-
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
Bence ertelememilisin. Çünkü erteledikçe eşinle arana soğukluk girecektir. Korkacak ve kafamızda büyüttüğümüz kadar hiç bir şey yok emin ol. Çok doğal bir durum. Kendini kasma, rahat ol.1 aylık evliyim. Hala ilişkiye giremedik benm yüzümden. Ben göremiyorum ama içeri bi miktar girdiğinde sanki duvara çarpıyor orayı geçse canım çok açıcak gibi hissediyorum. Çık çık diye yalvarıyorum resmen. Çok az girdiğini söylüyor eşim. 10 gün hergün denedik. Araya 1 hafta adet girdi. Anatomik sorun mu var diye adetin Peşine doktora göründüm. Kızlık zarı kalın ilkinde biraz acır ilişkiye girmene engel durum yok dedi. O günden sonra denemedik daha doğrusu cesaret edemiyorum hep kaçıyorumkendi kendime yarın olsun denicem diyorum. Yapamıyorum. Eğer vajinusmıssa psikologlara para yatırcak bütçemiz yok borcumuz çok..
Çok kötüyüm. Eşim sağolsun anlayışlı. Ama yetmiyor onun anlayışlı olması. Kendimi eksik mahçup hissediyorum hep...
Kayganlaştırıcı jel kullanmayı denediniz mi? Mutlaka deneyin, kesinlikle yardımcı olacaktır.Ayy ne güzel. Bacaklarımı açtığım an kasılıyorum. Bacaklarım taş gibi oluyor.
Ne güzel keşke benmkide çaktırmadan yapsa oldu dese bana. Ama doktordan beri ona bile fırsat vermiyorum.
CANIM BEN DE SENIN GIBI OLMUSTUM INTERNETTE BIR DOKTORA RASTLADIM VIDEOLU ANLATMISTI KENDI KENDINE USTUNDEN GELEBILIRSIN BASARABILIRISN DUVAR VAR ZANNEDIYORDUM COK AFEDERSINIIZ AMA BEN DOKTORUN ANLATTIGI GIBI ONCE KENDI PARMAGIMLA DENEDIM BAKTIM HIB BIRSEY YOK SONRASII RABBIM YARDIM ETTI HIC BIRSEY YOKMUS AMA ESIN OLSUN YANINDA BUNU YAPARKEN :)1 aylık evliyim. Hala ilişkiye giremedik benm yüzümden. Ben göremiyorum ama içeri bi miktar girdiğinde sanki duvara çarpıyor orayı geçse canım çok açıcak gibi hissediyorum. Çık çık diye yalvarıyorum resmen. Çok az girdiğini söylüyor eşim. 10 gün hergün denedik. Araya 1 hafta adet girdi. Anatomik sorun mu var diye adetin Peşine doktora göründüm. Kızlık zarı kalın ilkinde biraz acır ilişkiye girmene engel durum yok dedi. O günden sonra denemedik daha doğrusu cesaret edemiyorum hep kaçıyorumkendi kendime yarın olsun denicem diyorum. Yapamıyorum. Eğer vajinusmıssa psikologlara para yatırcak bütçemiz yok borcumuz çok..
Çok kötüyüm. Eşim sağolsun anlayışlı. Ama yetmiyor onun anlayışlı olması. Kendimi eksik mahçup hissediyorum hep...
