- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 34
-
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
Yok anacim siz anlamiyosunuz yada ben anlatamiyorum diyorum ki ben en basinda soyledigim seyi ispatladim yalanci konuma dusmek uzer beni konu seks degil bu herhangi bir konu olabilir siz neden seks konusunda kaldiniz esimin erektesi yada ispati hepinizi gerdi bakiyorum da ben yasadigimdan ornek verdim amac seks degildi ama niyeyse herkese dert oldu konu yalanci konuma dusmememdi ama anlayana saygilar diliyorum hayatinizda da basarilar
Yok anacim siz anlamiyosunuz yada ben anlatamiyorum diyorum ki ben en basinda soyledigim seyi ispatladim yalanci konuma dusmek uzer beni konu seks degil bu herhangi bir konu olabilir siz neden seks konusunda kaldiniz esimin erektesi yada ispati hepinizi gerdi bakiyorum da ben yasadigimdan ornek verdim amac seks degildi ama niyeyse herkese dert oldu konu yalanci konuma dusmememdi ama anlayana saygilar diliyorum hayatinizda da basarilar
Peki esnek olsaydı ve kanama olmasaydı ne yapacaktınız?
Gerçekten meraktan soruyorum. Gidip doktordan bekaret raporu mu alacaktınız?
1 aylık evliyim. Hala ilişkiye giremedik benm yüzümden. Ben göremiyorum ama içeri bi miktar girdiğinde sanki duvara çarpıyor orayı geçse canım çok açıcak gibi hissediyorum. Çık çık diye yalvarıyorum resmen. Çok az girdiğini söylüyor eşim. 10 gün hergün denedik. Araya 1 hafta adet girdi. Anatomik sorun mu var diye adetin Peşine doktora göründüm. Kızlık zarı kalın ilkinde biraz acır ilişkiye girmene engel durum yok dedi. O günden sonra denemedik daha doğrusu cesaret edemiyorum hep kaçıyorumkendi kendime yarın olsun denicem diyorum. Yapamıyorum. Eğer vajinusmıssa psikologlara para yatırcak bütçemiz yok borcumuz çok..
Çok kötüyüm. Eşim sağolsun anlayışlı. Ama yetmiyor onun anlayışlı olması. Kendimi eksik mahçup hissediyorum hep...
Canm inanki bisey yok gerçekten ilk başta biraz esnemesi lazım.yani serbest bırak kendini gerçekten birşey yok.1 aylık evliyim. Hala ilişkiye giremedik benm yüzümden. Ben göremiyorum ama içeri bi miktar girdiğinde sanki duvara çarpıyor orayı geçse canım çok açıcak gibi hissediyorum. Çık çık diye yalvarıyorum resmen. Çok az girdiğini söylüyor eşim. 10 gün hergün denedik. Araya 1 hafta adet girdi. Anatomik sorun mu var diye adetin Peşine doktora göründüm. Kızlık zarı kalın ilkinde biraz acır ilişkiye girmene engel durum yok dedi. O günden sonra denemedik daha doğrusu cesaret edemiyorum hep kaçıyorumkendi kendime yarın olsun denicem diyorum. Yapamıyorum. Eğer vajinusmıssa psikologlara para yatırcak bütçemiz yok borcumuz çok..
Çok kötüyüm. Eşim sağolsun anlayışlı. Ama yetmiyor onun anlayışlı olması. Kendimi eksik mahçup hissediyorum hep...
Esim ispat beklemedi ya ben anlatamiyorum yada gercekten sizin idrak probleminiz var Hayatta en nefret ettigim sey yalan hassasim bu konuda anlatabildim mi? Problem esimden cikmadi bu benim kendimle savasimdi bunu anlattim ama feminist arkadaslar hemen baskin yaptilarinanin bana hic pisman degilim biliyo musunuz? Yine olsa yine ayni yorumu yaparim ha anlayin anlamayin artik yazamicam isteyen istedigi gibi yorumlasin anladim ki istedigim kadar aciklayayim isteyen istedigini aliyo anacim siz esinizden ispat isteyin istemeyin yada siz ispat edin etmeyin ben boyle yasiyorum hayatimdanda memnunum ♥ Bak yine kendimi bi daha sevdim canim kendimmm haa bu arada beni birakinda kizcagiza yorum yapin konu acmis yardim istiyo bakalim siz neler yasamissiniz 7