İlk adımı atsam mi, sussam mı

Belki o ara biriyle tanışmistir,tanisinca da ekledi ve kaldı demek ki öyle

Ivir zivir tipleri takip etmiyosa duzenli bi iliskisi olabilir cok acik etmiyordur belki.
Istek atmasinin sebebi merak olabilir ya da yanlislikla atti kaldi oyle geri cekemedi.
Tipleriniz arasinda ben 5im o 8 demeyin guzellik 5 dk sonra ikinci planda kalir.

Cok istediginiz biri olsa bile size adim attigi anda cevaplamayin. Erkekler ulasilabilir kadinlara ilgi beslemeyi hizla kesiyorlar. Daha dogrusu her konuda bu boyle. Erkek zoru seviyor zor olun. Cevreniz hayatiniz olsun onun gozunde, yazarsa da boyle davranin yazmazsa da.
Yazmasi icin abarti fotolar koymayin.
Surekli paylasim yapmayin.
Gizeminizi koruyun.
Cok yonlu olun (kitap sinema spor sanat sepet her alandan ufak ufak ara sira paylasimlar olabilir)
hadi bi selam verdi diyelim, alin selamini ama konusma sizi tatmin etmiyorsa uzatmayin kesmeyi de bilin.
Erkekler kosacak onlar ugrasacak. Baska turlusu olmuyor.

Kesinlikle. Size yüzde yüz katılıyorum. Kadının ilk adimi attığı, daha çok uğraştığı ilişki yürümüyor. Uğraşamam yani böyle bir ilişkiyle. İlk ekledigi zaman iki günde bir story atıyordum fark etsin yazsın diye ama gerek yok diye artık azalttım bayaa, normal zamanda ne kadar atıyorsam şu anda da öyle. Aksi halde cringe bir durum oluyor yani.

isteyen adam elbet adim atar.bence siz bekleyin .sonra pesimdrn kosuyor der erkek kisisi

Aslında seni eklediği için bir adım atmış kendince belki senden bekliyordur .

bence yazma ilgisi varsa o sana döner zaten aksi takdirde onun gözünde isterikmis gibi görünebilir kendisini bulunmaz hint kumasi hissetmesine sebebiyetini verirsiniz birde kacan kovalanir misali en cok kim daha asiksa maalesef en cokta o aciyi cekiyor

Yakışıklının derdi cok oluyor bacim gözü de dışarıda oluyor yapma bence

Bu işleri pek anlamadığımdan soruyorum. Hem ulaşılması zor olup hem ilgi nasıl belli edilir?

Bu işleri pek anlamadığımdan soruyorum. Hem ulaşılması zor olup hem ilgi nasıl belli edilir?
Ulasilmasi zor olmak mesela hic gorusmemek degil, karsi taraf her goruselim bulusalim dediginde hemen atlamamak, selam naber nasilsin yazdiginda mesajina hemen cevap vermemek seklinde olabilir.
Gorusuldugu zaman da kaliteli vakit gecirmek onemli, o sirada bikac belirti birakabilirsiniz. Ama dozunda olmali yoksa yine cepte gorur.
Yani bence boyle, erkegin akli karissa her turlu avantaj saglanir.

hahaha geçmişte yaptığım tüm hataları nokta atışı örnek vermeniz

Adim atmalısınız. Cunku kafanizda baya yer etmiş. Belki de adim atsaniz ilginiz kaybolacak ya da karsi taraf size yanasacak ve guzel bir sey başlayacak. Bu adim direkt cocukla konusmak degil tabi ki. Kucuk de bir ilceymis dedikodu olmasin. Herkesin dedigi gibi ilgi çekin, karsilasin, konusma fırsatı yakalamaya çalışın. O size yazmiyorsa bir gonderisine ona olan ilginizi belli etmeden standart bir yorum yapabilirsiniz. Karsi tarafin ilgisi yoksa da yaptiginiz yorumdan niyetiniz ortaya çıkmaz. Ama ilgisi varsa normal bir sohbetten sohbet ilerler gider..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…