- 31 Temmuz 2009
- 10.484
- 52.446
-
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
Bu ne ya neyi kime ıspatlıyırsun eşin sana nasıl ispatladı peki onu çok merak ettimBak canim sen o adami seviyosun anladigim kadariyla esinde anlayisli biri Allah yukarda ben aglasam benimle aglayan kiyamayan bi esim var cok sukur anlattigin kadariyla benziyolar ben cok dert ettim o isi cunku bana sormustu sevgiliyken gecmisinde bisey yasadiysan soyle ben seni hersekilde kabul ederim ama biliyim diye bende olmadi demistim ki olmamisti da o gun duvara carpinca ziplayip kan gelmeyince cunku oldu sanmistim dedim nasil yani ben biliyorum olmadigini ama o bilmiyo yalanci gibi hissettim agladim esim dediki bak bitanem aglama ben sana inaniyorum sen uzulme hem tam olmadi ondan gelmemistir dedi bu sefer ben hirs yaptim ispatlicam sana diye kafama koymustum yapmayi cok sukur basardim eger beceremiyosan dedikleri gibi alkol al ama once kafana koy de ki yapamiyorum zaten seviseyim cunku ben hirs yaptim ama yine yapamadim ne zaman kafamdan cikarttim o zaman oldu
Ön sevişmeyi uzun tutmanız lazım1 aylık evliyim. Hala ilişkiye giremedik benm yüzümden. Ben göremiyorum ama içeri bi miktar girdiğinde sanki duvara çarpıyor orayı geçse canım çok açıcak gibi hissediyorum. Çık çık diye yalvarıyorum resmen. Çok az girdiğini söylüyor eşim. 10 gün hergün denedik. Araya 1 hafta adet girdi. Anatomik sorun mu var diye adetin Peşine doktora göründüm. Kızlık zarı kalın ilkinde biraz acır ilişkiye girmene engel durum yok dedi. O günden sonra denemedik daha doğrusu cesaret edemiyorum hep kaçıyorumkendi kendime yarın olsun denicem diyorum. Yapamıyorum. Eğer vajinusmıssa psikologlara para yatırcak bütçemiz yok borcumuz çok..
Çok kötüyüm. Eşim sağolsun anlayışlı. Ama yetmiyor onun anlayışlı olması. Kendimi eksik mahçup hissediyorum hep...
1 aylık evliyim. Hala ilişkiye giremedik benm yüzümden. Ben göremiyorum ama içeri bi miktar girdiğinde sanki duvara çarpıyor orayı geçse canım çok açıcak gibi hissediyorum. Çık çık diye yalvarıyorum resmen. Çok az girdiğini söylüyor eşim. 10 gün hergün denedik. Araya 1 hafta adet girdi. Anatomik sorun mu var diye adetin Peşine doktora göründüm. Kızlık zarı kalın ilkinde biraz acır ilişkiye girmene engel durum yok dedi. O günden sonra denemedik daha doğrusu cesaret edemiyorum hep kaçıyorumkendi kendime yarın olsun denicem diyorum. Yapamıyorum. Eğer vajinusmıssa psikologlara para yatırcak bütçemiz yok borcumuz çok..
Çok kötüyüm. Eşim sağolsun anlayışlı. Ama yetmiyor onun anlayışlı olması. Kendimi eksik mahçup hissediyorum hep...
O gün biraz yor kendini gecesinde de uyuma sonra duş al ön sevişmeyi uzun tut aklından çıkar her şeyi belki olur
İspat derken yalanci hissettigimi soylemistim amac bakirelik degil benim ona soyledigim sozun arkasinda durmam bazi seyleri okurken tam okuyalim ben esimin gecmisini biliyorum o da benimBu ne ya neyi kime ıspatlıyırsun eşin sana nasıl ispatladı peki onu çok merak ettim
Bak canim sen o adami seviyosun anladigim kadariyla esinde anlayisli biri Allah yukarda ben aglasam benimle aglayan kiyamayan bi esim var cok sukur anlattigin kadariyla benziyolar ben cok dert ettim o isi cunku bana sormustu sevgiliyken gecmisinde bisey yasadiysan soyle ben seni hersekilde kabul ederim ama biliyim diye bende olmadi demistim ki olmamisti da o gun duvara carpinca ziplayip kan gelmeyince cunku oldu sanmistim dedim nasil yani ben biliyorum olmadigini ama o bilmiyo yalanci gibi hissettim agladim esim dediki bak bitanem aglama ben sana inaniyorum sen uzulme hem tam olmadi ondan gelmemistir dedi bu sefer ben hirs yaptim ispatlicam sana diye kafama koymustum yapmayi cok sukur basardim eger beceremiyosan dedikleri gibi alkol al ama once kafana koy de ki yapamiyorum zaten seviseyim cunku ben hirs yaptim ama yine yapamadim ne zaman kafamdan cikarttim o zaman oldu
Yok anacim siz anlamiyosunuz yada ben anlatamiyorum diyorum ki ben en basinda soyledigim seyi ispatladim yalanci konuma dusmek uzer beni konu seks degil bu herhangi bir konu olabilir siz neden seks konusunda kaldiniz esimin erektesi yada ispati hepinizi gerdi bakiyorum da ben yasadigimdan ornek verdim amac seks degildi ama niyeyse herkese dert oldu konu yalanci konuma dusmememdi ama anlayana saygilar diliyorum hayatinizda da basarilarBu anlattıklarınız seks değil mi? Duvara çarpıp zıplamak, kanı görmeyince ağlamak, hırs yapıp sana ispatlıcam demek. Seksten ziyade gerilim romanı paragrafı gibi duruyor. Şey diycem eşiniz de ispatladı mı kendini size. Sizin gibi hırs yapıp 55 dakika erekte halde kaldı mı mesela? İspat önemli çünkü.
