Annen kaç yaşında?Sevgilimle aramizda 17 yas var. O 42 ben 25 yasindayim. 1 sene dir sevgiliyiz.
Hayatimin en kötü döneminde tanistik ve hep yanimdaydi beni hic yalniz birakmadi. Babam haric ailem biliyor. Annem basta kabul etmedi, Ama tanidikca sevmeye basladi su an cok iyi anlasiyorlar ve yas farkini dert etmiyor. Belki de olmuyor fazla acikcasi. Daha büyük problem cocuklari olmasi. Bende biraz zorlaniyorum daha bu durumu kabul etmeye.. yine de cocuklari olmasi iliskimizi etkilemesine izin vermiyor. Ama babamin tepkisinden cok korkuyorum.. iliski ciddiyete binmeye basladi, babama söylemek istiyorum ama hayal kirikligina ugratmak istemiyorum..
Aklınızdan zorunuz mu var?Sevgilimle aramizda 17 yas var. O 42 ben 25 yasindayim. 1 sene dir sevgiliyiz.
Hayatimin en kötü döneminde tanistik ve hep yanimdaydi beni hic yalniz birakmadi. Babam haric ailem biliyor. Annem basta kabul etmedi, Ama tanidikca sevmeye basladi su an cok iyi anlasiyorlar ve yas farkini dert etmiyor. Belki de olmuyor fazla acikcasi. Daha büyük problem cocuklari olmasi. Bende biraz zorlaniyorum daha bu durumu kabul etmeye.. yine de cocuklari olmasi iliskimizi etkilemesine izin vermiyor. Ama babamin tepkisinden cok korkuyorum.. iliski ciddiyete binmeye basladi, babama söylemek istiyorum ama hayal kirikligina ugratmak istemiyorum..
Sevgilimle aramizda 17 yas var. O 42 ben 25 yasindayim. 1 sene dir sevgiliyiz.
Sevgilimle aramizda 17 yas var. O 42 ben 25 yasindayim. 1 sene dir sevgiliyiz.
Yaş farkınız çok fazla üstelik o başından evlilik geçmiş, çocuklu biri. Sense hayatının baharında, henüz tecrübeleri az birisin..Kendi yaşında kıpır kıpır, hevesleri olan, hayat tecrübesi seninle doğru orantılı bir gençle bss birlikte olman en güzeli..Evlilik sorumluluk isteyen bir çatı..İçine girince herşey güllük gülistanlık değil.. Baştan hiç başlanılmamasi gereken bir ilişkiymiş..Herşey dengi dengine..Zaten o yaşta bir adamın senin yaşında bir kızla birlikteliğe sıcak bakması da hiç olmamış..Sevgilimle aramizda 17 yas var. O 42 ben 25 yasindayim. 1 sene dir sevgiliyiz.
İstisnalar kaideyi bozmaz.. diyorumEşimle aramda 15 yaş var. 10 senedir evliyiz ve 1 gün dahi pişman olmadım.
Eşim her koşulda yanımda oldu. Hastalığımda sağlığımda eğitim hayatımda kariyerimde isteklerimde istemediklerimde.
Tamamen kişiyle alakalı.
Nice sözde genç olup ruhu ölmüşler var.
Her gün beraber sporumuzu yapıyoruz.
Haftada 2 gün dışarıya çıkıp vakit geçiriyoruz.
Hiç bir zaman ailesi yüzünden kavgalarımız olmadı.
Gayet keyifli biri.
Fark olarak onun çocuğu veya geçmiş evliliği yok.
Olsaydı böyle rahat olurmuydu bilmiyorum.
25 yaşında birine git 42 yaşında biriyle evlen mi diyorsunuz yani?Eşimle aramda 15 yaş var. 10 senedir evliyiz ve 1 gün dahi pişman olmadım.
Eşim her koşulda yanımda oldu. Hastalığımda sağlığımda eğitim hayatımda kariyerimde isteklerimde istemediklerimde.
Tamamen kişiyle alakalı.
Nice sözde genç olup ruhu ölmüşler var.
Her gün beraber sporumuzu yapıyoruz.
Haftada 2 gün dışarıya çıkıp vakit geçiriyoruz.
Hiç bir zaman ailesi yüzünden kavgalarımız olmadı.
Gayet keyifli biri.
Fark olarak onun çocuğu veya geçmiş evliliği yok.
Olsaydı böyle rahat olurmuydu bilmiyorum.
Canım sen 25 o sorun nerde biliyor musun? Senin yaşında çok genç olman daha yolun başındasın. Sen 35 olduğunda o 52 yaşında olacak sen bilirsin ama 17 yaş farkı inanılmaz fazla bir de onun çocukları varmış. Max 9-10 yaş farkı tolere edilebilirdi de 17 çok ya sizin kararınız tabi ki iyi düşünüp karar vermen gerekir bence acele etmeyin derimSevgilimle aramizda 17 yas var. O 42 ben 25 yasindayim. 1 sene dir sevgiliyiz.
25 yaşında birine git 42 yaşında biriyle evlen mi diyorsunuz yani?
17 yaşında aile imzasıyla evlenip mutlu olanlar da var. O zaman 17 yaşında evlenmek isteyen lise öğrencisine de böyle diyelim. Veya kendisinden 30 yaş büyük biriyle evlenip mutlu olanlar da var, kayınvalidesiyle yaşayıp mutlu olanlar da var vs. O zaman herkese mutlu olanları örnek verip git evlen diyelim. Bu verdiğiniz örneğin bir sınırı yok.Ben kimseye evlen veya evlenme diyemem çünkü ikisinide tanımıyorum.
Ama sanki her yaş farkı olan çift mutlu olmayacak gibi yorumlara karşıyım.
Yaş farkı olmayan herkes mutlumu?
Nasıl onlarda mutsuz varsa yaş farkıyla mutlu olanlarda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?