o ana kadar gelebiliyorsan tamamen olmaması için hiçbir sebep yok. anestol kreme ve kayganlaştırıcıya ihtiyacın var. öncelikle parmak egzersizi yapmayı öğrenmen gerek. eline bi eldiven giyip işaret parmağına bolca kayganlaştırıcı sür. hind cevizi yağı çok iyi olur mesela. ya da bebe yağı. parmağını vajen girişine yerleştirip korkmadan itmen gerekiyor içeriye. duvar hissi dediğin yere geldiğinde odaklanmaman lazım oraya. ve korkmadan itmen lazım. içinden başka şeyler düşün. dua oku. şarkı söyle. zihnini ordan uzaklaştır. daha sonra anestol sürmen lazım bolca parmağına. onu da alıp içeriye yedirdikten birkaç dk bekleyip sonra 2 parmak yapacaksın. duvar hissini nasıl aşacağını parmaklarınla öğreneceksin. bu dediklerimi ister 1 günde yap istersen günlere böl. en son aşamada eşinle deneyeceğin zaman tüm bunları yapıp üste çıkacaksın ve korkmadan acıya baskıya aldırmadan oturacaksın. 2 altın kural var bol kayganlaştırıcı+anestol ve duvar hissini hissettiğin anda bolca nefes verip zihnini ordan uzaklaştırmak.
COK SUKUR 2 SENE OLDU INAN KORKULACAK HIÇ BISEY YOK EMIN OLANILRISIN SU AN NE DURUMDASIN YAPABILDNMI BISEYLER ?1 aylık evliyim. Hala ilişkiye giremedik benm yüzümden. Ben göremiyorum ama içeri bi miktar girdiğinde sanki duvara çarpıyor orayı geçse canım çok açıcak gibi hissediyorum. Çık çık diye yalvarıyorum resmen. Çok az girdiğini söylüyor eşim. 10 gün hergün denedik. Araya 1 hafta adet girdi. Anatomik sorun mu var diye adetin Peşine doktora göründüm. Kızlık zarı kalın ilkinde biraz acır ilişkiye girmene engel durum yok dedi. O günden sonra denemedik daha doğrusu cesaret edemiyorum hep kaçıyorumkendi kendime yarın olsun denicem diyorum. Yapamıyorum. Eğer vajinusmıssa psikologlara para yatırcak bütçemiz yok borcumuz çok..
Aromalı jeller var kayganlaştırıcı ondan kullanın faydası olurAyy ne güzel. Bacaklarımı açtığım an kasılıyorum. Bacaklarım taş gibi oluyor.
Ne güzel keşke benmkide çaktırmadan yapsa oldu dese bana. Ama doktordan beri ona bile fırsat vermiyorum.
Canım merhaba. Ben evliliğimin ilk üç yılı bu sorunla uğraşmış biri olarak sana tavsiyem vazgeçmeden yenmeye çalışman. Ben dr da gittim herşey sen de bitiyor tabiki eşinin desteğiyle benim eşim çok anlayisliydi. Bu hastalığımi da bu clup sayesinde forumdas arkadaşlarımın yavsiyeleriyle yendim. Parmak egzersizleri, sonrasında kulak çöpü.mum derken eşimin penisini alabildim içime çok yavaş hareketlerle ve kayganlastirici jel kullanarak sonrasında hemen çocuk için çalışmalara başladık şuan çok şükür 9 yıllık evliyiz bir sıkıntı Yok sana tavsiyem konuyu vajinismus bölümünde takip et. Ama seninki aşırı kaygı gibi duruyor vaji de bacaklarını da acamiyorsun kiyleniryorsun falan1 aylık evliyim. Hala ilişkiye giremedik benm yüzümden. Ben göremiyorum ama içeri bi miktar girdiğinde sanki duvara çarpıyor orayı geçse canım çok açıcak gibi hissediyorum. Çık çık diye yalvarıyorum resmen. Çok az girdiğini söylüyor eşim. 10 gün hergün denedik. Araya 1 hafta adet girdi. Anatomik sorun mu var diye adetin Peşine doktora göründüm. Kızlık zarı kalın ilkinde biraz acır ilişkiye girmene engel durum yok dedi. O günden sonra denemedik daha doğrusu cesaret edemiyorum hep kaçıyorumkendi kendime yarın olsun denicem diyorum. Yapamıyorum. Eğer vajinusmıssa psikologlara para yatırcak bütçemiz yok borcumuz çok..