Ben ne okudum yaO duvara carpinca yataktan ziplayip kan arayip bulamayinca aglamistim sonra yaptik ama kafamdan attim zaten yapamiyorum sevismeme bakayim dedim esimde arastirmis bi anda yapti cikti buyuttugum kadar bisey degilmis kasma kendini ben hissetmedende olsa kasiyomusum esim soyledi hayatim oldu artik kasma diye
Neden bilmesi gerekiyormus merak ettim. Kusura bakmayin ama esiniz bence daha onceden birisiyle birlikte olmus olsaydiniz sizinle evlenmeyecekti. Onun icin bu kadar onemli bir konu olmasa sormazdi. Keske deneseydiniz," evet daha onceden birisiyle birlikte oldum" deseydiniz. O zaman gercekten size asik mi yoksa o kadar da sevmiyor da mantikli bir secenek oldugunuz icin mi evleniyor bilirdiniz. Adamlar bizi degil biz adamlari seciyoruz (dogada da disi secer). Biz kadinlar ezik miyiz de bu adamlarin testlerinden gecmek icin caba harciyoruz? Bu adam belki gecmisinde bir suru kadinla birlikte oldu. Ya da hic kimseyle birlikte olmadi ama oldum diye yalan soyledi. Belki baska bir erkekle deneyim yasadi. O bunu nasil kanitlayacak? Bence esas sorulmasi gereken soru bu.ben cok dert ettim o isi cunku bana sormustu sevgiliyken gecmisinde bisey yasadiysan soyle ben seni hersekilde kabul ederim ama biliyim diye
Canım sakin ol kendini sakinleştir çok acı verici bişey olsa bu kadar insan dayanamaz ön sevişmeyi uzun tut zamanı akışına bırak1 aylık evliyim. Hala ilişkiye giremedik benm yüzümden. Ben göremiyorum ama içeri bi miktar girdiğinde sanki duvara çarpıyor orayı geçse canım çok açıcak gibi hissediyorum. Çık çık diye yalvarıyorum resmen. Çok az girdiğini söylüyor eşim. 10 gün hergün denedik. Araya 1 hafta adet girdi. Anatomik sorun mu var diye adetin Peşine doktora göründüm. Kızlık zarı kalın ilkinde biraz acır ilişkiye girmene engel durum yok dedi. O günden sonra denemedik daha doğrusu cesaret edemiyorum hep kaçıyorumkendi kendime yarın olsun denicem diyorum. Yapamıyorum. Eğer vajinusmıssa psikologlara para yatırcak bütçemiz yok borcumuz çok..
Neyi ispatliyosunuz ben onu anlamadım ? Kan gelmemişte olabilirdi o zaman yalanci söylediğiniz şey doğru değil mi olacaktı. Bakire değilim bununla ilgili bi çok konu açtım kendimi de üzdüm zaman zaman da ama böyle bi durum olsaydi asla kendimi ispatlamak zorunda hissetmezdimYok anacim siz anlamiyosunuz yada ben anlatamiyorum diyorum ki ben en basinda soyledigim seyi ispatladim yalanci konuma dusmek uzer beni konu seks degil bu herhangi bir konu olabilir siz neden seks konusunda kaldiniz esimin erektesi yada ispati hepinizi gerdi bakiyorum da ben yasadigimdan ornek verdim amac seks degildi ama niyeyse herkese dert oldu konu yalanci konuma dusmememdi ama anlayana saygilar diliyorum hayatinizda da basarilar