• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk adımı atsam mi, sussam mı

Zaten genelde "waaoooww ne guzel/yakisikli" denilen iki kişinin bir araya gelmesi daha zor. Cunku ikisi de adim atmak istemez. 😄
Yani waaow kizlar adim atmadigi için kazanma şansiniz var.😀

Ya bence kadın ilk adımı atar. Ama nasıl atar şu ana kadar isveyle cilveyle aslinda ben begensemde hep bir sekilde karsidakine adım attırdım aslında adımı ben attım ama onlar bunu bilmiyor. Ama ilk adımı onlar attı diye daha kıymetli olmadım. Veya hic ilk adımı attı diye kıymetsiz olan bir kadın görmedim. Sen bir merhaba nasilsin falan yaz alacagın cevaplara göre anlarsın senden hoslaniyor mu hoslanmiyor mu.

bence önce , fotoğrafını beğen sonra, işyerine bir bahaneyle git, fakat çocuk anlamasınnnn ... havalı durrrr
Kız fotoğraf beğenme mi kaldı 😆😅 ben bakkal hüseyin amcanimda fotoğrafını beğeniyorum... zaten takiplesiyorlarmış

Adım atma, sadece karşılaşma ihtimalin olan kafalere git seni görmesini sagla.

Bir de hikayen de genele soru Sor. Mesela yaşadığın şehre özgü bir tatlı paylaşıp burada en iyi cevizli baklava nerede yenir? Gibi. Bakalım görüp geçecek mi yoksa cevap mı verecek. Cevap verirse iyi vermezse pas geç.
Bu da bir adım değil mi zaten :) yani ben bir ayda iki foto paylaştım eklestikten sonra story de atıyorum haftada iki üç kere ama ne beğeniyor ne de yazıyor.
Bence üstteki çok güzel bir öneri. Genel bir soru sorup cevap beklemek işe yarayabilir.

Back