İlişkim için mücadele vermelimiyim

Kızlar benim 7 yıllık ilişkim var ya da daha doğrusu vardı. Ama şuanda sevdiğim kişi benim ile devam etmek istemiyor çünkü lise yıllarında 2 ya da 3 aylık zamanda herkesin sevgilisi var sevgili ne ki onlar ne konuşuyor bilmek isteyip tanımadığım bir çocukla konuşmuştum. . Yakın zamanda sevgilim o çocukla ne konuştuğumu açık açık söylememi istedi. Bende ona resimini yapmamı rica ettiği için remini çizip gönderdiğimi de söyledim (o zamanlar resim çizerdim) ama ben o çocukla hiç karşılaşmadım karşılaşmakdahi istemedim çünki sevmiyordum, biliyorum ki oda beni sevmiyordi sadece öyle takılmak bazen bir mesaj göndermek falan filan... şimdi sevgilim benim ile devam etmek istemediğini çünki ilk sevgi duygusunu onda tanıdığımı söylüyor ve benim onun resmini çizerek oturduğum göz önünden gitmiyormuş. Şuan 7 yıllık sevgilimle ilk ilişkimi yaşadım ve aşkı onda buldum. Çok uyumluyus ama malasef şuan bitmek üzere. Ne yapacağımı bilemedim çok bitkinim :(
Ayrılmak isteyen erkek, minnak beyni ile bahane bulamamış bunu bahane etmiş. Ne üzülüyosun, umursama bile. Ayrıca Bitmek üzerede değil, bitmiş. :KK14:

Ne mücadelesi yahu. Ayrılırken dürüst olamayacak kadar basit, bulduğu bahane kadar da gerzek bir adamdan kurtulmuşsun. Yani daha şaşırmam dediğim her noktada erkeklerin salaklığına, kadınlarımızın da gözünün bu kadar kör olmasına tekrar tekrar şaşırıyorum.

Ayrılmak istemiş ve bu bahaneyi sunmuş size. Nedir bu kadınların ne istediğini bilmeyen erkeklerden çektiği. Kurtulduğunuza sevinin aksi taktirde en az bir 20 yılınızı da kaybetmiş olurdunuz .
Bilmiyorum ki çok seviyordum. Klasik gelecek ama ailemde onu istemiyordu ve karşı geldiler ama ben hala görüşmemizi sürdürdüm

Hayır bahanenin de yaratıcı olanı olsa bari. Sevgiyi ilk başkasına duymuşsun vıdıvıdı bişeyler. Baya bomboş. Yolla gitsin.

Dümdüz ayrılmak istiyorsun diyememişte biraz aklıyla alay edip üstüne suçlu çıkarıp öyle sıyrılayım bu işten demiş. Siz hâlâ mücadele dediğinize göre bahanesi de tam size göreymiş.

Hayır bahanenin de yaratıcı olanı olsa bari. Sevgiyi ilk başkasına duymuşsun vıdıvıdı bişeyler. Baya bomboş. Yolla gitsin.
Bizde kizlik falan filan çok ama çok önemli bişey resmen o yoksa sen bittin. Ama bunada pek takmiyorumda kendimden utaniyorum

Ben cinsellik istememiştim ama o zaman bana güvenmiyorsun falan filan kendini kanıtla.. ve bu baskı bir günlük değil 2 senelikdi.. bende en son razı oldum
Bu çocuk çok manipülatif. Bunun için terk edecek adamin beni bugün terk etmesi iyi olmuş de. Salla gitsin. Zaten lise aşkıni tercih kafası çok sağlam bir Kafa değil

Bizde kizlik falan filan çok ama çok önemli bişey resmen o yoksa sen bittin. Ama bunada pek takmiyorumda kendimden utaniyorum
Yani bu konu sen ve müstakbel eşin dışında kimseyi ilgilendirmez. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Eşin de dahil. En fazla bilgilendirmiş olursun şeffaflık maksadıyla. Utanacak hiçbir şey yok o it utansın asıl insanın hayalleriyle duygularıyla oynamak bu kadar kolay mı?!

Back
X