İlişkiye giremiyorum..

Bende senin gibiydim doktora gittik anatomik olarak kalın olduğunu ve kapalı olduğunu söylediler basit bir operasyonla açtılar ve o şekilde başladım ilişkiye girmeye çok zor bi durum benim balayım zehir olmuştu umarım ilişkiye girebilirsin

Yani kan olmayinca yalancimi oluyorsun? Erkeklere kiziliyor da, kadin bile kendi vücüdünü tanimiyor. Duvar oldugunu düsünüyor. Kan gelmesi gerektigini düsünüyor.

Normali zaten kanin gelmemesidir. Kadin zevk aldigi demektir. Zevk almayan kadin, kuru olan kadinda kan meydana gelir, özelikle erkek çok agresif ise. Bu kan olayi neden ise sadeceTürkiye ve dogu kültürlerinde önemli oluyor. Yurtdisinda yasiyorum, burda 17-18 yasinda genelikle seks'e baslaniliyor. Hiç bir kiz arkadasim kandan felan bahs etmedi.

Ve milletin asil kizdigi ne biliyormusun? Sen kendini hesap vermek konumuna düsürdügün için. Senin geçmiste yasadiklarin sana ait. Kimseye bu konuda hesap vermek zorunda degilsin. Yani bu böyleyken bide kendini küçük düsürüyorsun. Sanki sözün yeter degilmis gibi felik felik kan ariyorsun, ispat olarak.

Yazik diyorum ben sadece.

Peki esnek olsaydı ve kanama olmasaydı ne yapacaktınız?
Gerçekten meraktan soruyorum. Gidip doktordan bekaret raporu mu alacaktınız?

Peki esnek olsaydı ve kanama olmasaydı ne yapacaktınız?
Gerçekten meraktan soruyorum. Gidip doktordan bekaret raporu mu alacaktınız?

Yahu zar diye birsey yok. Esneklik diye birsey yok. Zar dedikleri sey, vajinanin girisinde bir siskinlik. Eger agresif bir sekilde seks yapilir ise, tahris olur ve kan gelir. Bu kadar.

Yani demek istedigin bu degildi, biliyorum fakat biri bunu anlatmasi gerek. Duvardan, kandan bahs ediyor millet. Keske cinsel egitimi olsa Türkiyede.

Bak güzel kardeşim, bu bahsettiğin şey dünyanın gelmiş geçmiş en büyük zevki, yüzyıllardır yerine başka bir aktivite koyamamış insanoğlu. Toplumun çok acıdı, kanadı, ah şöyle zor böyle zor diye bilinçaltına ittiği saçma bir korkudan böyle hissediyorsun. 42 yaşında bir kadınım ve diyorum ki acı diye bir şey yokk yokk yokkk, ilk seferinde hissetmedim bile aaa oldumu modundaydım neden biliyor musun bu konuyu kimseyle konuşmamıştım çünkü o abuk sabuk korkuları bana dikte eden olmamıştı, ne o an ne de sonrasında en ufak bir acı yok. Yapma bunu kendine çok kusursuz yaratılmış bir organa sahipsin istediğinde oradan kocaman bir bebek çıkarabiliyorsun, çubuk kraker kadar masum bir organ canını yakamaz böyle düşün. O senin sevdiğin adam ve evliliğinin en güzel günlerini ikinize de zehir etme, tadını çıkar

Canim kuzenim vazelin sürün demişti yağlı olduğu için hemen oluyo dedi o öyle yapmış tabi ben bilmiyordum geç kaldin demiştim. Birde öyle dene.birde kendini kasma bende kendimi çok kastım eşim bu ne be kaya mi yoksa ... belli değil demişti .

Kayganlaştırıcı jel ya da bebe yağı sür yarine. Altına da ufak bir yastık koy. Senin o canım yanacak zannettiğin yerden sonrası çok kolay zaten. Kayganlaştırıcı bende hayat kurtarıcı olmuştu resmen.

Bende evliligimin ilk 2 ayını o vajinusmus denen illet yüzünden mahvettim .guzel 2 ayim zehir oldu bir hiç yüzünden. Meğer boş yere korkup kendimi uzmusum.

Tek doktorla sınırlı kalmayın başka doktora da gidin benim vajinismus olduğumu ilk gittiğim doktor anlamamıştı 10 ayımı heba ettim o doktora inanıp aman diyim sen öyle yapma.Kızlık zarı(!) denen saçmalığa gelince de normal olan kanama yapmamasıdır kızlık zarı denen olgu kanama yapıyorsa kadın kendini az ya da çok bir şekilde kasıyor yeterince ıslanmamış demekmiş.Normal olan kan gelmemesi imiş.Tedavi olduğum doktorum öyle demişti benim tedavi esnasında da ilk ilişkide de hiç kanamam olmadı mesela kendimi kasmamayı öğrendiğim için.Kimseye de hesap vermedim eşim de sormadı sen de kanıtlama çabasına girme kızlık zarı diye bir şey yok

Kan gelse de gelmese de yalancı konumuna düşmezsin yani için rahat olsun.İlişkide üstte olmayı dene ultrason jeli kullanmanı tavsiye ederim bir de vemcaine pump sprey var hafif uyuşturan ilişkiden önce 10 fıs sık öyle deneyin

Canm inanki bisey yok gerçekten ilk başta biraz esnemesi lazım.yani serbest bırak kendini gerçekten birşey yok.

Canım kayganlaştırıcı alman gerekiyor. Beynini rahatlat kendini tamamen serbest bırak kayganlaştırıyı sür ve o şekilde dene. Ben de 3 gün yapamadım bu şekilde oldu senin de istemen lazım

Ay hemen anlatayım. Ben ilkinde hırslandım kendimi ispat etmek istedim beyime. Sen duvara yüklen, yüklen. Sonra işte 20 gün hastanede yattım duvarlar içime doğru yıkılmış meğer. İçim kan ağlamış haberim yok. Ama olsun yine olsa yine yaparım. Yaşasın mutlak pipi hakimiyeti!

Ben de sejinsenin gibi korkmustum anlıyorum bence kontrol sende olsun. Sen kontrollu olarak iliskiye girmenizi sagla. Umarım anlatabilmisimdir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…