Hangi konuya nasıl yorum yapılacağını sizden öğrenecek değiliz... İster hahaha derim, ister ciddiye alırım. Ben nasıl size saygı duyuyorsam siz de bana saygı duyacaksınız. Ayrıca burada karşı çıkanların kimseye hakaret ettiğine filan da rastlamadım. Herkes düşüncesini açıklıyor. Bence saçmalık, sizce gerçeğin ta kendisi olabilir. Ben hahaha derim siz ciddiyetle üzerinde düşünürsünüz. Bu da kimseyi alakadar etmez! Gereksiz polemikler yaratmaya çalışıp tad kaçırmayın lütfen!
Öğrenebileceğinizi sanmıyorum zaten, o kadar dolusunuz ki bir grama daha yer yok. Normal hayatta bir arkadaşınız ciddi bir soru sorduğunda hahaha diye karşılık veriyorsanız saygıyı tartışmayalım bence sizinle. İkili polemik değildi niyetim çünkü şuursuzca gülmenin savunulacak bir tarafı olduğunu kestiremezdim ben kendi adıma. Lütfen konu sahibini rencide etmeden fikirlerimizi yazalım. Hakaret ediyorsunuz demedim ama biraz empati lütfen, siz olsanız keşke sormasaymışım demez miydiniz.
ne ben ne de samantha hakaret edildi demek ki, dikkatli okuyun demekten dilimizde tüy bitti...
" konuyu açana, bunu sorana veya boyle düşünenlere cahil gibi seviyesiz laflar söylemeseniz!!"diye yazdım ben sadece. kaldı ki birisine cahil demek hakaret de sayılabilir pekala. biz bunu dile getirmedigimiz halde, bilinçaltınızdan boyle oldugunu biliyorsunuz ki hakaret ettiğinizi soyledigimizi düşünmüşsünüz... biz zaten hekese saygılıyız. sadece konuyla ilgili fikrimizi beya ettik, dalga geçenler ve konuyu açana açtıgını pişman ettirenler saygısızlığı yapanlar farkındaysanız. bana saçma geliyor diyebilirsiniz tabi ki herkes fikrimize katılsın demiyoruz elbette ama (kaldı ki bende OLABİLİR diyorum) kimsenin başkasıyla alay etme, dalga geçme, kafa geçme hakkı yok. bunlar saygısızlık değil mi acaba, çok merak ettim ben...
mesele bu fikre katılmamanız değil, bana da çok saçma gelseydi, bu fikre kesinlikle katılmasaydım da aynı tepkiyi gösterirdim, çünkü mesele insanların olaya saygısızca yaklaşması.. insanlar artık konu açmaya korkar oldular, bu tarz insanlar ve davranışlar yüzünden...
zaten yukarıda alıntı yaptığım üslubunuz da herşeyi özetliyor..
hahaha demenize samanthanın verdigi cevaba, verdiğiniz ilk cevaptan beri üslubunuz çok abartılı ve saldırgan, son mesajınız da aynı şey var. samantha sizin cevabınızı örnek vererek dalga geçen herkese cevap yazdı aslında benim gibi... onun mesajında da bu cevapları gerektirecek birşey göremiyorum. siz hahaha derken dalga geçen birisine katılmıştınız mesajınızda, dolayısıyla bu dalgaya iştirak ettiniz. ikimizin de dikkat çektiği nokta buydu ama gerçekten çok garipçe saldırıyorsunuz. tamam samanthaya söylemişsiniz ama doğru bulmadıgımı söylemeliyim. onun mesajı:
"Öğrenebileceğinizi sanmıyorum zaten, o kadar dolusunuz ki bir grama daha yer yok. Normal hayatta bir arkadaşınız ciddi bir soru sorduğunda hahaha diye karşılık veriyorsanız saygıyı tartışmayalım bence sizinle. İkili polemik değildi niyetim çünkü şuursuzca gülmenin savunulacak bir tarafı olduğunu kestiremezdim ben kendi adıma. Lütfen konu sahibini rencide etmeden fikirlerimizi yazalım. Hakaret ediyorsunuz demedim ama biraz empati lütfen, siz olsanız keşke sormasaymışım demez miydiniz."
yukarıdaki mesaja verdiginiz cevap çok ilginç. samntha hiç de hakaret etmemiş, empati yapmaya çalışmış son cümlesiyle de.
sizin cümlelerinizi okurken ise şok oldum!!!
"Kompleksli, "ben acı bedenim" diye bağıran aşırı tavırlarınızdan ve konuşma tarzınızdan sizin anlayacağınız dilin bu olduğuna karar verdim. Siz normal bir şekilde cevaptan veya normal bir tartışmadan tatmin olacak veya tatmin edilebilecek biri değilsiniz... Herkesin anladığı bir dil, bir üslup var. Size bu üslubu layık gördüm... " vs. çok çok çirkin, okurken bile tahammül edemedim, zor okudum inanın ki. afedersiniz ama çok çirkin bir tartışma üslubu gördüğümü yinelemeliyim. bunları okuyan sizinle dalga geçildigini, size hakaret edildiğini sanar, o derece yani...
bu konu çok saptı, konu sahibinden özür dilerim...
hayır ben rahatsız olmadım özüre falan gerek yok ne münasebet herkes düşüncesini yazmakta özgürdür ama bu şekilde kavga etmeye devam ederseniz modların müdahele edebileceğini düşünüp sizi uyarmak istedim hepsi bu
aslında güzel bir konu ama bence evliler veya bizzat deneyimi olanlar cevap vermeli öyle kulaktan dolma internetten okuma bilgilerle, konu komşunun göğüs ölçüsü üzerine tahminler yürütmekle olmaz bence
ben kendi naçizane deneyimimi paylaşıyorum: keramet eldeyse evet erkek eli değdi ohaoldumsmile ama büyümedi :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?