hahaha demenize samanthanın verdigi cevaba, verdiğiniz ilk cevaptan beri üslubunuz çok abartılı ve saldırgan, son mesajınız da aynı şey var. samantha sizin cevabınızı örnek vererek dalga geçen herkese cevap yazdı aslında benim gibi... onun mesajında da bu cevapları gerektirecek birşey göremiyorum. siz hahaha derken dalga geçen birisine katılmıştınız mesajınızda, dolayısıyla bu dalgaya iştirak ettiniz. ikimizin de dikkat çektiği nokta buydu ama gerçekten çok garipçe saldırıyorsunuz. tamam samanthaya söylemişsiniz ama doğru bulmadıgımı söylemeliyim. onun mesajı:
"Öğrenebileceğinizi sanmıyorum zaten, o kadar dolusunuz ki bir grama daha yer yok. Normal hayatta bir arkadaşınız ciddi bir soru sorduğunda hahaha diye karşılık veriyorsanız saygıyı tartışmayalım bence sizinle. İkili polemik değildi niyetim çünkü şuursuzca gülmenin savunulacak bir tarafı olduğunu kestiremezdim ben kendi adıma. Lütfen konu sahibini rencide etmeden fikirlerimizi yazalım. Hakaret ediyorsunuz demedim ama biraz empati lütfen, siz olsanız keşke sormasaymışım demez miydiniz."
yukarıdaki mesaja verdiginiz cevap çok ilginç. samntha hiç de hakaret etmemiş, empati yapmaya çalışmış son cümlesiyle de.
sizin cümlelerinizi okurken ise şok oldum!!!
"Kompleksli, "ben acı bedenim" diye bağıran aşırı tavırlarınızdan ve konuşma tarzınızdan sizin anlayacağınız dilin bu olduğuna karar verdim. Siz normal bir şekilde cevaptan veya normal bir tartışmadan tatmin olacak veya tatmin edilebilecek biri değilsiniz... Herkesin anladığı bir dil, bir üslup var. Size bu üslubu layık gördüm... " vs. çok çok çirkin, okurken bile tahammül edemedim, zor okudum inanın ki. afedersiniz ama çok çirkin bir tartışma üslubu gördüğümü yinelemeliyim. bunları okuyan sizinle dalga geçildigini, size hakaret edildiğini sanar, o derece yani...
bu konu çok saptı, konu sahibinden özür dilerim...