- 19 Ağustos 2008
- 17.832
- 53.745
-
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
Du bakiiim pipi diyebiliyo muyuz?
Diyebiliyomuşuz.
Valla ben kötü amaçlı demedim sadece önerilen birşeyi söyledim. Hiç aklimada gelmedi kayganlaştırıcı jel felan. Ayrıca vazelini ben yumuşatıcı çatlak giderici besleyici olarak biliyorum. Içerik detayini tam bilmiyorum kuzenime soyleyende eşi doktor olan bir arkadaşı kizda bilmez yani öyleBöyle öneriler yapmayın ne olur. (SANSÜR!) çok hassas bir bölge, ph dengesi çok çok önemli. Vazelin gibi bir petrol ürününü vajinaya sürmek dünyada yapılabilecek en yanlış işlerden biri. Bunun için kullanılmak üzere üretilmiş kayganlaştırıcı jeller varken vazelin niye?
Anlaşılmıştır iki gözüm , yalnız kadın ve erkek içinde , kaba saba kibarca her türlüsünü yazdım sadece vaajina sansürlü , yani bizim ne dememiz yada aleni şekilde ne yazmamız bekleniyor acaba !Hayatım, tümüyle fikir yürütüyorum, yapacağım açıklama site yöneticilerinin resmî açıklaması olmayacağından bağlayıcı bir nitelik taşımamaktadır şimdiden belirteyim:))
Forum sitelerinin hem TCK hem de "internet ortamında yapılan yayınlar" kapsamında uyması gereken yasal sorumlulukları var, her bölüm için mi otomatik sansürleme getirme zorunluluğu var bilemiyorum ama yine tamamen fikir yürüterek gidiyorum, tahmini yaş aralığı 12-65 arası ziyaretçilerin rahatça okuyacağı alanlarda şu kanunlar devreye giriyor olabilir:
Basın Yayın Yoluyla Müstehcenlik Suçu: Müstehcen görüntü, yazı veya sözleri basın ve yayın yolu ile yayınlayan veya yayınlanmasına aracılık eden kişi altı aydan üç yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılır (TCK 226/2).
Müstehcen Ürünleri Çocukların Görüp Duyabileceği Şekilde Alenileştirme (TCK 226/1-a-b),: Bir çocuğa müstehcen görüntü, yazı veya sözleri içeren ürünleri verme ya da bunların içeriğini gösteme, okuma, okutma veya dinletme (TCK 226/1-a), bunların içeriklerini çocukların girebileceği veya görebileceği yerlerde sergileme, okuma, okutma, söyleme, söyletme (TCK 226/1-b), çocuklara karşı işlenen müstehcenlik suçu olarak kabul edilir. Müstehcen görüntü, yazı veya sözleri içeren ürünleri çocuklara sergileme, okuma, okutma, söyleme, söyletme suçunun cezası; 6 aydan 2 yıla kadar hapis ve adli para cezasıdır.
Müstehcenlik kanunu biraz geniş kapsamlı bir kanun, hangi sözler, yazılar bu kapsamda sayılıyor ve suç olarak adlediliyor bunlar bir hukukçunun verebileceği yanıtlar ama sitede bir sansür uygulanıyorsa bu kanuni bir zorunluluk nedeniyledir bunu biliyorum
Neden şimdi sorusu gelirse:)) bu konuda mutlaka bir bilgilendirme gelmiştir adminlere.
Hee canım , yeni isim takçaz zaar :)Ahahha vajinaya mi sansur konmus. Koptum su anAy daha neler gorecez ya
Pipiye niye konmamis mademKafamda deli sorular
Hee canım , yeni isim takçaz zaar :)
Ah yerim nasıl minnoş bir isim o öyleVajiş güzel bence, hem anlaşılır hem sevimli
Ah yerim nasıl minnoş bir isim o öyle
Ahaha yemeyelim yemeyelim, vajişler dalında güzeldir
Siteye üye olanlardan bahsetmedim zaten, siteyi ziyaret edenlerden bahsettim 12-65 yaş aralığı diye.O zaman hani siteye yaş sınırı gelse? Adı üstünde kadınlar kulübü, kızlar kulübü değil. 12 - 13 yaşındaki çocuklar zaten neden milletin kayınvalidesiyle problemini dinlesin? Kaldı ki aynı kanunlara göre insanlar aile rızası olunca 14 - 15 yaşlarında evleniyor, şimdi bu insanların cinsel münasebet organının ismini, yahut içindeki mekanizmayı bilmesi mi sıkıntı?
