- 20 Mayıs 2010
- 925
- 40
bende bu yorumları görünce dayanamadım çünkü bu şekildeki sığ görüşler delirtiyor beni...
bayanın bişileri koruması gerekiyorda neden bizim toplumda erkekler herşeyi yapabiliyor, pohpohlanıp yüreklendiriliyor...
ben hiç bakir bir erkek duymadım şahsen evlenme çağına gelmiş...ki böle bişi mümkün değil çünkü ergenliğe girer girmez zaten rüya olayları başlıyor bu bukadar günahsa neden Allah böle yaratmış ozaman...
ve bunun sonucunda neden bayanlar evlenene kadar beklemek zorunda???
tamam eskiden anlarım çünkü 15-16 yaşında bile ewlendiriliyormuş kızlar... ozamanlar o yaşlarda ilişkiye girerlerken günah değildide(sadece ewli olmalarından dolayı) şimdi 20 li yaşlarında hala iş güç eğitim derdin olan insanlar illa evlenmeyi mi beklemeli??
artık günümüzde bayanların ewlenme yaşı 30 lara doğru gitmekte...eğer bu bedeni bana Allah verdiyse sence kendi bedenime 30 uma kadar bu işkenceyi çektirmem ne kadar doğru?? hatta ne kadar sağlıklı???herşeyin bi biyolojik zamanı var...Allah ona göre yaratmış bizleri..illa ewlenince olması gerekiyor kalibıyla ya okullar bitmeden evlenmeli yada senelerce Allahın verdiği vücuda işkence etmeli..
onlar asırlar öncesiydi şartlar koşullar farklıydı şu an farklı bi zamandayız..
ben demiyorum herkes onla bunla yatsın kalksın herkesin kendine göre ahlak değerleri var... ama lütfen artık yaşadığımız şartların bi farkına varın...
İzmir'de yaşadığın ve öğrenci olduğun böyle düşünüyor olabilir misin acaba ÇOK MERAK ETTİM !!! herkes diyor ya hani izmir i türkiyenin ayrı bi yerinde tutun diye.. en açık göstergesi sen oldun galiba.. işte bu yüzden izmirden nefret ediyorum sırf bu yüzden işte.. yoksa gül gibi şehir ama gel gör... yaşadığım yıldan utanıyorum..