enim çekincem işte benden bir evlilik olmadan cinsellik talep etmesi ki onada hak veriyorum o da evlenip ayrıldığı için normal olarak orta vadede evlilik düşünmeyebilir, kafam çok karışıkyaş ve yaşanmışlık farkınız biraz var. duygular güzel ama her zaman derim evlenip ayrılmış erkeklere 2 kat dikkat edin
Yani özel derken cinsellik ben cinsellik yaşamadığım için ve evlenmeden yaşamayı düşünmediğim için sıkıntının bu yönde olmasıEvlenmiş boşanmış birisi ne isteyebilir ki özel olarak? Eski eşi direk dansçısı falan değilse bekar birinden farklı bir şey istemez diye düşünüyorum.
Ama burç konusunda eski eşim de aynı burç demesi hoş olmamış. 33 yaş olgunluğu bu değil. Sürekli eski eşinden bahseden biriyle birlikte olunmaz.
Ya evet işte o yüzden de çözmeye çalışıyorum da böyle sanki çok şüpheci olup didikleyerek bunaltmakta istemiyorum ama aynı zamanda aşırk merak ediyorum bilemedimboşandıkları kadın sorunlu , psikopat çıkıyor hep sekmez bu durum
Sizce bunları düşünmeye gerek var mı ne derse desin sizi bilen bilir bir de şu ilişkiler bitince anlaşamadık ayrıldık demek yeterlidir bence detayı ikili ilişkilerin özelidir bence saçma buluyorum ben bu açıklamaları diyelim eşimden ayrıldım gelecek şahsın neyine öğrenmek beni baştan tanırsın onunla olan ilişki başkadır eski eşle arada yaşanan ilişki başkadır karakter uyar uymaz bir kişiyle olumsuz oldu diye diğeriyle de olumsuz olacak diye bir kaide yokBen de nisan attim mesela. Arada dusunuyorum bu ex acaba yeni sevgililerine bu durumu actiginda neden olmadi sorusuna ne diycek? Beni pohpohlamasi mumkun degil. Olmadi yapamadik anlasamadik dese mutlaka bi gerekce sunmali. Ben acaba su an neyim kiskanc mi manyak mi deli mi ruh hastasi mi hsjss. Yani bu adamin o verdigi cevap hicbir anlam ifade etmiyor, su an oyle eminim ki ben ona cok buyuk hatalar bencillikler yaptim o da beni def etti demeyeceginden benim exin.
Ya bence dili yandığı için böyle söyledi gibi geldi bana ama bilmiyorumbak biraz tanımaya çalış izle acele etme alışkanlıktır eski eşi ondan burcunuzun aynı olmasını kast etmiş olabilir
Evet bende bu yönden bakmak istiyorumSizce bunları düşünmeye gerek var mı ne derse desin sizi bilen bilir bir de şu ilişkiler bitince anlaşamadık ayrıldık demek yeterlidir bence detayı ikili ilişkilerin özelidir bence saçma buluyorum ben bu açıklamaları diyelim eşimden ayrıldım gelecek şahsın neyine öğrenmek beni baştan tanırsın onunla olan ilişki başkadır eski eşle arada yaşanan ilişki başkadır karakter uyar uymaz bir kişiyle olumsuz oldu diye diğeriyle de olumsuz olacak diye bir kaide yok
Açık seçik olması bişi ifade etmez ki içgüdüsü vardır ama icraat yoktur eğer sevgili olursanız yakınlaştığında incele biOnu bende düşündüm ama bilemedim de takip ettiği kızlar vs böyle açık seçik
Bu davranışınız yanlış biliyor musunuz o ikili ilişki bitmiştir onun detayları sizi ilgilendirmez ki o kişiyi tanımaya başlarsınız size olumsuz davranışı olduğunda tanımayı bırakırsınız. İkili ilişkiler kişiyle kendisi arasındadır o şahısla bir nedenle anlaşamamıştır yeni kuracağı ilişkide de anlaşamayacak diye bir şey yok çok saçma buluyorum boşanma ayrılma nedenlerini sormayı bu bir özeldir bence anlaşamadık yeterli sebeptirYa evet işte o yüzden de çözmeye çalışıyorum da böyle sanki çok şüpheci olup didikleyerek bunaltmakta istemiyorum ama aynı zamanda aşırk merak ediyorum bilemedim
Şimdilik o zaman tanımaya bakayım olmadı zaten eğer kötü bir karakteri varsa illa kendini bi noktada belli eder yani umarımNisanlilikla evlilik aynı şeyler değil kuzum o adam kadınla 1 eve girip herşeyi yasayip başaramamış sense yüzüğü takip geri çıkarmasın..tercih tabikide senin lakin ikinci sans verilen herkez durumu içinden cikilmaz bir hale sokar..sonrada üste cıkar..
