- 20 Ekim 2009
- 4.454
- 5.018
- 723
27yim 32-33e bile abi diyorum. Konu sahibi şuan çocuğun olsa babası ile arasındaki yaş farkı 42 olacak. Çocuk 20 olduğunda babası 62 olacak sen de 48.şaka gibi imdatkoşarak uzaklaş. çok aşırı yaş farkı. 28 yaşındayım 42 yaşa yemin ederim abi, abla derim. normal bi yaş aralığı değil.
Ay evet adam 2 seneye çişini tutmamayacak hale gelecek. Biliyorum, çevremde var.Yaş farkı çok fazla; siz olgun, seksi, doyumu top noktada yaşamak istediğiniz yaşlara geldiğinizde muhtemelen adamın cinsel hayatı ölecek, kuvvetle muhtemel ereksiyon problemleri veya erken boşalmayla uğraşacaksınız. Değer mi? Değmez.
23ken kendimden 11 yaş büyük biriyle 2 senemi harcadım. Geriye dönüp, baktığımda ne kadar hatalı davrandığımı görüyorum. Ben kıpır kıpırdım o ise buna ne gerek var, gezme sevmem, evimde yatarım modundaydı. 10da uyurdu yaşlı olduğundan ben 2-3e kadar dururdum. Iyyy çok şükür bitti.Yaş farkınız çok fazla üstelik o başından evlilik geçmiş, çocuklu biri. Sense hayatının baharında, henüz tecrübeleri az birisin..Kendi yaşında kıpır kıpır, hevesleri olan, hayat tecrübesi seninle doğru orantılı bir gençle bss birlikte olman en güzeli..Evlilik sorumluluk isteyen bir çatı..İçine girince herşey güllük gülistanlık değil.. Baştan hiç başlanılmamasi gereken bir ilişkiymiş..Herşey dengi dengine..Zaten o yaşta bir adamın senin yaşında bir kızla birlikteliğe sıcak bakması da hiç olmamış..
Ya olay yaş da değil aslında, bazı insanların genç yaşta içi geçmiş oluyor. 33-34 yaş aslında çok ileri bir yaş değil. Ne 50 yaşında insanlar var spor yapmadan güne başlamayan, belki sayıları azdır ama varlar. Anlaşamadığin insanla aranda 1 yaş olsa ne olacak..bakış açıları, hayat beklentileri, karakterler uyuşacak önce23ken kendimden 11 yaş büyük biriyle 2 senemi harcadım. Geriye dönüp, baktığımda ne kadar hatalı davrandığımı görüyorum. Ben kıpır kıpırdım o ise buna ne gerek var, gezme sevmem, evimde yatarım modundaydı. 10da uyurdu yaşlı olduğundan ben 2-3e kadar dururdum. Iyyy çok şükür bitti.
Ay ben banlicam ama yazicam baban umarim dizini dovmeden onlemini alir .ilerde basini cok taslara vurursun .Sevgilimle aramizda 17 yas var. O 42 ben 25 yasindayim. 1 sene dir sevgiliyiz.
Hayatimin en kötü döneminde tanistik ve hep yanimdaydi beni hic yalniz birakmadi. Babam haric ailem biliyor. Annem basta kabul etmedi, Ama tanidikca sevmeye basladi su an cok iyi anlasiyorlar ve yas farkini dert etmiyor. Belki de olmuyor fazla acikcasi. Daha büyük problem cocuklari olmasi. Bende biraz zorlaniyorum daha bu durumu kabul etmeye.. yine de cocuklari olmasi iliskimizi etkilemesine izin vermiyor. Ama babamin tepkisinden cok korkuyorum.. iliski ciddiyete binmeye basladi, babama söylemek istiyorum ama hayal kirikligina ugratmak istemiyorum..
Ateşine bol bol odun eklemeye devam et bacım az yanacaksın yaSevgilimle aramizda 17 yas var. O 42 ben 25 yasindayim. 1 sene dir sevgiliyiz.
Hayatimin en kötü döneminde tanistik ve hep yanimdaydi beni hic yalniz birakmadi. Babam haric ailem biliyor. Annem basta kabul etmedi, Ama tanidikca sevmeye basladi su an cok iyi anlasiyorlar ve yas farkini dert etmiyor. Belki de olmuyor fazla acikcasi. Daha büyük problem cocuklari olmasi. Bende biraz zorlaniyorum daha bu durumu kabul etmeye.. yine de cocuklari olmasi iliskimizi etkilemesine izin vermiyor. Ama babamin tepkisinden cok korkuyorum.. iliski ciddiyete binmeye basladi, babama söylemek istiyorum ama hayal kirikligina ugratmak istemiyorum..
Benim eşimle aramda 10 yaş var. İnanın kendi yaşıtlarımdan daha çok dinç. Çok güzel yerinde espiriler yapar. Kavgalar her çiftlerde olur bunun yaşla alakası yok. Benim eşimin evlilik geçmişi yok.Eşimle aramda 15 yaş var. 10 senedir evliyiz ve 1 gün dahi pişman olmadım.
Eşim her koşulda yanımda oldu. Hastalığımda sağlığımda eğitim hayatımda kariyerimde isteklerimde istemediklerimde.
Tamamen kişiyle alakalı.
Nice sözde genç olup ruhu ölmüşler var.
Her gün beraber sporumuzu yapıyoruz.
Haftada 2 gün dışarıya çıkıp vakit geçiriyoruz.
Hiç bir zaman ailesi yüzünden kavgalarımız olmadı.
Gayet keyifli biri.
Fark olarak onun çocuğu veya geçmiş evliliği yok.
Olsaydı böyle rahat olurmuydu bilmiyorum.
Sakın yapma. Ben 15 yaş büyük biriyle evlendim kendimden. Annem çok karşıydı. Sonra boşanma aşamasına geldik. Kesinlikle içleri geçmiş oluyor… genç biriyle olmak daha güzel olurSevgilimle aramizda 17 yas var. O 42 ben 25 yasindayim. 1 sene dir sevgiliyiz.
Hayatimin en kötü döneminde tanistik ve hep yanimdaydi beni hic yalniz birakmadi. Babam haric ailem biliyor. Annem basta kabul etmedi, Ama tanidikca sevmeye basladi su an cok iyi anlasiyorlar ve yas farkini dert etmiyor. Belki de olmuyor fazla acikcasi. Daha büyük problem cocuklari olmasi. Bende biraz zorlaniyorum daha bu durumu kabul etmeye.. yine de cocuklari olmasi iliskimizi etkilemesine izin vermiyor. Ama babamin tepkisinden cok korkuyorum.. iliski ciddiyete binmeye basladi, babama söylemek istiyorum ama hayal kirikligina ugratmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?