doğurma aracı görmüş. Çocuk doğmuş ve sizinle işi bitti. Yüzde 90 başka biri var ve size tahammül edemiyor o kişiyi istediği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…