• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne demek oluyor ki bu ?

1 ayda bulmaya kalkıyorsa Allah’ından bulsun ne diyim.Daha bir ay oldu ya !
Çok abartıyorsunuz ertesi gün bile bulur. Allah ından bulsun filan gerek yok bunlara hayat bu. Bu kadar değer vermeyin hayatınızdakilere üzülürsünüz. Belki birini buldu sizi de arada yoklayacak arkadaş ayağına. Arkadaş kalmak isteyen erkeğe güvenmem. Heryerden engelleyip irtibatı kesin kendiniz için lütfen. Buradaki kadınları dinleyin yaşınızda küçük değil. Kaçıncı sevgiliniz?

2 yil boyunca sizinle iyi vakit gecirmis, belki ciddilesmeye basladiniz, korktu veya hic 1 neden olmaksizin da sizinle devam etmek istemiyor olabilir. Insaniz, duygularimiz degisebiliyor. Erkek bitiriyorsa o iliski bitmistir. Bence unutmalisiniz. Arkadas kalmak icin de 1 sure hic iletisim kurmamanizi tavsiye ederim. Yogun hisleriniz bitince yeniden gozden gecirebilirsiniz.

Özet yazmaya çalışacağım, 2 yıllık ilişkiyi karşı taraf ben artık seni sevgilim gibi görmüyorum diyerek gelgitli tavırlarla 1 ay önce bitirdi, ilişkide benim bir hatam yok bu arada kendisi bana değer verdiğini ve arkadaş kalmak istediğini söylüyor ( 35 yaşında ) Ben tabi alışkanlık vs den dolayı 10 gün önce bir buhrana girip aradım,o da bana “ sana değer veriyorum sana saygım var ama seni hemen arayıp halhatır sormam sana Ümit vermem olur o yüzden sen biraz kendine gel iyileş sonra düzgünce arkadaş olarak oturabilelim “ dedi.Ben de numarasını sildim ( biraz lanet etmiştim kötüydüm ama tamam dedim ) aramamak İçin, zaten dönme ve barışma ihtimalini de iyice öldürdü o konuşmada.
Bugün beni nasılsın iyimisin diye aradı.Açtım ama kimsiniz dedim numarayı tanıdığım halde.Havadan sudan konuştuk bizimkilerin covid olduğunu falan öğrendi, siz iyileşin kendine gel yine konuşuruz dedi kapadı.Ben anlam veremiyorum madem bana Ümit vermek istemedi niye 10 gün sonra aradı.Ben ağlamıştım,üzülmüştüm aradığımda ona ama aklımdan silmeye ve iyileşmeye çalışıyorum hemde arasın pişman olsun, dönmek istesin de istiyorum ( biraz intikamdan dolayı tabi, çok üzüldüm çünkü ) şimdi ben kesin aramayacağım artık hala numarası yok ama buna da bir anlam yüklememek lazım.Ne demek istiyor ? Ümit etmek de istemiyorum :KK43: Size sormak istedim.
Başkasını bulmuş muhtemelen arada arayıp vicdanını akliyor

hiçbir yerden sizinle iletişime geçmesine asla izin vermeyin. sizinki gibi değil ama kısa süren bir flörtümde aniden bunu yaşatmıştı karşımdaki kişi bana. ben de medenice davranmış, tamam demiştim ama beyefendi 2 dklık bir tel konuşmasıyla ayrılıp bir neden gösterme zahmetinde bile bulunmamıştı. kendimi o kadar kötü hissetmiştim ki..sonrasında her yerden engelledim, bir süre arkadaşını yolladı, ona da çok ağır konuşup onu da engelledim, beni bu kişiyle ilgili rahatsız etme diye. burnu yerden düşse almayacak eski flörtüm ardından çılgın gibi aramalara mesajlara başladı. her yerden hala engelli ve o zamandan beri arıyor, başka nolardan açmıyorum asla. günün birinde görürsem de köpekten farksız davranırım kendisine. çünkü bazı insanlar saygıyı hak ediyor, bazıları etmiyor, lütfen bu adama saygı göstermeyin. hiçbir şey olmasa sizin ümitlenmemeniz için bir daha aramazdı, canı ne istiyorsa onu yapıyor.

asla bunu hak etmiyorsunuz, kendinize sahip çıkın.

hiçbir yerden sizinle iletişime geçmesine asla izin vermeyin. sizinki gibi değil ama kısa süren bir flörtümde aniden bunu yaşatmıştı karşımdaki kişi bana. ben de medenice davranmış, tamam demiştim ama beyefendi 2 dklık bir tel konuşmasıyla ayrılıp bir neden gösterme zahmetinde bile bulunmamıştı. kendimi o kadar kötü hissetmiştim ki..sonrasında her yerden engelledim, bir süre arkadaşını yolladı, ona da çok ağır konuşup onu da engelledim, beni bu kişiyle ilgili rahatsız etme diye. burnu yerden düşse almayacak eski flörtüm ardından çılgın gibi aramalara mesajlara başladı. her yerden hala engelli ve o zamandan beri arıyor, başka nolardan açmıyorum asla. günün birinde görürsem de köpekten farksız davranırım kendisine. çünkü bazı insanlar saygıyı hak ediyor, bazıları etmiyor, lütfen bu adama saygı göstermeyin. hiçbir şey olmasa sizin ümitlenmemeniz için bir daha aramazdı, canı ne istiyorsa onu yapıyor.

Bayılıyorum güçlü kadınlara 👏👏👏👏

Başına bela olma diye yavas yavas kontrollu ayrılıyor muhtemelen.

Aynı şekilde pişman olsa , bende hiçbirşey hissetmesem ona keşke 🙏🏻

2 yil boyunca sizinle iyi vakit gecirmis, belki ciddilesmeye basladiniz, korktu veya hic 1 neden olmaksizin da sizinle devam etmek istemiyor olabilir. Insaniz, duygularimiz degisebiliyor. Erkek bitiriyorsa o iliski bitmistir. Bence unutmalisiniz. Arkadas kalmak icin de 1 sure hic iletisim kurmamanizi tavsiye ederim. Yogun hisleriniz bitince yeniden gozden gecirebilirsiniz.
2 yıl bir insan nasıl rol yapar ki sevmiyorsa ?

2 yıl bir insan nasıl rol yapar ki sevmiyorsa ?
Rol degil de erkekler zaten duygusal varliklar degil, kadin olmadan yasayamazlar da mutlaka biri olmalidir. Sizi de kosullarina uygun bulmus demek ki o sure boyunca. Sonra da slklLlp baska av pesine dusmustur belki.
Ikinci ihtimal sevmistir, sevgisi bitmistir. Bunun aciklamasi olmaz. Bitirdim diyen erkek, o kadinla daha gelecek kurmaz bence.

Rol degil de erkekler zaten duygusal varliklar degil, kadin olmadan yasayamazlar da mutlaka biri olmalidir. Sizi de kosullarina uygun bulmus demek ki o sure boyunca. Sonra da slklLlp baska av pesine dusmustur belki.
Ikinci ihtimal sevmistir, sevgisi bitmistir. Bunun aciklamasi olmaz. Bitirdim diyen erkek, o kadinla daha gelecek kurmaz bence.
Siz kac yaşındasınız ?

Back