Merhaba arkadaşlar,
26 yaşında güzel ve eğitimli bir kızım. Yıllardır (10 yıl) sevgilim olmadı, daha doğrusu ben istemedim çünkü kariyerime ağırlık verdim. Bu yaz biriyle tanıştım o benden 1 yaş büyük, aynı okuldayız. İkimiz de geleceğimizi iyi inşaa etmek için çabalıyoruz. İkimizde çalışıyoruz okurken.5 aydır sevgiliyiz. Birlikte kitap okuyoruz tiyatroya gidiyoruz, güzel sohbetler ediyoruz ve aramızda yakınlaşma da var ( öpüşme sadece ). Aramız bu kadar iyiyken ben de yakın arkadaşımla tanıştırayım dedim. Sevgilimi gördü , çocuk kalktı bize içecek almaya, arkadaşım bana dedi ki ''boyu fotoğraflarda daha uzun görünüyordu''. Zaten ben de biliyorum çok uzun olmadığını ama başka birinden böyle duymak tuhaf hissettirdi. Ben 1.65 boylarındayım, sevgilim benden bir kaç santim uzundur belki de aynı boydayızdır. Bu yüzden ilişki bitmez bence çünkü bana çok değer veriyor, ben de ona, ve hayallerimiz hayata bakışımız ortak. Biraz kafama takıldı boy konusu. 180-180 boy olsa tamam da 165-165 gibi olunca özür dileyerek söylüyorum cüce gibi mi oluruz diye düşünüyorum bazen. Sizce boyun bi önemi var mı? Eşiyle/sevgilisiyle bu durumu yaşayanlar ne dersiniz?
Cevap verirseniz, biraz dertleşirsek çok mutlu olurum. Bugün üye oldum ve ilk yazım bu.