Merhaba herkese. Birkaç senedir kendi memleketimden ayrı küçük bir ilçede çalışıyorum. 6-7 aydır iliskim yok.
Bundan yaklaşık iki sene önce farklı bir eve taşınacağım için oturduğum evi devralmak isteyen biriyle tanışmıştim, aslında tanışmak denemez evi şöyle bir gördü bir iki mesajlastik o kadar. Hoş biriydi yani beğendiğimi hatırlıyorum ama o zaman hayatımda biri olduğu için alıcı gözle bakmadım öyle etkilenme vs olmadı sadece yakışıklıydı o kadar.
Aradan iki sene falan geçti, aynı işi yaptığımız için bir kere ona bir evrak sormam gerekti onu sordum tabi o zaman da bir şey yok içimde, bir kere de o bana yanlışlıkla mesaj atıp mesajı geri silmiş ben de ustelememistim sormamistim. Hepsi bu.
Bir ay once falan beni ınstagramdan eklemiş. Şaşırdım. Kabul ettim geri takip yaptım ama ne o yazdı ne de ben.
Tatilden döndük, geçenlerde markete gitmiştim onu gördüm görmezden geldim çünkü yanında arkadaşı vardı şimdi aramızda da mesafe olduğu için yüksek sesle selam vermek anlamsız olur diye düşünerek selam vermedim. O bana baktı ama bayaa.
İşte hepsi bu kadar. Şimdi sorunsala gelelim. O 10 üzerinden 7-8 ben en fazla 5. Yani ortalama bir tipim ben. O ise yakışıklı denilebilir. Gören beğeniyor bayaa. Beniyse öyle uzaktan görüp de vaooov ne güzel kızmış diyen kimse olmaz eminim. Ortalamayim işte. Şimdi ben bu çocuğu bu aralar bayaa bayaa düşünüyorum. Profiline baktım öyle saçma sapan tipleri takip eden biri değil. Tabi özünde nasıldır bilemem. Ama işte yazmıyor yani yazmamamsi da ilgi göstermediğinin kanıtı bence.
Şimdi benim onu gorme imkanım var, çalıştığı yeri biliyorum orda arkadaşlarım da var. Bura küçük bir ilçe de olduğundan bir iki kafede gayet karşılaşabiliriz. Ama buna değer mi sizce ? Ben hiç bir erkek için böyle şeyler yapmadım zaten erkek adım atmiyorsa kadın ne yapsa boş diye dusunuyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ne yapayım?