İlk adımı atsam mi, sussam mı

Marianihal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2022
766
1
1.290
43
Merhaba herkese. Birkaç senedir kendi memleketimden ayrı küçük bir ilçede çalışıyorum. 6-7 aydır iliskim yok.
Bundan yaklaşık iki sene önce farklı bir eve taşınacağım için oturduğum evi devralmak isteyen biriyle tanışmıştim, aslında tanışmak denemez evi şöyle bir gördü bir iki mesajlastik o kadar. Hoş biriydi yani beğendiğimi hatırlıyorum ama o zaman hayatımda biri olduğu için alıcı gözle bakmadım öyle etkilenme vs olmadı sadece yakışıklıydı o kadar.

Aradan iki sene falan geçti, aynı işi yaptığımız için bir kere ona bir evrak sormam gerekti onu sordum tabi o zaman da bir şey yok içimde, bir kere de o bana yanlışlıkla mesaj atıp mesajı geri silmiş ben de ustelememistim sormamistim. Hepsi bu.

Bir ay once falan beni ınstagramdan eklemiş. Şaşırdım. Kabul ettim geri takip yaptım ama ne o yazdı ne de ben.

Tatilden döndük, geçenlerde markete gitmiştim onu gördüm görmezden geldim çünkü yanında arkadaşı vardı şimdi aramızda da mesafe olduğu için yüksek sesle selam vermek anlamsız olur diye düşünerek selam vermedim. O bana baktı ama bayaa.

İşte hepsi bu kadar. Şimdi sorunsala gelelim. O 10 üzerinden 7-8 ben en fazla 5. Yani ortalama bir tipim ben. O ise yakışıklı denilebilir. Gören beğeniyor bayaa. Beniyse öyle uzaktan görüp de vaooov ne güzel kızmış diyen kimse olmaz eminim. Ortalamayim işte. Şimdi ben bu çocuğu bu aralar bayaa bayaa düşünüyorum. Profiline baktım öyle saçma sapan tipleri takip eden biri değil. Tabi özünde nasıldır bilemem. Ama işte yazmıyor yani yazmamamsi da ilgi göstermediğinin kanıtı bence.

Şimdi benim onu gorme imkanım var, çalıştığı yeri biliyorum orda arkadaşlarım da var. Bura küçük bir ilçe de olduğundan bir iki kafede gayet karşılaşabiliriz. Ama buna değer mi sizce ? Ben hiç bir erkek için böyle şeyler yapmadım zaten erkek adım atmiyorsa kadın ne yapsa boş diye dusunuyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ne yapayım?

Bu arada farklı kurumlarda çalışıyoruz. Ortak arkadaş vs hiç yok. Sadece onun olduğu kurumda bir iki kişiyi tanıyorum. Ve aynı sektordeyiz. Tek bağlantı bu kadar.

hoşuna çok gittiyse direk adım atma ama kendini ona hatırlar, ara ara göster kendini . sana karşı tavrına göre devam ett

Bence zihnini bu kadar meşgul ediyorsa bir şekilde denemeye değer. Bu kadar aklında olan birinin bir şekilde hayatına girmesi gerekli ya da sonuç olumsuz olacaksa da onu zihninden silip hayatına devam edebilmelisin. Hani bir söz var ya please reject me so i can move on. Lütfen beni reddet ki seni aşıp hayatıma devam edebileyim. Bu çok doğru bir söz. Zaten dediğin şekilde bir adım attığında onun cevabı olumlu olacaksa muhakkak bir şekilde hissettirir.

Ben adım atinca erkekler urkuyor.
Bunun tiple alakası yok.
Önemli olanın kadının isvesi ve edası bence.
Bazıları mıknatıs gibi çeker.
Eğer sizden hoslanmis olsa idi zaten şimdiye kadar konuşur idi.
Hem küçük bir yermiş.
Şahsen,zorlamazdim.

