• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiyi bir adım öteye taşımak için ne yapabilirim? Bir el atar mısınız ya

Mesela böyle mesajlaşmıyor musunuz özledimli filan ben olsam sabah böyle bi mesajla başlardım işe, yani bakalım nasıl devam edecek , işte atıyorum biran önce cuma akşamı olsa özledim seni cart curt zaten klasik bol sırıtmalı cümleler 🤓

Mesela koklaşmalı günün sonunda bana benim için çok önemlisin iyi geceler tadında bişe atmıştı, madem utanıyorsun o zaman mesajla başla 🤓
Hmmm, özledimli öpücüklü kalpli mesajlaşmaları ve ardından hemen anında buluşmaları yapıyoruz artık hakkını yiyemem. (ona bende utanmıyorum alıştık artık) hihiih.

Ya belki adım adım. Çünkü bi süre özledimli falan da konuşmuyoduk, sonradan oldu.. Belki zamanla mı?

Hmmm, özledimli öpücüklü kalpli mesajlaşmaları ve ardından hemen anında buluşmaları yapıyoruz artık hakkını yiyemem. (ona bende utanmıyorum alıştık artık) hihiih.

Ya belki adım adım. Çünkü bi süre özledimli falan da konuşmuyoduk, sonradan oldu.. Belki zamanla mı?
Karpuzlu araba Karpuzlu araba

Bence zamanla olur siz ara ara öyle cümleler kullanın belki sizden cesaret alıp oda kullanmaya başlar

Kesinlikle zamanla böyle görüştükçe duygusal anlamda yakınlaştıkça adım adım çoğalarak, en sağlamı bu, bundan emin olabilirsiniz. Yavaş yavaş hayatına sızmıştım ben de zamanında hehe

Asyaaaâa 😱😱burda benimle ayni fikirdesin sonra niye degistirdin
Cinsellik üzerine kurulu birsey sadece.adam sizi sevmiyor üzgünüm 😐 insan sevdigine her dakika her saniye soyler yahu belli eder kendini.cinsellik yasarken bile birşeyler der yani... Heyecanlanmasida pembelesmeside hani kalbin carpar kan pompalanir ya birseyler yasicaksiniz ondan :confused: sonrasi ortada görüyorsunuz
Biz burda çakistık seninle insan sevdiğine her dk her saniye söyler demene takıldım ben

Bravo asya beni sasirtmaya devam ediyorsun 180 derece bir dönüş sozlerinin arkasinda durmalisin.neyse sana iyi forumlar
Ne alaka ayol ben eşimden örnek verdim hatta vıcık vıcık değiliz diye 😬😆

sevgilisiniz işte baya
ekstra ne olması gerek ileri taşınması için
hiç özledim falan demiyomusunuz
yada sevişirken vs hiç mi duygu sözcükleri olmuyor

Bravo asya beni sasirtmaya devam ediyorsun 180 derece bir dönüş sozlerinin arkasinda durmalisin.neyse sana iyi forumlar
Ben söylediklerimin arkasındayım bu ilişkide sevgi olmadigini FB olarak görüldüğünü dile getirdim bana göre aşk olmadan seks olmaz bu herkese göre değişir önce seks sonra aşk gibi ...
Konu sahibinin eski konusuna buna bakılacak olursa sevgi göremedim ama bu aşk sözcükleri söylenmez anlamına gelmez erkekler sevmese de söyler konu sahibine sorarken bu düşünce ile sordum yoksa halen adamın sevgisinden değil ileriye taşımasi konusunda yorumlara katıldım ben hiçbir yorumunda adamın sevdiğine dair birşey demedim zaten ..
Seninle inatlasmamin tek sebebi şuydu . Her ilişki vıcık vıcık olmak zorunda değil kimi severek dile getirir kimi hareketleryle

Herşeyi yaşayıp,bir iki sözcükten niye çekinir ki insan söylemeye o_O
Belli ki hem söylemek hem duymak istiyorsun o zaman ilk sen söyle yada ona dedirttir çünkü zaten bir ilişkiniz var gayet
ilginç olmuş...

Ben söylediklerimin arkasındayım bu ilişkide sevgi olmadigini FB olarak görüldüğünü dile getirdim bana göre aşk olmadan seks olmaz bu herkese göre değişir önce seks sonra aşk gibi ...
Konu sahibinin eski konusuna buna bakılacak olursa sevgi göremedim ama bu aşk sözcükleri söylenmez anlamına gelmez erkekler sevmese de söyler konu sahibine sorarken bu düşünce ile sordum yoksa halen adamın sevgisinden değil ileriye taşımasi konusunda yorumlara katıldım ben hiçbir yorumunda adamın sevdiğine dair birşey demedim zaten ..
Seninle inatlasmamin tek sebebi şuydu . Her ilişki vıcık vıcık olmak zorunda değil kimi severek dile getirir kimi hareketleryle
Asyaaa sen iyimisin git bir ateşini ölćtür sen bana özele yazdin seninle gereken herşeyi konuştuk. Burda show yapmanin manasi ne simdi :stop:

