İlişkiye giremiyorum..

Böyle öneriler yapmayın ne olur. Vajina çok hassas bir bölge, ph dengesi çok çok önemli. Vazelin gibi bir petrol ürününü vajinaya sürmek dünyada yapılabilecek en yanlış işlerden biri. Bunun için kullanılmak üzere üretilmiş kayganlaştırıcı jeller varken vazelin niye?

Ahaha sansür yemişim bu ne la? Vajiş mi yazsaydım acaba

Vajinismus oldugunu sanmiyorum. Benim de ilk 2 3 iliskimde senin anlattigin gibi oldu, sonrakinde kayganlastirici kullandik yine bir miktar aci oldu ama sonra sonra alisiyor, çok rahat oluyor. Kafanda sorun haline getirme dene surekli vajinismus degilsin bence.

Önce bir kanama zorunluluğu olmadığını kabul etsinler, diğer bilgilere de sıra gelir elbet.
Minicik yapıya yalan makinesi muamelesi yapanlar var. Uğruna ilişkiler sarsılıyor. Ne diyeyim ki yani?

Sakın vazelin yada yağ gibi ürünleri vajinayla temas ettirme. prezervatif markalarının ürettiği su bazlı kayganlaştırıcılar var, onlardan alabilirsin.Marka adı yazmadım ama zaten belli başlı bilindik markaların var, onlardan almanı tavsiye ederim. Ve en önemlisi ilişkiye girmeyi düşünüp beynini acı çekeceğine odaklama, hani bir yere kadar gelip orda duvara sanki takılıyor sonra acıyacak gibi geliyor demişsin ya asıl oradan sonrasında fazla acı hissetmeyeceksin, tüm mesele az da olsa ilerleyebilmenizdi . İnan herkes başta az çok bunu yaşıyor ama biraz kendini zorlayıp bu durumu aşarsan zamanla hiç acı falan kalmayacak.

Ben bu cinsellik yaşayıp yeni evlenenlere her şeyi olduğu gibi anlatanları da anlamıyorum. Bana öldüm bittim diyen de vardı hiç acı çekmedim diyen de . Ben hepsinin anlattığından farklı olduğunu gördüm, olay tamamen kişiye özeldi aslında. Öyle büyük bir acı zaten yok ama sürekli erteleyip kendine hayatı zindan edeceğine biraz gözünü karartıp kendini rahatlatarak bunu sorun olarak görmekten vazgeçmen en doğrusu. Ne zaman kendini salarsan o zaman ne olduğunu bile anlamadan olup biter . Sonra bu muydu diyeceksin inan ki.

Son düzenleme:
Sal bacım ya sınek ısırıgı kadar sey ıcın bu kadar kasmana gerek yok. Nasıl hurafeler dınledıysen cevrenden artık bılınc altına bunun acıverıcı bırsey oldugunu ıslemıssın

Cnim ayni sorunu ben de yaşamıştım ve kendi çabamla çözdüm. Öncelikle bu ilerlerse vajinismusa dönüşebilir. Bu konuyla alakali bir sürü yazı var. Öncelikle sen beyninde orayi çok koruma altina almış olabilirsin biraz rahatlaman lazım. Internetteki öneriler biraz değişik burda üstün körü anlatacağım. Oncelikle onsevisme cok önemli. Sonra beynini rahatlatman. Bir ayna alıp nasıl bi yer olduğunu incelemen eşinle parmak egzersizi yapman tarzında şeyler var. Ve aklima gelmeyen bir sürü şey. Bunlara ek olarak doktorum bana bir krem verdi bulursam yazarım uyuşturucu bi krem sür inanamayacaksinn o kadar kolay oluyoo kiii. Bi müddet öyle kullan ama alıştırma tabi kendini zevk almani azaltıyor. Bir de vazelin deneyebilrisin ona da alıştırma uzun süreli kullanimda aliskanlik yaparsa cocuk sahibi olmak istediginde önünde engel olabilir. Şöyle ki o anlik ilişkide spermleri bozabilir. Ve kolay pozisyonlar var bunlari kesfetmeniz lazim beraber

3 yıl çektim bunu . Bir cok doktora gittim. Sonunda yendim. Öncelikle yalnız değilsin. Okadar çok kişi var ki aynı dertten muzdarip.doğru tedavi doğru zaman gelince hallolucak. Psikologa gidemiyorsan ki ben de gitmedim. Burdaki forumu takip edebilirsin. Olay bence bilinçaltı. Basit bi korkuyu büyütüyoruz içimizde. Dualarım seninle. Allah sabır ve kolaylık versin.Umudunu sakın yitirme. Kesinlikle geçecegine inan.

Ayrıca kayganlaştırıcı öneririm.markası gleitgelen. Bir de bununla deneyin bakalım.

Ben kendimi "amaaan kimler kimler yaptı ben mi yapamicam" diye gaza getirmiştim. Bir de "kimse ölmedi bu yüzden yap gitsin" falan.. Kendinizi motive edin yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…