- 11 Aralık 2018
- 39.652
- 245.699
-
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
Oha !
Sen yazmadınmı , bende diyorum vazelin ne alaka sansür yazmış
Beklemiyorum senden dan dan yazarsın çünkü , o ne be dedim kendi kendime :))Yok ayol kendimi mi sansürlicem
Beklemiyorum senden dan dan yazarsın çünkü , o ne be dedim kendi kendime :))
Deneme 1 2 , yahu en kabaları yazılıyor vaajina ne mana , saçmalık resmenDu bakiiim pipi diyebiliyo muyuz?
Diyebiliyomuşuz.
ben ayni suphelerle dr a gittim ayni durumdaydim ayni seyleri yasadim.. duzenli iliski olmasina ragmen tam bir ay sonra acayip bir kan bosaldi balon patlar gibi.. zar o zaman tam olarak yirtildi acildi. dr. zarin kalin biraz ugrasacaksiniz ama olacak dedi vajinismus bambaska bir sey dedi.. kafani rahatlat.. on sevismeyi uzun tutun iyice islan esin parmaklariyla yardime tsin islanmana.. ama sabirli olun belli ki zarin kalin.. esin duz degilde asagi egimli girmeyi denesin.. popona dogru.. ben uste gectim kontrol bende oldu esin biraz sabredecek.. ben o zaman astim bu durumu.. esin girmeye calisirken sen ikinir gibi yap actir rahimi.. rahim kemik degil kas yani genisliyor.. dar mi esininki buyuk mu hep mi aci cekicem diye dusunme.. aciya degil zevke odaklan bu guzel bir sey de.. stresi azalt. esin yardimci olsun rahat hissettirsin acele etmeyin.. isiniz bitince paldir kultur yikanamyin sarilin opun koklayin sevginizi dile getirin.. sabir gerek bizim cok sukur simdi sorunsuz.. duruma gore 6 ayi bulabiliyor duzenli ve zevkli iliski.. acilmiyordu benim de sanki esim duvara tosluyor gibiydi.. kan tam gelmedi esimin aklina bir sye gelmesin diye hemen dr a gittim zar kalin yirtilma var goruyorum ugrasin sabredin olacak dedi.1 aylık evliyim. Hala ilişkiye giremedik benm yüzümden. Ben göremiyorum ama içeri bi miktar girdiğinde sanki duvara çarpıyor orayı geçse canım çok açıcak gibi hissediyorum. Çık çık diye yalvarıyorum resmen. Çok az girdiğini söylüyor eşim. 10 gün hergün denedik. Araya 1 hafta adet girdi. Anatomik sorun mu var diye adetin Peşine doktora göründüm. Kızlık zarı kalın ilkinde biraz acır ilişkiye girmene engel durum yok dedi. O günden sonra denemedik daha doğrusu cesaret edemiyorum hep kaçıyorumkendi kendime yarın olsun denicem diyorum. Yapamıyorum. Eğer vajinusmıssa psikologlara para yatırcak bütçemiz yok borcumuz çok..
Çok kötüyüm. Eşim sağolsun anlayışlı. Ama yetmiyor onun anlayışlı olması. Kendimi eksik mahçup hissediyorum hep...
Çıktı çıktı :)Vulva yazayım bakalım, o çıkıyor mu
Ah canım bende 2 ay gırememıstım, sımdı ben her dk ıstıyorm esım kacıyor1 aylık evliyim. Hala ilişkiye giremedik benm yüzümden. Ben göremiyorum ama içeri bi miktar girdiğinde sanki duvara çarpıyor orayı geçse canım çok açıcak gibi hissediyorum. Çık çık diye yalvarıyorum resmen. Çok az girdiğini söylüyor eşim. 10 gün hergün denedik. Araya 1 hafta adet girdi. Anatomik sorun mu var diye adetin Peşine doktora göründüm. Kızlık zarı kalın ilkinde biraz acır ilişkiye girmene engel durum yok dedi. O günden sonra denemedik daha doğrusu cesaret edemiyorum hep kaçıyorumkendi kendime yarın olsun denicem diyorum. Yapamıyorum. Eğer vajinusmıssa psikologlara para yatırcak bütçemiz yok borcumuz çok..
