- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
-
- Konu Sahibi Sebepsizce0055
Bana beni çok sevdiğini hayatının hatasının el kaldırmak olduğunu söyledi özür dilerken. Ama öncesi için asla özür dilemiyorum diye de belirtti. Aslında zaten öncesine de şiddete ugradigim kadar üzülmüştüm. Çünkü orada anlaşılmak, aşağılanma ve degersizlestirilme var.
Mesleğim var. Öğretmenim. Oda emniyette. Ayrılmak istersen ayrılamazsin diyor. Ayrilsan bile hadi oldu ki bebeği asla sana bırakmam diyerek tehdit ediyor. Hatta kendisi karar verecekmiş bebek 18 yaşına gelene kadar nikah kalacakmis sonra bosanacakmisiz. Bebeğimiz zaten babasının her konuda haklı olduğunu görüp eşimle kalacakmış. Ben de ruh hastasiymisim. İnsanın karşısındaki sesini yukselttiginde diğeri de yukseltiyor. Ki. Öfke normal bir duygu bunu biliyorum. Kontrolünü asla yapamıyoruz. Heleki bu son haftalarda. Cehennem gibi. Yapayalnızim. Bana söyledikleri bana çok saçma geliyor. . . Ben onu çok sevdim oda beni sevdi biliyorum ama yıprandık. Ben yalniz kalmaktan bıktım . Bide bu şiddet olunca en son farkettim ki tahammülü olmayan da sevgi falan kalmazmis. Onun beni sevdiğine inancım kalmadı zaten. Ama ne yapacağımı bilemiyorum. Yorum yapan Herkese sonsuz teşekkür ediyorum. İlaç gibisiniz. Allah razı olsun sizden ve Allah şu mübarek günlerde duanızı kabul etsin inşallah
Ya bu laf salatasını neden dinleyip ciddiye alıyorsun? Boşanmak için kocanin onayına ihtiyaç olsa kimse bosanamaz.Ayrılmak istersen ayrılamazsin diyor. Ayrilsan bile hadi oldu ki bebeği asla sana bırakmam diyerek tehdit ediyor. Hatta kendisi karar verecekmiş bebek 18 yaşına gelene kadar nikah kalacakmis sonra bosanacakmisiz. Bebeğimiz zaten babasının her konuda haklı olduğunu görüp eşimle kalacakmış.
Merhabalar oncelikle yorum yapan herkese sonsuz teşekkürler. Eşim ilk evlendigimizde elinden ne gelirse yapardı. Özellikle hamilelik sürecinde bebegimize zzarar gelmesin diye çok üstün bir çaba gösterdi. Ama doğumdan sonra eve gelir gelmez resti çekti. Artık kılını dahi kipirdatmayacagini üstüne basa basa bağıra bağıra söyledi.Sizin başınıza gelse ne yapardınız diye sormuşsunuz, boşanırdım. Şiddetin biri ikisi beşi olmaz. Ben ömrümde hiç kocam bana bir kere vurdu sonra pişman oldu bir daha böyle bir durum yaşanmadı diyen kadın görmedim. Üstelik sizin eşiniz öyle bir tokatlık mesele de değil dövdü diyorsunuz.
Eşiniz hep mi işe güce yardım etmezdi bebek doğuktan sonra mı bir amda bıraktı orasını anlamadım? Hoş çok önemli bir detay değil ama eksik parça kalmasın kafamda diye soruyorum.
Eşiniz sağlıklı bir ruh haline sahip değil. Blöf yapmış intihar edeceğine hiç ihtimal vermiyorum ama edecekse de etsin. Ölmeyi kafasına koymuş insan öyle elinde silah uzun uzun şov yapmaz.