Neredeyse 7 aydır tanışıyoruz. Son üç aydırsa daha yakınız. Her hafta sonu ve işten arda kalan zamanlarda hafta içi de çok yorgun değilsek beraber kalıyoruz. Birlikte yemeğe çıkıyor, gezmeye ya da sinemaya gidiyoruz, sokakta elele de yürüyoruz, sarılarak uyuyoruz, cinsellikte yaşıyoruz, random bi şekilde öpüşüyoruz da, her gün günümüzün nasıl geçtiğine dair mesajlaşıyoruz, ailelerimiz, anılarımız, çocukluğumuzdan muhabbet ediyoruz, yürüyüşe çıkıyoruz, film izliyoruz, içiyoruz, müzik dinliyoruz... Aslında uzun zamandır bir ilişki içinde gibiyiz de ama değiliz gibiyiz de..
Hiç sevgi sözcüğü söylemedik. Hiç arkadaşlarımızla, ailemizle tanışmadık. Hiç beraber fotoğrafımız yok.. Duygusal bir an yaşamadık. Canım cicimli sözlerimiz hiç yok.. İki tarafta bunlar için adım atmadı henüz. Bu hep böyle mi gidecek? Nasıl oluyodu bu işler?

Başlarda daha içim kıpır kıpırdı tabi, dile dökmesede o da gözlerime bakarak zor konuşurdu, her buluşmamızda yüzü biraz pembe olurdu ve hızlı hareket ederdi. Aşk mı bilmiyorum ama onda da, ben de de bir heyecan bariz vardı.

Ama şimdi sanki biraz sıkıcıya bağlamak üzere.

Ne eksik ne eksik bu ilişkide bir türlü bulamıyorum. Ne olsa biraz daha yakınlaşırız? Çünkü ben biri sorduğunda rahatça sevgilim var diyebilmekte istiyorum. Arada kalmışlık süreci biraz uzun oldu gibi. Ya da sevgilimiyiz? Bilmiyorum aslında diğer yandan asla mutsuz değilim gayet keyifliyim. Sadece iki kişilik bi ilişkimiz var şu an ve güzel bence.. Ama bu böyle ne kadar gidecek? Sizce ben mi bir şey yapmalıyım? Bilmiyorum ben 30 yaşındayım ve uzun zamandır ciddi bir ilişki yaşamadım, son 5-6 yıldır hep flörtlerim oldu buna benzer ama onlar daha kısa sürede sıkıcılıktan bitti dürüst olmam gerekirse, 7 ay tanışıklık 3 ay beraberlik rekora koşuyorum 😂..
Ne olunca ilişkiye başlamış oluyorduk, napmak gerekirdi unuttum..
Bi el atın ya lütfen

..... Güncelleme: ...Cinsellik yazdığım için, yorumlar, kullanılma, fuckbuddy olma vs. tarzına kaydığı için söylemeliyim. Sevgi ayrı konu. Yukarıda yazdığım gibi eğer daha duygusal anlar yaşarsak, birbirimizin sosyal hayatına girersek zamanla belki sevgi bağı oluşur bende.... Ama tutku ya da çekim benim için başlangıçta çok önemli, eğer bu süre de cinsellik yaşamamış olsaydık bu demek olurdu ki benim için, bir çekimimiz yok, ve onunla bu zamana kadar görüşmeye devam etmezdim.

(Hatta cinsellik detayını yukarı yazmayaydım iyi olurmuş ama neyse silmedim geri:) )
Açık açık sorsanız böyle nereye gideceğini?

Herşeyi yaşayıp,bir iki sözcükten niye çekinir ki insan söylemeye o_O
Belli ki hem söylemek hem duymak istiyorsun o zaman ilk sen söyle yada ona dedirttir çünkü zaten bir ilişkiniz var gayet
ilginç olmuş...
Ben de buna anlam veremedim. Canım demek neden bu kadar zor geldi ki 🙄

millet iş arkadaşına aşkım canim diyor konu sahibi hanımefendicigim. Konusu bilen açıldı. Siz bildiğin sevgilisiniz. Adam hoşlanıyorum demiş lafı ağzına da tikamissiniz. Artık bir aşkım dersiniz bence :KK66:

Neredeyse 7 aydır tanışıyoruz. Son üç aydırsa daha yakınız. Her hafta sonu ve işten arda kalan zamanlarda hafta içi de çok yorgun değilsek beraber kalıyoruz. Birlikte yemeğe çıkıyor, gezmeye ya da sinemaya gidiyoruz, sokakta elele de yürüyoruz, sarılarak uyuyoruz, cinsellikte yaşıyoruz, random bi şekilde öpüşüyoruz da, her gün günümüzün nasıl geçtiğine dair mesajlaşıyoruz, ailelerimiz, anılarımız, çocukluğumuzdan muhabbet ediyoruz, yürüyüşe çıkıyoruz, film izliyoruz, içiyoruz, müzik dinliyoruz... Aslında uzun zamandır bir ilişki içinde gibiyiz de ama değiliz gibiyiz de..
Hiç sevgi sözcüğü söylemedik. Hiç arkadaşlarımızla, ailemizle tanışmadık. Hiç beraber fotoğrafımız yok.. Duygusal bir an yaşamadık. Canım cicimli sözlerimiz hiç yok.. İki tarafta bunlar için adım atmadı henüz. Bu hep böyle mi gidecek? Nasıl oluyodu bu işler?

