İlişkiye giremiyorum..

Valla ben kötü amaçlı demedim sadece önerilen birşeyi söyledim. Hiç aklimada gelmedi kayganlaştırıcı jel felan. Ayrıca vazelini ben yumuşatıcı çatlak giderici besleyici olarak biliyorum. Içerik detayini tam bilmiyorum kuzenime soyleyende eşi doktor olan bir arkadaşı kizda bilmez yani öyle

Anlaşılmıştır iki gözüm , yalnız kadın ve erkek içinde , kaba saba kibarca her türlüsünü yazdım sadece vaajina sansürlü , yani bizim ne dememiz yada aleni şekilde ne yazmamız bekleniyor acaba !

Siteye üye olanlardan bahsetmedim zaten, siteyi ziyaret edenlerden bahsettim 12-65 yaş aralığı diye.
Tepkiniz bizlere değil biliyorum ama bizlerin yapabileceği bir şey yok, sosyal medyada TCK ve internette yapılan yayınlarla ilgili kanunlar kapsamında, hatta TCK'nın bazı kanunları basın yayın yoluyla ihlal edildiğinde cezası normalinin 2-3 katına kadar çıkabiliyor.

Gülüm işte ben bilemem, şu şu sözcükler sansür kapsamında denmiştir, ona göre sansür uygulanmıştır, ona bakarsan ben birkaç yıl evvel x bir firmayla seyahat ettim, firmanın WiFi'nı kullanmak istedim, facebook serbestti bizim siteye erişim izni yoktu, belki de içinde kadın kelimesi geçtiği içindi, belki de yalnızca kişisel hesaplara girme izni verilerek firma kendince güvenlik önlemi almıştı ama sonuçta bir erişim kısıtlaması vardı, kanunların bağlayıcılığı var.

Merhaba bende 10 aylik evliyim. Sizin yasadiginiz sıkıntıyı bende yasadim. Cok gergin oluyodum kendimi kasiyodum hemen aciyo dur diyodum. 5 kere felan denedik farkli gunlerde sanirim. Ama hep bi kere deneyip biraktik bi gun icinde bunu yapmayin iki uc kere deneyin bi gunde zaten sonjca ulsscaksiniz. Bende cok arastirmistim o ara. O zarın normale gore daha kalin olmasini soylryrn mi vardi, vajinismus diyenmi vardi. Valla Alllaha sukur hic biri degildi. Sadece kendimi cok kasiyordum ve 'bi kere denedik olmadi yapmayalım' aslaa demeyin. Herseyden once
Ön sevişmenizi uzun tuttun. Kayganlastiric sakın kullanmayin. Rabbim oylr yaratmiski dogru yapildiginda hic niseye gerek kalmiyo. Oranizin yeteri kadar islanmasi cok onemli. Kupkuru yapmaya calisirsaniz asla olmaz. Ön sevismeyi uzun tutun. Esinizi kendinizi birakin biraz sıkın disinizi.

Son düzenleme:
Merhaba,
Açıklamam dalga geçip komik olduğunu sananlara değil, güzelce sorup cevap bekleyenlere.

Google yetişkin içerik olan sitelere yeni bir uygulama başlattı. P e nis, vajina hatta komik gelecek ama m e me kelimesi geçen siteler maalesef Google tarafından cezalandırılıyor. Hatta vajinusmuş başlığı bile penaltı yemiş durumda. Daha da ilginci Kom Mayo 2019 kataloğunu paylaşınca bile ceza yedik. Neymiş ? Müstehcen içerikmiş ! Yahu mayo kataloğu playboy değil ki bu !

Hangi kelimelerden sıkıntı yaşadığımızı anlamak için böyle bir sansür uygulamıştık fakat vajina kelimesini filtreden çıkardık. Artık kullanabilirsiniz.

Benim ilkinden sonra 10 gün kanamam oldu. Bekar olduğum için hastaneye de gidemedim. Böyle bir mağduriyet görülmemiştirNeyse sonra bağır çağır normalleşti falan..
Bence 2 kadeh rakı her şeyi çözer

peki şeyin bundan haberi var mı feminizmin?

canım aynı durumdayız 9 aylık evliyim hala hiç ilişki yapamadık doktora da göründüm ben tedavide oldum kızlık hala duruyor ve esnekmiş te tedavide aparat parmak ta uyguladılar acı yok biliyorum ama bir türlü eşli ilişki yapamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…