- 6 Aralık 2018
- 9.824
- 8.499
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
Acıyo ama geçio.Ne acılar var dünyada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim kuzenim vazelin sürün demişti yağlı olduğu için hemen oluyo dedi o öyle yapmış tabi ben bilmiyordum geç kaldin demiştim. Birde öyle dene.birde kendini kasma bende kendimi çok kastım eşim bu ne be kaya mi yoksa ... belli değil demişti .
ErkeğimeAcıyor ama öyle dayanamayacağın ölçüde değil.
Benim de acımıştı bayağı. Gözlerimi kapatıp, erkeğime sarılmıştım sıkıca. Bu hafifletici bir etken olmuştu..
Böyle öneriler yapmayın ne olur. (SANSÜR!) çok hassas bir bölge, ph dengesi çok çok önemli. Vazelin gibi bir petrol ürününü vajinaya sürmek dünyada yapılabilecek en yanlış işlerden biri. Bunun için kullanılmak üzere üretilmiş kayganlaştırıcı jeller varken vazelin niye?
Ahaha sansür yemişim bu ne la? Vajiş mi yazsaydım acaba
Vajinismus oldugunu sanmiyorum. Benim de ilk 2 3 iliskimde senin anlattigin gibi oldu, sonrakinde kayganlastirici kullandik yine bir miktar aci oldu ama sonra sonra alisiyor, çok rahat oluyor. Kafanda sorun haline getirme dene surekli vajinismus degilsin bence.1 aylık evliyim. Hala ilişkiye giremedik benm yüzümden. Ben göremiyorum ama içeri bi miktar girdiğinde sanki duvara çarpıyor orayı geçse canım çok açıcak gibi hissediyorum. Çık çık diye yalvarıyorum resmen. Çok az girdiğini söylüyor eşim. 10 gün hergün denedik. Araya 1 hafta adet girdi. Anatomik sorun mu var diye adetin Peşine doktora göründüm. Kızlık zarı kalın ilkinde biraz acır ilişkiye girmene engel durum yok dedi. O günden sonra denemedik daha doğrusu cesaret edemiyorum hep kaçıyorum kendi kendime yarın olsun denicem diyorum. Yapamıyorum. Eğer vajinusmıssa psikologlara para yatırcak bütçemiz yok borcumuz çok..
Çok kötüyüm. Eşim sağolsun anlayışlı. Ama yetmiyor onun anlayışlı olması. Kendimi eksik mahçup hissediyorum hep...
Yahu zar diye birsey yok. Esneklik diye birsey yok. Zar dedikleri sey, vajinanin girisinde bir siskinlik. Eger agresif bir sekilde seks yapilir ise, tahris olur ve kan gelir. Bu kadar.
Yani demek istedigin bu degildi, biliyorum fakat biri bunu anlatmasi gerek. Duvardan, kandan bahs ediyor millet. Keske cinsel egitimi olsa Türkiyede.
1 aylık evliyim. Hala ilişkiye giremedik benm yüzümden. Ben göremiyorum ama içeri bi miktar girdiğinde sanki duvara çarpıyor orayı geçse canım çok açıcak gibi hissediyorum. Çık çık diye yalvarıyorum resmen. Çok az girdiğini söylüyor eşim. 10 gün hergün denedik. Araya 1 hafta adet girdi. Anatomik sorun mu var diye adetin Peşine doktora göründüm. Kızlık zarı kalın ilkinde biraz acır ilişkiye girmene engel durum yok dedi. O günden sonra denemedik daha doğrusu cesaret edemiyorum hep kaçıyorum kendi kendime yarın olsun denicem diyorum. Yapamıyorum. Eğer vajinusmıssa psikologlara para yatırcak bütçemiz yok borcumuz çok..
Çok kötüyüm. Eşim sağolsun anlayışlı. Ama yetmiyor onun anlayışlı olması. Kendimi eksik mahçup hissediyorum hep...
Ahaha sansür yemişim bu ne la? Vajiş mi yazsaydım acaba
O sansürü siz yazmadınız mı? Kendiliğinden mi oldu? Dur (SANSÜR!) yazayım bakayım.
Edit: Ahahahahahhaa ay sansür getirmişler. Küfür değil ki bu.
Oha !Haha ay çok saçma vaajiinaa diyemiyoruz ya la.