İlk anneler gününde şiddete uğradım.

Ben sizi çok iyi anlıyorum.damdan düşeni damdan düşen anlar. Bebeğim yok ama şiddet küfür ve hakareti bende yaşadım. 3 yıl sonra anlaşmalı ve resmi olarak boşandım ve aynı sizin gibi hep kötü birşey olmasın iyi ayrılalımdı derdim. Çünkü ilk defa şiddeti yaşayan birisi önce şoka giriyor benim dilim tutulmuştu mesela ve ne olduğunu anlayamamıştım bile.40 yaşında kadınım anne anne diye ağladım. Ama ertesi gün hemen kendime gelip gidip darp ve uzaklaştırma kararı aldırmıştım bunu mutlaka ama mutlaka yapmalısın.
Uzaklaştırma karakoldan alınıyor eğer ona gücün yoksa hastaneden mutlaka darp raporu al lütfen elinde bulunsun. Şimdi kullanmasan bile yarın öbürgün ne olacağı belli olmaz.
Bunu neden söylüyorum ben aynı olayı yaşadığım esnada rahmetli annem koah hastasıydı ve yoğun bakımda yatıyordu karakola çektiler bunu bende annemin yanına gittim inanın yan odada yatan tanımadığım hastanın refakatçisine anlatıp ağladım.sonra babam geldi sordular malum bende bişey diyemedim birazdan gelir dedim bunu aradım 5 dakikalığına gelirmisin görün git diye. Ne dedi biliyomusun bana mesaj at gel dediğin mesaj elimde olsun.düşündüğü şeye bakarmısın ve ayrıca sonradan karakola verdiği ifadeyi okudum eşimin annesi yoğun bakımda olduğu için sinir krizi geçirdi bende onu sakinleştirirken oluştu vücudundaki morluklar demiş.
Bak kimseyi tanıyamıyosun yarın öbürgün yalan söylüyor der fln fln. İyi olsanızda darp raporunu mutlaka al hiç zor değil herhangi bir hastaneden alabiliyosun

Yorumları ve ne karar aldığınızı okumadım ama şunu söylemek istiyorum lütfen çoçuğunuzun azıcık hatırı varsa gidip darp raporu alın ve hemen davanızı açın. Biliyorum belki şu an bu çok zor ama ben de benzer şeyler yaşadım şu an çekişmeli boşanma davam var. Dövdüğünü inkar ediyor ispatlamak için her gün bir şey düşünüyorum. Eşinizin bu sadece başlangıcı. Gitmediğinizi gördükten sonra şiddet artacak. Nolur kulak verin. Ben daha önce boşanmadığım için çok pişmanım. Burada bir sürü konu açtım. Kimi sert kimi tatlılıkla söyledi boşanmam gerektiğini ama çocuğum babasız büyümesin diye fedakarlık yapıp durdum. Sonunda çocuğumun öyle bir babadan uzak büyümesinin daha iyi olacağına karar verdim geç de olsa. Siz de şu an nihayeti belli olan bir evliliği sürdürmek için kendinizden feda ediyorsunuz. Öz güveniniz yerle bir biliyorum. İnsan kolay kolay gidemiyor biliyorum. Dava açmak boşanmak çok ciddi bir karar biliyorum. Korktuğunuzu çok iyi biliyorum. Ama bu evlilik içinde daha çok korkmanız gerektiğini unutmayın. Kimse yüzde yüz kararla boşanmıyor, önce adım atıyor gerisi çorap söküğü gibi geliyor...

Hic siddet gormedim bilemiyorum zor bir durum ya tedavi ya bosanma bu boyle gitmez diye dusunuyorum aradab gecen aylar boyunca bir duzelme var mi esinizde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…