Başlarda daha içim kıpır kıpırdı tabi, dile dökmesede o da gözlerime bakarak zor konuşurdu, her buluşmamızda yüzü biraz pembe olurdu ve hızlı hareket ederdi. Aşk mı bilmiyorum ama onda da, ben de de bir heyecan bariz vardı.

Ne eksik ne eksik bu ilişkide bir türlü bulamıyorum. Ne olsa biraz daha yakınlaşırız? Çünkü ben biri sorduğunda rahatça sevgilim var diyebilmekte istiyorum. Arada kalmışlık süreci biraz uzun oldu gibi. Ya da sevgilimiyiz? Bilmiyorum aslında diğer yandan asla mutsuz değilim gayet keyifliyim. Sadece iki kişilik bi ilişkimiz var şu an ve güzel bence.. Ama bu böyle ne kadar gidecek? Sizce ben mi bir şey yapmalıyım? Bilmiyorum ben 30 yaşındayım ve uzun zamandır ciddi bir ilişki yaşamadım, son 5-6 yıldır hep flörtlerim oldu buna benzer ama onlar daha kısa sürede sıkıcılıktan bitti dürüst olmam gerekirse, 7 ay tanışıklık 3 ay beraberlik rekora koşuyorum 😂..
Bi el atın ya lütfen

..... Güncelleme: ...Cinsellik yazdığım için, yorumlar, kullanılma, fuckbuddy olma vs. tarzına kaydığı için söylemeliyim. Sevgi ayrı konu. Yukarıda yazdığım gibi eğer daha duygusal anlar yaşarsak, birbirimizin sosyal hayatına girersek zamanla belki sevgi bağı oluşur bende.... Ama tutku ya da çekim benim için başlangıçta çok önemli, eğer bu süre de cinsellik yaşamamış olsaydık bu demek olurdu ki benim için, bir çekimimiz yok, ve onunla bu zamana kadar görüşmeye devam etmezdim.

(Hatta cinsellik detayını yukarı yazmayaydım iyi olurmuş ama neyse silmedim geri:) )

Bi el atın ya lütfen

Duygusal olmayan bi ilişki ve merak ortadan kalkmış iki taraf için de bundan sonra heyecan ve tutku olmaz olsaydı başta olurdu

karı koca gıbı oldugunuz kısıye sevgılım bıle dıyemıyorsanız bunun nedenı bellı
erkekler genelde 3 ay ıcınde gorustugu kısıyle evlenıp evlenmeyecegıne onu bu anlamda ısteyıp ıstemedıgıne karar verır ve ona gore davranır
bu adam sızınle evlenmeyı dusunmuyor o yuzden bır sınırda bırakıyor tum bunları yasamanıza ragmen oyuzden sevgılım bıle dıyemıyorsunuz

bence tavrınız net dusuncenız kafanızda oturmus sekılde ılıskınızın gelecegını sız belırleyın ve kendınızı gerı cekın
ustunuze dusecek hayırdır ne oldu uzak duruyorsun bır sıkıntı mı var dıyecek
7 aydır gorusuyoruz bırbırımız ıcın sevgılıyız dıyemıyoruz ben bu ıse bır son vermek ıstıyorum dıyeceksınız

elınızden tutup sacmalama tabıkı sevgılıyız derse tamam ama sessız kalır uzaklasırsa ya da tartısmaya gırer ıste sen boyle dusunursen zaten sevgılı olamayız gıbılerınden manipüle ederse arkanıza bıle bakmadan kacın

Bence siz bu adamla farkında olmadan fuckbuddy olmuşsunuz. Anlattığınız her şey ona işaret. Burdan sevgililiğe nasıl evrilir hiçbir fikrim yok 🤷🏻‍♀️

Mahaledeki binnur teyze fuckbuddy kelimesini öğrenmiş ama tam ne olduğunu bilmeden kullaniyor gibi bir havasi var.

Sirf sex var diye fuckbuddy olunmuyor. Bence ortada gayet bir ilişki ve sevgi var. "Biz neyiz" konuşmasi yapilabilir M Mimoza08

Bi el atın ya lütfen

Bir FB vakası. Siz ilişkiyi bir adım ileri duygusal boyuta taşımak istediğiniz an adam ortadan kaybolacak

Back