Çok kötüyüm. Eşim sağolsun anlayışlı. Ama yetmiyor onun anlayışlı olması. Kendimi eksik mahçup hissediyorum hep...
Denemek istedimO sansürü siz yazmadınız mı? Kendiliğinden mi oldu? Dur (SANSÜR!) yazayım bakayım.
Edit: Ahahahahahhaa ay sansür getirmişler. Küfür değil ki bu.
Sinek isirigiSal bacım ya sınek ısırıgı kadar sey ıcın bu kadar kasmana gerek yok. Nasıl hurafeler dınledıysen cevrenden artık bılınc altına bunun acıverıcı bırsey oldugunu ıslemıssın
Ahahha vajinaya mi sansur konmus. Koptum su anDeneme 1 2 , yahu en kabaları yazılıyor vaajina ne mana , saçmalık resmen
Sinek ısırıgı csn yaksada on dk sonrs unutuluyor hanıSinek isirigiAy bi gulme geldi
Beni de cok korkuttulardi yav.1 hafta oturamadim diyen bile vardi. 1.5 ay bekledik benim keyfimi. Adam artik nereye kadar baci kardes gibi takilcaz demisti Sonra eltimi dusundum. 17 yasinda evlendi. Tak ilk gecesinde hamile kaldi. Ulan utan be 17lik kiz yapiyor deyip gaz verdim kendime. Oldu sonunda. Bu muymus la dedim sonra.
Hayatım, tümüyle fikir yürütüyorum, yapacağım açıklama site yöneticilerinin resmî açıklaması olmayacağından bağlayıcı bir nitelik taşımamaktadır şimdiden belirteyim:))Mune iki gözüm , bize bu konuda bilgi verirmisin lütfen , vaajina niye sansürlendi ?
Hayatım, tümüyle fikir yürütüyorum, yapacağım açıklama site yöneticilerinin resmî açıklaması olmayacağından bağlayıcı bir nitelik taşımamaktadır şimdiden belirteyim:))
Forum sitelerinin hem TCK hem de "internet ortamında yapılan yayınlar" kapsamında uyması gereken yasal sorumlulukları var, her bölüm için mi otomatik sansürleme getirme zorunluluğu var bilemiyorum ama yine tamamen fikir yürüterek gidiyorum, tahmini yaş aralığı 12-65 arası ziyaretçilerin rahatça okuyacağı alanlarda şu kanunlar devreye giriyor olabilir:
Basın Yayın Yoluyla Müstehcenlik Suçu: Müstehcen görüntü, yazı veya sözleri basın ve yayın yolu ile yayınlayan veya yayınlanmasına aracılık eden kişi altı aydan üç yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılır (TCK 226/2).
Müstehcen Ürünleri Çocukların Görüp Duyabileceği Şekilde Alenileştirme (TCK 226/1-a-b),: Bir çocuğa müstehcen görüntü, yazı veya sözleri içeren ürünleri verme ya da bunların içeriğini gösteme, okuma, okutma veya dinletme (TCK 226/1-a), bunların içeriklerini çocukların girebileceği veya görebileceği yerlerde sergileme, okuma, okutma, söyleme, söyletme (TCK 226/1-b), çocuklara karşı işlenen müstehcenlik suçu olarak kabul edilir. Müstehcen görüntü, yazı veya sözleri içeren ürünleri çocuklara sergileme, okuma, okutma, söyleme, söyletme suçunun cezası; 6 aydan 2 yıla kadar hapis ve adli para cezasıdır.
Müstehcenlik kanunu biraz geniş kapsamlı bir kanun, hangi sözler, yazılar bu kapsamda sayılıyor ve suç olarak adlediliyor bunlar bir hukukçunun verebileceği yanıtlar ama sitede bir sansür uygulanıyorsa bu kanuni bir zorunluluk nedeniyledir bunu biliyorum
Neden şimdi sorusu gelirse:)) bu konuda mutlaka bir bilgilendirme gelmiştir adminlere.