Bebeği size nasıl bırakmıyormuş? El kadar bebeğe ancak fiziksel zarar veriyor olmanız veya istememeniz lazım babasına verilmesi için. Hiç gözünüz korkmasın aklınca size gözdağı verecek. Öyle boşanmam diye bir dünya da yok. Geciktirmeden hemen yarın gidin darp raporu alın bence. Açın davayı da ne hali varsa görsün
Merhabalar oncelikle yorum yapan herkese sonsuz teşekkürler. Eşim ilk evlendigimizde elinden ne gelirse yapardı. Özellikle hamilelik sürecinde bebegimize zzarar gelmesin diye çok üstün bir çaba gösterdi. Ama doğumdan sonra eve gelir gelmez resti çekti. Artık kılını dahi kipirdatmayacagini üstüne basa basa bağıra bağıra söyledi.
bu ani değişim çok ilginç gerçekten.pskolojik tedaviye ihtiyacı var belli ki.fakat ne olursa olsun katlanılır bir durum değil. darp raporu alıp boşanın.mesleğiniz varken böyle biriyle hayatınızı mahvetmeyinMerhabalar oncelikle yorum yapan herkese sonsuz teşekkürler. Eşim ilk evlendigimizde elinden ne gelirse yapardı. Özellikle hamilelik sürecinde bebegimize zzarar gelmesin diye çok üstün bir çaba gösterdi. Ama doğumdan sonra eve gelir gelmez resti çekti. Artık kılını dahi kipirdatmayacagini üstüne basa basa bağıra bağıra söyledi.
Özürü bile tam dilememıs, gercekten pısman ve uzgun olan bırak ozru paspas olur geberir vicdan azabından.Bana beni çok sevdiğini hayatının hatasının el kaldırmak olduğunu söyledi özür dilerken. Ama öncesi için asla özür dilemiyorum diye de belirtti. Aslında zaten öncesine de şiddete ugradigim kadar üzülmüştüm. Çünkü orada anlaşılmak, aşağılanma ve degersizlestirilme var.
Mesleğim var. Öğretmenim. Oda emniyette. Ayrılmak istersen ayrılamazsin diyor. Ayrilsan bile hadi oldu ki bebeği asla sana bırakmam diyerek tehdit ediyor. Hatta kendisi karar verecekmiş bebek 18 yaşına gelene kadar nikah kalacakmis sonra bosanacakmisiz. Bebeğimiz zaten babasının her konuda haklı olduğunu görüp eşimle kalacakmış. Ben de ruh hastasiymisim. İnsanın karşısındaki sesini yukselttiginde diğeri de yukseltiyor. Ki. Öfke normal bir duygu bunu biliyorum. Kontrolünü asla yapamıyoruz. Heleki bu son haftalarda. Cehennem gibi. Yapayalnızim. Bana söyledikleri bana çok saçma geliyor. . . Ben onu çok sevdim oda beni sevdi biliyorum ama yıprandık. Ben yalniz kalmaktan bıktım . Bide bu şiddet olunca en son farkettim ki tahammülü olmayan da sevgi falan kalmazmis. Onun beni sevdiğine inancım kalmadı zaten. Ama ne yapacağımı bilemiyorum. Yorum yapan Herkese sonsuz teşekkür ediyorum. İlaç gibisiniz. Allah razı olsun sizden ve Allah şu mübarek günlerde duanızı kabul etsin inşallah
Eskileri dusunme. Esin gercek yuzunu ortaya cikarmis iste. Narsistler de oyledir mesela. Onlar da once goklere cikarirlar ilgiye bogarlar. Sonra kufurler hakaretler baslar. Onlarda da kadin eski sevgiyi iliskiyi bulmak icin debelenip durur, sucu kendinde arar. Ama bilmez ki narsizmin kisilik bozuklugu oldugu. Senin esin narsist mi bilemem ama kisilik bozuklugu oldugu kesin. Siddet goren tum kadinlarin hikayeleri cogunlukla ayni. Onlar da ilk baslarda boyle olmadigini, sevgi dolu ilgili oldugunu soyler.Merhabalar oncelikle yorum yapan herkese sonsuz teşekkürler. Eşim ilk evlendigimizde elinden ne gelirse yapardı. Özellikle hamilelik sürecinde bebegimize zzarar gelmesin diye çok üstün bir çaba gösterdi. Ama doğumdan sonra eve gelir gelmez resti çekti. Artık kılını dahi kipirdatmayacagini üstüne basa basa bağıra bağıra söyledi.