- 13 Ocak 2010
- 145
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
açık saçık filmlerde herhalde senin gibi el değmemiş bir bakire rol almaz değil mi ephotcum gerçek hayatta da vardır ilişkileri
benimkiler bile keiradan ve kate'den daha büyük, yaşasın kaydirigubbakcemile3
ya laf açılmışken nişanlın seni sahiden hiç yoklamadı mı ya çok garip kimsecikler ellemedi mi daha
tatlım haklısın da bu durum sadece olumlu görüş bildirenler için geçerli olmamalı...
internetten okuma bilgilere gelince,daha once netten bir alıntı yaptığım için kendi adıma söyleyeyim, bilimsel olarak isptlanmış, herksin genelde bildiği, heryerde yazan bilgiler bunlar zaten, çok egzantrik birşey yazmadım. biraz araştırılırsa, kadınlarda cinsel uyarılma sonucunda nasıl değişimler olur diye, direk görünür zaten. hani kayganlık oluşur, cinsel organa kan pomplanır, meme uçları dikleşir, memede biraz büyüme gözlenir, orgazmda da büyüme max. boyutuna çıkar diye. bu kimisinde 2mm dir kimisinde 1cm dir, bilemeyeceğim. Ben bir ilişki yaşamadım ama bu yorum yapma hakkımı elimden almamalı, zaten ben hiçbir zaman kesin yargılarla konuşmadım, boyle boyle gerçekler var, etki ediyor olabilir dedim, bu kadar yorum da fazla değildir heralde. Aman sakın sana cephe aldığımı falan düşünme:) bana yönelik yazdığını da düşünmedim yanlış anlama, olabilir de tabi ama ondan dolayı yazmadım. bu konuyu açtığın iyi oldu, ben de açıklık getirmiş oldum sadece.
Ayrıca sana teşekkür ederim fikrini güzelce paylaştığın için...
ne olmuş yani seninki hiç ellemedi mi diye sordum gayet doğal bence 26 yaşında olup da göğsü hiç ellenmemiş kız var mı hala sempatiksalakcinni varsa da kisskiss gibi anlaşılmasın diye elletmiyordur
ayıplama konularına hiç gelmeyelim senin bu yazdıklarını atlaya atlaya okumak zorunda kaldım lütfen biraz daha seviyeli takıl
ama niye bu kadar alttan aldın ki kendimi kötü hissettim şimdi :sinifsinif: ben de senden özür diliyorum ephotcum sana öyle bir şey sormaya hakkım yoktu kusura bakma lütfen
keiranın 75i dolduruyodur bence ama katein başka resimlerde de dümdüz
*
bir de benim koltuk altına doğru dışardan dolgun, yandan baktıgım zaman inanamıyorum baya büyük ve dolgun duruyor, önden bakınca işte bildigin A cup, minik... nasıl içlerden ve üstten büyür acaba? var mı bilgisi olan, ya da herkesin mi oyledir?
bi de sen Cden D'ye nasıl çıktın, neler yaptın?
ne tuhaf..benimde tam tersine emzirdikten sonra kücüldüler..evlendıkten sonra değilde doğum yaptıktan sonra çok buyudu..hem sut doluydu emzırrıken emzırmeyı kestım kaç sene oldu halen aynı buyuklukte..bence bebek yaparsan büyür memişlerın...
göğüslerin ayrık sanırım büyüdükçe daha iyi dururlar benim de küçükken ayrıktı büyüdükçe yaklaştı
samanthacım masaj yap demişti her gün masaj yaptım 1 ay bir de çörekotu yedim o kadar c sıkıyor artık ama henüz 80d alıp denemedim
evet ayrıklar ya, ama çok küçük oldugu için ayrık olmaları normal galiba... çörekotunu yemeyi ben de düşündüm aslında, iyi fikir. ne kadar yedin, günde 1 tatlı kaşığı falan mı? keten tohumu da büyütüyormuş,annem tv'de izlemiş, bir doktor başka bir hastalık için öneriyormuş unuttum şimdi neydi. ama erkekler çok yemesin, günde 1 tatlı kaşığını geçmesinler göğüsleri büyütüyor demişkaydirigubbakcemile3 başka yerden de duymuştum zaten...
evet ayrıklar ya, ama çok küçük oldugu için ayrık olmaları normal galiba... çörekotunu yemeyi ben de düşündüm aslında, iyi fikir. ne kadar yedin, günde 1 tatlı kaşığı falan mı? keten tohumu da büyütüyormuş,annem tv'de izlemiş, bir doktor başka bir hastalık için öneriyormuş unuttum şimdi neydi. ama erkekler çok yemesin, günde 1 tatlı kaşığını geçmesinler göğüsleri büyütüyor demişkaydirigubbakcemile3 başka yerden de duymuştum zaten...