çok geçmiş olsunnn, biraz uyuşturucu kremle uyuşturun vajinanızı belki öyle hissetmezsiniz bir çırpıda olur ve korkunuz da geçmiş olur1 aylık evliyim. Hala ilişkiye giremedik benm yüzümden. Ben göremiyorum ama içeri bi miktar girdiğinde sanki duvara çarpıyor orayı geçse canım çok açıcak gibi hissediyorum. Çık çık diye yalvarıyorum resmen. Çok az girdiğini söylüyor eşim. 10 gün hergün denedik. Araya 1 hafta adet girdi. Anatomik sorun mu var diye adetin Peşine doktora göründüm. Kızlık zarı kalın ilkinde biraz acır ilişkiye girmene engel durum yok dedi. O günden sonra denemedik daha doğrusu cesaret edemiyorum hep kaçıyorumkendi kendime yarın olsun denicem diyorum. Yapamıyorum. Eğer vajinusmıssa psikologlara para yatırcak bütçemiz yok borcumuz çok..
Canım aynı sorun bende de vardı inan benim gibi olamaz derdim kimse sanki bir duvar var tam anlamıyla olmuyordu 6 aylık evliyim geçen hafta himenotomi denen yarım saatlik bir operasyon geçirdim kızlık zarım çok kalınmış ilişkiyle delinecek gibi değilmiş yani doktor bile şaşırdı ama oldu çok şükür bir kere denedik ve o his yoktu seninde böyle olabilir istersen bir görün doktora1 aylık evliyim. Hala ilişkiye giremedik benm yüzümden. Ben göremiyorum ama içeri bi miktar girdiğinde sanki duvara çarpıyor orayı geçse canım çok açıcak gibi hissediyorum. Çık çık diye yalvarıyorum resmen. Çok az girdiğini söylüyor eşim. 10 gün hergün denedik. Araya 1 hafta adet girdi. Anatomik sorun mu var diye adetin Peşine doktora göründüm. Kızlık zarı kalın ilkinde biraz acır ilişkiye girmene engel durum yok dedi. O günden sonra denemedik daha doğrusu cesaret edemiyorum hep kaçıyorumkendi kendime yarın olsun denicem diyorum. Yapamıyorum. Eğer vajinusmıssa psikologlara para yatırcak bütçemiz yok borcumuz çok..
Heyecan giderici bir ilaç var ama gerek yok . Yani ne desem bilemedim ki. Doktor da biraz korku vermiş. Ama herkeste biraz acı olur. Ama öyle dayanılmıycak bir durum şeklinde değil anlık ve herkezde değişir ama geçici. Adetinizin anlık sancısı gibi. Ama düşünürseniz bu kadar daha çok korkutursunuz kendinizi. Bence ovulasyon dönemini takip edip sizinde istekli olacağınız bir gün daha iyi olur gibi. Tabi hamile kalmanız için demiyorum korunuyorsunuzdur mutlaka istek anlamında dedim. Yani en azından çok kasılmanıza neden olmaz. Vajinismus yaşıyanlar tabi daha iyi yardımcı olurlar.1 aylık evliyim. Hala ilişkiye giremedik benm yüzümden. Ben göremiyorum ama içeri bi miktar girdiğinde sanki duvara çarpıyor orayı geçse canım çok açıcak gibi hissediyorum. Çık çık diye yalvarıyorum resmen. Çok az girdiğini söylüyor eşim. 10 gün hergün denedik. Araya 1 hafta adet girdi. Anatomik sorun mu var diye adetin Peşine doktora göründüm. Kızlık zarı kalın ilkinde biraz acır ilişkiye girmene engel durum yok dedi. O günden sonra denemedik daha doğrusu cesaret edemiyorum hep kaçıyorumkendi kendime yarın olsun denicem diyorum. Yapamıyorum. Eğer vajinusmıssa psikologlara para yatırcak bütçemiz yok borcumuz çok..