Yok zaten ben sormadım bi konudan dolayı kendisi söyledi bende neden vs diye sormadım sadece hayat senin nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşa mutsuzlukları bir kenara bırak diye cevap verdim eski eşi işe alakalı hiç soru sormuyorum hep kendisi açıyor işte avukt ve satışçı aynı evde anlaşamadı vs dedi mesela ben ise bunun avukat ya da satışçı ile alakalı değil ruh ve karakter uyumsuzluğundan kaynaklandığını söylemiştimBu davranışınız yanlış biliyor musunuz o ikili ilişki bitmiştir onun detayları sizi ilgilendirmez ki o kişiyi tanımaya başlarsınız size olumsuz davranışı olduğunda tanımayı bırakırsınız. İkili ilişkiler kişiyle kendisi arasındadır o şahısla bir nedenle anlaşamamıştır yeni kuracağı ilişkide de anlaşamayacak diye bir şey yok çok saçma buluyorum boşanma ayrılma nedenlerini sormayı bu bir özeldir bence anlaşamadık yeterli sebeptir
Önümüzdeki cumartesi buluşacağız bakalımAçık seçik olması bişi ifade etmez ki içgüdüsü vardır ama icraat yoktur eğer sevgili olursanız yakınlaştığında incele biyanma benim gibi
Tamam gelişmeleri bekliyoruzÖnümüzdeki cumartesi buluşacağız bakalım
Ben genel olarak yazdım burada okuyorum çünkü çevremde de görüyorum başıma gelse eşim hakkında bir detay anlatmam onun da anlatmasını istemem sebepler olmuştur bitmiştir medeni şekilde ayrılmak en güzeli yeni ilişkilerde de geçmişi kimseyi alakadar etmez bence zaten sorun yaşadığı için kişi üzülür bir de açıklamaya çalışmak insanlara kendini açıklamaya çalışmak oldukça yıpratıcı bir süreçtir.Yok zaten ben sormadım bi konudan dolayı kendisi söyledi bende neden vs diye sormadım sadece hayat senin nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşa mutsuzlukları bir kenara bırak diye cevap verdim eski eşi işe alakalı hiç soru sormuyorum hep kendisi açıyor işte avukt ve satışçı aynı evde anlaşamadı vs dedi mesela ben ise bunun avukat ya da satışçı ile alakalı değil ruh ve karakter uyumsuzluğundan kaynaklandığını söylemiştim
TabikiiiiTamam gelişmeleri bekliyoruz
Nasıl açık seçik?Onu bende düşündüm ama bilemedim de takip ettiği kızlar vs böyle açık seçik
Yani sundan bahsettim aslinda konu sahibine demis ya beyefendi beni bunaltti ailemden koparmak istedi cam fanusa kapatti falanSizce bunları düşünmeye gerek var mı ne derse desin sizi bilen bilir bir de şu ilişkiler bitince anlaşamadık ayrıldık demek yeterlidir bence detayı ikili ilişkilerin özelidir bence saçma buluyorum ben bu açıklamaları diyelim eşimden ayrıldım gelecek şahsın neyine öğrenmek beni baştan tanırsın onunla olan ilişki başkadır eski eşle arada yaşanan ilişki başkadır karakter uyar uymaz bir kişiyle olumsuz oldu diye diğeriyle de olumsuz olacak diye bir kaide yok
Shsjdj ama oyleeeOKURKEN AYNEN ÖYLE DİYE BAĞIRDIM