İlişkiye giremiyorum..

O bölgedeki kaslarınızı kontrol edebilirseniz kasılmanızı kontrol etmeniz kolaylaşır.
Bununla ilgili egzersizler var, "kegel egzersizi" diye aratın. Kaslarınız hem güçlenir hem kontrolünüz artar.
Ve kontrolün sizde olduğu pozisyonlar tercih ederseniz psikolojik olarak daha rahat hissedersiniz.

Benimde cok sorunlu gecmisti sonra bende hem kalın kız zarı hemde vajinal septum tespit edildi ameliyat oldum mecbur simdi sorun yok. Ama sizdede boyle sorun olsa doktor farkederdi. Birde vajinusmusta doktor alttan muane ettiginde hasta muane koltuguna bile oturmazmis doktorlar hep boyle der siz oturdunz sanrm vajinusmus oldugnu sanmiyorm

Bu ne ya neyi kime ıspatlıyırsun eşin sana nasıl ispatladı peki onu çok merak ettim

Ön sevişmeyi uzun tutmanız lazım

Konu sahibi kontrolün sende olmasını sağlayabilirsin bunun için de sen üstte olmalısın dilediğin zaman dilediğin kadar içeri girmesine izin verirsin bu sayede ve kendini tam olarak hazır hissettiğinde gerçekleşir. Oraya odaklanmak yerine kendini rahat bırakıp o kısmı düşünmemeye çalışmak da yardımcı olur

Bu ne ya neyi kime ıspatlıyırsun eşin sana nasıl ispatladı peki onu çok merak ettim
İspat derken yalanci hissettigimi soylemistim amac bakirelik degil benim ona soyledigim sozun arkasinda durmam bazi seyleri okurken tam okuyalim ben esimin gecmisini biliyorum o da benim

Muhtemelen kendinizi çok kasiyosunuz. Yağ veya kayganlastirici jel tavsiye ederim fazlasiyla kolaylık sağlar

Öyle dayanılamayacak bir acı değil. İlk başlarda biraz zor acılı olur zamanla sorun kalmaz. Eskiden düşünün 14 15 yaşında küçücük çocukları evlendiriyorlarmış. Onlar nasıl korkmuştur siz düşünün. Siz herşeyin farkında olan yetişkin bireylersiniz. Gayet doğal bir süreci başarıyla tamamlayabilirsiniz.

Bu anlattıklarınız seks değil mi? Duvara çarpıp zıplamak, kanı görmeyince ağlamak, hırs yapıp sana ispatlıcam demek. Seksten ziyade gerilim romanı paragrafı gibi duruyor. Şey diycem eşiniz de ispatladı mı kendini size. Sizin gibi hırs yapıp 55 dakika erekte halde kaldı mı mesela? İspat önemli çünkü.

Yok anacim siz anlamiyosunuz yada ben anlatamiyorum diyorum ki ben en basinda soyledigim seyi ispatladim yalanci konuma dusmek uzer beni konu seks degil bu herhangi bir konu olabilir siz neden seks konusunda kaldiniz esimin erektesi yada ispati hepinizi gerdi bakiyorum da ben yasadigimdan ornek verdim amac seks degildi ama niyeyse herkese dert oldu konu yalanci konuma dusmememdi ama anlayana saygilar diliyorum hayatinizda da basarilar

Ne tuhaf aslinda cok keyifli bir durumu bilincaltimiz ve yanlis yonlendirmemizle nasil da iskenceye ceviriyoruz. Halbuki sevfigin adamla sevismek dunyadaki en keyifli eylemlerden biri. Cok zor geliyorsa zari operasyonla kestirin. Tey Allahim ne zarmis ya hu kimi diktirmek icin kimi kestirmek icin cirpinip duruyo

Ben ne okudum ya

ben cok dert ettim o isi cunku bana sormustu sevgiliyken gecmisinde bisey yasadiysan soyle ben seni hersekilde kabul ederim ama biliyim diye
Neden bilmesi gerekiyormus merak ettim. Kusura bakmayin ama esiniz bence daha onceden birisiyle birlikte olmus olsaydiniz sizinle evlenmeyecekti. Onun icin bu kadar onemli bir konu olmasa sormazdi. Keske deneseydiniz," evet daha onceden birisiyle birlikte oldum" deseydiniz. O zaman gercekten size asik mi yoksa o kadar da sevmiyor da mantikli bir secenek oldugunuz icin mi evleniyor bilirdiniz. Adamlar bizi degil biz adamlari seciyoruz (dogada da disi secer). Biz kadinlar ezik miyiz de bu adamlarin testlerinden gecmek icin caba harciyoruz? Bu adam belki gecmisinde bir suru kadinla birlikte oldu. Ya da hic kimseyle birlikte olmadi ama oldum diye yalan soyledi. Belki baska bir erkekle deneyim yasadi. O bunu nasil kanitlayacak? Bence esas sorulmasi gereken soru bu.

Canım sakin ol kendini sakinleştir çok acı verici bişey olsa bu kadar insan dayanamaz ön sevişmeyi uzun tut zamanı akışına bırak

Neyi ispatliyosunuz ben onu anlamadım ? Kan gelmemişte olabilirdi o zaman yalanci söylediğiniz şey doğru değil mi olacaktı. Bakire değilim bununla ilgili bi çok konu açtım kendimi de üzdüm zaman zaman da ama böyle bi durum olsaydi asla kendimi ispatlamak zorunda hissetmezdim

Esim ispat beklemedi ya ben anlatamiyorum yada gercekten sizin idrak probleminiz var Hayatta en nefret ettigim sey yalan hassasim bu konuda anlatabildim mi? Problem esimden cikmadi bu benim kendimle savasimdi bunu anlattim ama feminist arkadaslar hemen baskin yaptilar inanin bana hic pisman degilim biliyo musunuz? Yine olsa yine ayni yorumu yaparim ha anlayin anlamayin artik yazamicam isteyen istedigi gibi yorumlasin anladim ki istedigim kadar aciklayayim isteyen istedigini aliyo anacim siz esinizden ispat isteyin istemeyin yada siz ispat edin etmeyin ben boyle yasiyorum hayatimdanda memnunum Bak yine kendimi bi daha sevdim canim kendimmm haa bu arada beni birakinda kizcagiza yorum yapin konu acmis yardim istiyo bakalim siz neler yasamissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…