siz hepiniz bakremizisnz sanki bir be kaldım :dilcikar:
akannehir
dimi zaten kiyamet kopacak...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz hepiniz bakremizisnz sanki bir be kaldım :dilcikar:
:):) yapmak için yapılmaz tabi de en verimli yaşlar 20'li yaşlar. 20 yaşındaki bir kadının vücuduyla 35 yaşındaki bir midir şimdi.. kendini sakla sakla nereye kadar sümüklü bir erkek gelip de seninle o sebepten evlencek diye. önemli olan seni sen olduğun için sevebilmesi. ben bakireyken bile değilim diyordum gitcek mi kalcak mı acaba diye. gidene uğurlar olsun. kendileri fanusta saklıyorlar bedenlerini sanki. kıyamet kopcak mı bilemem de ölümlü dünya olduğu aşikar. hayattan o zevki tadamadan gitmek de var. kimin için ne için? bir de onu düşünmek lazım. kimseye git yap demiyorum ama kendin için yaşıcaksın, gerisi teferruat.
Hahaha :)))) Bi de bi laf vardır; erkek eli değince büyür diye :)) Tabi saçmalık bunlar. Erkek eli değince büyümüyor sarkıyor bence sempatiksalakcinni
bu lafida kesin erkekler bulmustur elleyebilsinler diye Roflol
bu lafida kesin erkekler bulmustur elleyebilsinler diye Roflol
sempatiksalakcinni
Büyüsünler diye bi onu yapmadığım kaldı sırnaşık şey
"Erkek eli değince büyüyor" diyenlerden sonra bir komik soru daha -tatlicadiarzu-
neymiş bu cinsellik,neymiş bu erkek eli yahu...
ilişkiye girmek göğüs büyütmez canım mantık olarakta böyle...
ancak o erkek eli dediğiniz şey çok ellerse büyüyebilir.. ( bizim yaptığımız masajlar misali )
yani keramet erkekte değil tatlım