- 2 Şubat 2014
- 860
- 2.052
- 313
- Konu Sahibi courtlawer
-
Ayrılmak isteyen erkek, minnak beyni ile bahane bulamamış bunu bahane etmiş. Ne üzülüyosun, umursama bile. Ayrıca Bitmek üzerede değil, bitmiş.Kızlar benim 7 yıllık ilişkim var ya da daha doğrusu vardı. Ama şuanda sevdiğim kişi benim ile devam etmek istemiyor çünkü lise yıllarında 2 ya da 3 aylık zamanda herkesin sevgilisi var sevgili ne ki onlar ne konuşuyor bilmek isteyip tanımadığım bir çocukla konuşmuştum. . Yakın zamanda sevgilim o çocukla ne konuştuğumu açık açık söylememi istedi. Bende ona resimini yapmamı rica ettiği için remini çizip gönderdiğimi de söyledim (o zamanlar resim çizerdim) ama ben o çocukla hiç karşılaşmadım karşılaşmakdahi istemedim çünki sevmiyordum, biliyorum ki oda beni sevmiyordi sadece öyle takılmak bazen bir mesaj göndermek falan filan... şimdi sevgilim benim ile devam etmek istemediğini çünki ilk sevgi duygusunu onda tanıdığımı söylüyor ve benim onun resmini çizerek oturduğum göz önünden gitmiyormuş. Şuan 7 yıllık sevgilimle ilk ilişkimi yaşadım ve aşkı onda buldum. Çok uyumluyus ama malasef şuan bitmek üzere. Ne yapacağımı bilemedim çok bitkinim
Yok yav ne 15 i. 24Daha saçma bir sebep duymadım.
Onun gidesi gelmiş giderken de bunu suçlayarak gideyim ardımdan perişan olsun demiş bunu uydurmuş.
Yaşı 15 falan mı?
AcıttıAyrılmak isteyen erkek, minnak beyni ile bahane bulamamış bunu bahane etmiş. Ne üzülüyosun, umursama bile. Ayrıca Bitmek üzerede değil, bitmiş.
Üzgünüm.. böyle adamlar için heba olan yıllara acıyorum. Sakın onun için üzülmeAcıttı
Zeka yaşı 15'te kalmış o zaman.Yok yav ne 15 i. 24
Bilmiyorum ki çok seviyordum. Klasik gelecek ama ailemde onu istemiyordu ve karşı geldiler ama ben hala görüşmemizi sürdürdümAyrılmak istemiş ve bu bahaneyi sunmuş size. Nedir bu kadınların ne istediğini bilmeyen erkeklerden çektiği. Kurtulduğunuza sevinin aksi taktirde en az bir 20 yılınızı da kaybetmiş olurdunuz .
: ( tamamÜzgünüm.. böyle adamlar için heba olan yıllara acıyorum. Sakın onun için üzülme
Soruyor du ama ben genel söyler geçerdim çünkü benim için bitmiş ve duygu falanda olmayan bişey di anlatmaya değer görmüyorumSiz inandınız mı bu bahaneye? Ne mücadelesi, madem bu kadar önemliymiş 7 yıldır nerdeymiş neden sormamış
Resmen seni kullanmış, istediğini alıncada bahane üretmiş rezil adam.Ben cinsellik istememiştim ama o zaman bana güvenmiyorsun falan filan kendini kanıtla.. ve bu baskı bir günlük değil 2 senelikdi.. bende en son razı oldum
Siz inandınız mı bu bahaneye? Ne mücadelesi, madem bu kadar önemliymiş 7 yıldır nerdeymiş neden sormamış
İşte daha da zamanından olmaAma çokda kıskançtı. 7 yıl az degilki sonraki ay 8 yıl oluyordu. Sanki ömrümden bişey çalınmış gibj
Bizde kizlik falan filan çok ama çok önemli bişey resmen o yoksa sen bittin. Ama bunada pek takmiyorumda kendimden utaniyorumHayır bahanenin de yaratıcı olanı olsa bari. Sevgiyi ilk başkasına duymuşsun vıdıvıdı bişeyler. Baya bomboş. Yolla gitsin.
Beni benden iyi tanıyorDümdüz ayrılmak istiyorsun diyememişte biraz aklıyla alay edip üstüne suçlu çıkarıp öyle sıyrılayım bu işten demiş. Siz hâlâ mücadele dediğinize göre bahanesi de tam size göreymiş.
Gençliğimin her anısı onunla dolmuşİşte daha da zamanından olma
Bu çocuk çok manipülatif. Bunun için terk edecek adamin beni bugün terk etmesi iyi olmuş de. Salla gitsin. Zaten lise aşkıni tercih kafası çok sağlam bir Kafa değilBen cinsellik istememiştim ama o zaman bana güvenmiyorsun falan filan kendini kanıtla.. ve bu baskı bir günlük değil 2 senelikdi.. bende en son razı oldum
Yani bu konu sen ve müstakbel eşin dışında kimseyi ilgilendirmez. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Eşin de dahil. En fazla bilgilendirmiş olursun şeffaflık maksadıyla. Utanacak hiçbir şey yok o it utansın asıl insanın hayalleriyle duygularıyla oynamak bu kadar kolay mı?!Bizde kizlik falan filan çok ama çok önemli bişey resmen o yoksa sen bittin. Ama bunada pek takmiyorumda kendimden utaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?