- 14 Aralık 2017
- 2.448
- 1.646
Olabilir mi ki olsun lütfenmerhaba kızlar
benim bat 9 ocak
erken gebelik testim böyle çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir mi ki olsun lütfenmerhaba kızlar
benim bat 9 ocak
erken gebelik testim böyle çıktı
Pek belli olmuyo ama çok yakınlaştırınca var gibide duruyo. İnşallah hamilesindir
Olabilir mi ki olsun lütfen
Ne kdr bkledin boylr ckmasi icin ince bi cizgi var ama kirmizi deglsanrm kirmizi olmasi gerekiyor belkierken die ama cokda erken degl bilemedim ki bi cizgi var ama gorunuyor orda
Gene iyisin 3-5 gün bekle, ben napam cumartesi aşılama yapılacak ondan sonra bekle allah bekleinşallah kuzum ya daha zamanı var ama dayanamıyorum
Kisa surede cikmis yaa umut var demektir. Uzun sure bkleyince gecersiz olup bu cizgi cikablyomus cnku.canım bu on dakika gibi bir sürede çıktı marka confort early bakalım bat a az kaldı
Gene iyisin 3-5 gün bekle, ben napam cumartesi aşılama yapılacak ondan sonra bekle allah bekle
Kisa surede cikmis yaa umut var demektir. Uzun sure bkleyince gecersiz olup bu cizgi cikablyomus cnku.
Hadu bakalim batada az benden 1gun oncesin insallah Adetn gelmezde gecikirsen bi test daha yaparsin ama bu var gibi duryo :) belkide ayni zamandayapariz 2. Testi insallah
Ahahah oda iyi cizgiler gozlermzi bozcak yakndacanım benim sağolasın
kuzum ben testleri eve depoladım bile hergün yaparım bata kadar :)
Ya beni bekleyin arkada kaldım :) şaka şaka geç olsun güç olmasın , siz önden yolu açın hadi :) sonra peşinizden hepimiz gelelim ayy ocak ayı nasıl sonuçlanacak acaba hepimiz için ?Kisa surede cikmis yaa umut var demektir. Uzun sure bkleyince gecersiz olup bu cizgi cikablyomus cnku.
Hadu bakalim batada az benden 1gun oncesin insallah Adetn gelmezde gecikirsen bi test daha yaparsin ama bu var gibi duryo :) belkide ayni zamandayapariz 2. Testi insallah
Ahahah oda iyi cizgiler gozlermzi bozcak yaknda
Benmde testlerim kargodabirkac gune gelir peki normal gebeligi adette. Once ypsam cikar mi illa erken test mi gerekir
Erken yuumrtlamissin demek gorunms 8 gun erkengormussuncanım ben geçen seferki gebeliğimde 20 agustosta normal testte silik çizgi gördüm ve batım 28 agustostu düşünsene
ama malesef eylülde düşük yaptım
heyecanım ve aceleciliğim ondan biraz da
Bende merak icindeyim. Cidden bakalm neler olucakYa beni bekleyin arkada kaldım :) şaka şaka geç olsun güç olmasın , siz önden yolu açın hadi :) sonra peşinizden hepimiz gelelim ayy ocak ayı nasıl sonuçlanacak acaba hepimiz için ?
Erken yuumrtlamissin demek gorunms 8 gun erkengormussun
Ya cok gecms olsn insallah bu sefer guzel sonuclanir gebegln varsa
Cok enteresan yumurtlama tarihinde cok erken dilmis. Iste kismet olcak ya erkenden ogrenmissin kismet insallah simdiki cizgilernde gercek ve kalici our :) kadereinanmaya basladimamin canım Allah razı olsun
yalnız ben yine ovulasyon testleriyle hamile kalmıştım ve en koyuyu da 12 ağustos’ta görmüştüm
bide erkek cocuk olucak edasıyla sadece o zamanlar ilişki oldu yani o bebek kesinlikle ayın 12 ya da 13. de tuttu ve jet hızıyla kana geçti
zaten o şokla doktora gittim kan verdik 33 gibi birşey cıkmıştı
Cok enteresan yumurtlama tarihinde cok erken dilmis. Iste kismet olcak ya erkenden ogrenmissin kismet insallah simdiki cizgilernde gercek ve kalici our :) kadereinanmaya basladim
İnsan vücudu ne kadar ilginç , içerde neler olup bittiğini bilmiyoz nasıl hemen kana geçti ki , olacağı zaman oluyor işte, bu seferki geç gelsin geç belli olsun hiç gitmesin aminamin canım Allah razı olsun
yalnız ben yine ovulasyon testleriyle hamile kalmıştım ve en koyuyu da 12 ağustos’ta görmüştüm
bide erkek cocuk olucak edasıyla sadece o zamanlar ilişki oldu yani o bebek kesinlikle ayın 12 ya da 13. de tuttu ve jet hızıyla kana geçti
Ovulasyon testiyle hamİle kalmak nasıl oluyor ??? Daha önce sormuş muydum ben bunuamin canım Allah razı olsun