Gülüm işte ben bilemem, şu şu sözcükler sansür kapsamında denmiştir, ona göre sansür uygulanmıştır, ona bakarsan ben birkaç yıl evvel x bir firmayla seyahat ettim, firmanın WiFi'nı kullanmak istedim, facebook serbestti bizim siteye erişim izni yoktu, belki de içinde kadın kelimesi geçtiği içindi, belki de yalnızca kişisel hesaplara girme izni verilerek firma kendince güvenlik önlemi almıştı ama sonuçta bir erişim kısıtlaması vardı, kanunların bağlayıcılığı var.Anlaşılmıştır iki gözüm , yalnız kadın ve erkek içinde , kaba saba kibarca her türlüsünü yazdım sadece vaajina sansürlü , yani bizim ne dememiz yada aleni şekilde ne yazmamız bekleniyor acaba !
Merhaba bende 10 aylik evliyim. Sizin yasadiginiz sıkıntıyı bende yasadim. Cok gergin oluyodum kendimi kasiyodum hemen aciyo dur diyodum. 5 kere felan denedik farkli gunlerde sanirim. Ama hep bi kere deneyip biraktik bi gun icinde bunu yapmayin iki uc kere deneyin bi gunde zaten sonjca ulsscaksiniz. Bende cok arastirmistim o ara. O zarın normale gore daha kalin olmasini soylryrn mi vardi, vajinismus diyenmi vardi. Valla Alllaha sukur hic biri degildi. Sadece kendimi cok kasiyordum ve 'bi kere denedik olmadi yapmayalım' aslaa demeyin. Herseyden once1 aylık evliyim. Hala ilişkiye giremedik benm yüzümden. Ben göremiyorum ama içeri bi miktar girdiğinde sanki duvara çarpıyor orayı geçse canım çok açıcak gibi hissediyorum. Çık çık diye yalvarıyorum resmen. Çok az girdiğini söylüyor eşim. 10 gün hergün denedik. Araya 1 hafta adet girdi. Anatomik sorun mu var diye adetin Peşine doktora göründüm. Kızlık zarı kalın ilkinde biraz acır ilişkiye girmene engel durum yok dedi. O günden sonra denemedik daha doğrusu cesaret edemiyorum hep kaçıyorumkendi kendime yarın olsun denicem diyorum. Yapamıyorum. Eğer vajinusmıssa psikologlara para yatırcak bütçemiz yok borcumuz çok..
Çok kötüyüm. Eşim sağolsun anlayışlı. Ama yetmiyor onun anlayışlı olması. Kendimi eksik mahçup hissediyorum hep...
peki şeyin bundan haberi var mı feminizmin?Esim ispat beklemedi ya ben anlatamiyorum yada gercekten sizin idrak probleminiz var Hayatta en nefret ettigim sey yalan hassasim bu konuda anlatabildim mi? Problem esimden cikmadi bu benim kendimle savasimdi bunu anlattim ama feminist arkadaslar hemen baskin yaptilarinanin bana hic pisman degilim biliyo musunuz? Yine olsa yine ayni yorumu yaparim ha anlayin anlamayin artik yazamicam isteyen istedigi gibi yorumlasin anladim ki istedigim kadar aciklayayim isteyen istedigini aliyo anacim siz esinizden ispat isteyin istemeyin yada siz ispat edin etmeyin ben boyle yasiyorum hayatimdanda memnunum ♥ Bak yine kendimi bi daha sevdim canim kendimmm haa bu arada beni birakinda kizcagiza yorum yapin konu acmis yardim istiyo bakalim siz neler yasamissiniz
Yalnız açıklama şaşırtıcı cidden , mayo reklamından ceza alınması saçmalık , yada şaşırmamalımıyız artık , çünkü alışmak istemiyorum , öf içim sıkıldı neyse .Hahah çok şükür vajinamıza kavuştuk
Türkiyeye özgü mü acaba bu sansürler?Yalnız açıklama şaşırtıcı cidden , mayo reklamından ceza alınması saçmalık , yada şaşırmamalımıyız artık , çünkü alışmak istemiyorum , öf içim sıkıldı neyse .
Ben öyle anladım açıklamadan .Türkiyeye özgü mü acaba bu sansürler?
1 aylık evliyim. Hala ilişkiye giremedik benm yüzümden. Ben göremiyorum ama içeri bi miktar girdiğinde sanki duvara çarpıyor orayı geçse canım çok açıcak gibi hissediyorum. Çık çık diye yalvarıyorum resmen. Çok az girdiğini söylüyor eşim. 10 gün hergün denedik. Araya 1 hafta adet girdi. Anatomik sorun mu var diye adetin Peşine doktora göründüm. Kızlık zarı kalın ilkinde biraz acır ilişkiye girmene engel durum yok dedi. O günden sonra denemedik daha doğrusu cesaret edemiyorum hep kaçıyorumkendi kendime yarın olsun denicem diyorum. Yapamıyorum. Eğer vajinusmıssa psikologlara para yatırcak bütçemiz yok borcumuz çok..
Çok kötüyüm. Eşim sağolsun anlayışlı. Ama yetmiyor onun anlayışlı olması. Kendimi eksik mahçup hissediyorum hep...