Ben direkt adım atılmaması taraftarıyım. Yem atabilirsin ama
Yani ilgi çekici paylaşımlar (cringe olmayan) yapıp yanıtlamasını bekleyebilirsin, güzel bulduğun fotolarını paylaşabilirsin, bi daha görürsen gülümseyip bi baş selamı verebilirsin. Bu arada bakımına da ekstra özen göster tabii sürekli karşılaşma ihtimaline karşılık

Valla ben de anlamadım zaten, iki sene sonra hiçbir iletişimimiz görüşmemiz olmamasına rağmen birden ekledi, ama yazmadı. Küçük ilçede olmamıza rağmen iki sene bir kere bile görmemiştim tatil dönüşü hemen gördüm falan. Bu işaret gibi geldi bana. Tabi erkekler istese mutlaka iletişim kurar utanma çekinme gibi durumlar yaşamazlar bunu da biliyorum.

Bazen de adım atmak için bir ışık beklerler. Ona o ışığı verebilirsin.

Bence beklemede kal. Hoşlanan erkek merak eder. Merak eden erkek de öğrenmek ister ve adım atar.
İnstada ekleyerek bir adım atmış zaten. Çok istiyorsa devamı gelir.
Yo zaten ben bir şey yapmam. Mesaj vs atmam. Ama iş bahanesiyle onun çalıştığı yere gidip görme imkanim var gayet. Düşünmez yani bu kesin bana geldi diye. Ama yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum. Sonuçta o da istese yapabilir ama yapmıyor yani.

Eğer hayatında biri olmadığından eminseniz bence fotolarına beğeni yapabilirsiniz. Hem tam adım atma gibi değil hem de eğer sizi olabilecek biri olarak görüyorsa adım atmasını sağlayabilecek bir şey bu. Bir de sonuçta ilk o eklemiş ilk beğeniyi de siz yapabilirsiniz bence

Adım atmanı önermem erkekler niyeyse itiliyor böyle şeylerden

ama üstteki yoruma katılıyorum bence bir beğeni atabilirsiniz. son fotosuna değil ama, ondan bi öncekine. zarfı ona uzatmış olursunuz

Bence beklemede kal. Hoşlanan erkek merak eder. Merak eden erkek de öğrenmek ister ve adım atar.
İnstada ekleyerek bir adım atmış zaten. Çok istiyorsa devamı gelir.
Yo zaten ben bir şey yapmam. Mesaj vs atmam. Ama iş bahanesiyle onun çalıştığı yere gidip görme imkanim var gayet. Düşünmez yani bu kesin bana geldi diye. Ama yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum. Sonuçta o da istese
Bence de. Ben de böyle düşünüyorum yazın ekledi ben de kabul ettim konuşmak istese konuşurdu yani. Ama ne alaka yani arkadas değiliz bir şey değiliz sadece iki sene önce ev devrederken tanışmışiz devamı da gelmemiş niye ekliyor birden bire. Bunu yapmamış olsa takılmazdim bile bu konuya

Adım atma, sadece karşılaşma ihtimalin olan kafalere git seni görmesini sagla.

Bir de hikayen de genele soru Sor. Mesela yaşadığın şehre özgü bir tatlı paylaşıp burada en iyi cevizli baklava nerede yenir? Gibi. Bakalım görüp geçecek mi yoksa cevap mı verecek. Cevap verirse iyi vermezse pas geç.

Adım atmanı önermem erkekler niyeyse itiliyor böyle şeylerden

ama üstteki yoruma katılıyorum bence bir beğeni atabilirsiniz. son fotosuna değil ama, ondan bi öncekine. zarfı ona uzatmış olursunuz
Bu da bir adım değil mi zaten :) yani ben bir ayda iki foto paylaştım eklestikten sonra story de atıyorum haftada iki üç kere ama ne beğeniyor ne de yazıyor.

Bu da olur, en güzel halinle arkadaşlarını ziyarete git bence, onu da görürsen hafif bi gülümseme ve selam iyi olur, bi şey kaybetmezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…