İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Biter bitmez basla bence.senin adetlerin sanirim duzensiz oyuzden bakarsin bu ay erken yumurtlarsin bellimi olur.kac tane test aldin.
30lu test aldım duzensız ama uc dort ay duzgun gıdıyo sonra bozuluyo benımkı oda var kafasına esıyo arada ık ay duzenlı gelrken 27 gunde bır olurken 16 17.gunde akıntım gelırdı ve lh pık yapardı en gec 19. 20 de yumurtluyordum ama buay bılmıyorum nasıl olcak olacada baslıcam ya belkı duzelır

30lu test aldım duzensız ama uc dort ay duzgun gıdıyo sonra bozuluyo benımkı oda var kafasına esıyo arada ık ay duzenlı gelrken 27 gunde bır olurken 16 17.gunde akıntım gelırdı ve lh pık yapardı en gec 19. 20 de yumurtluyordum ama buay bılmıyorum nasıl olcak olacada baslıcam ya belkı duzelır
Sen klomen kullanicaktin degilmi bu ay.ozaman 10.gunde filan basla

Hanmlar merhabalar birsey danismak istiyorum.:110:.benim iki kzm var biri 7 ysnda biri 7 aylk.dogum kontrol hapiyla korunuyordum.gecen ay bi hafta arayla iki kez adet olunca dr ilaci braktrdi.spiral taktracaktm bizde eski usul korunmaya calstk.adetlerm 19 20 gunde bire inmisti.bu ay adetim 20 gunu baz alrsak 5 gun gvkti.idrar tetlerim silik vkti.dun kan verdm 0.789 ckti.dr umla knustm bence gebelk yok ama bekle biraz cumartesi tekrar kanda gebelk baktr oyle gel dedi.sizce bu deger yukselr mi?
Lutfen yardmci olun kzlar
Bu da kandan once yaptgm erken gebelik testim

Eklentiler

• 20171231_150112.jpg
    20171231_150112.jpg
    24,4 KB · Görüntüleme: 69
Hanmlar merhabalar birsey danismak istiyorum.:110:.benim iki kzm var biri 7 ysnda biri 7 aylk.dogum kontrol hapiyla korunuyordum.gecen ay bi hafta arayla iki kez adet olunca dr ilaci braktrdi.spiral taktracaktm bizde eski usul korunmaya calstk.adetlerm 19 20 gunde bire inmisti.bu ay adetim 20 gunu baz alrsak 5 gun gvkti.idrar tetlerim silik vkti.dun kan verdm 0.789 ckti.dr umla knustm bence gebelk yok ama bekle biraz cumartesi tekrar kanda gebelk baktr oyle gel dedi.sizce bu deger yukselr mi?
Lutfen yardmci olun kzlar
Bu da kandan once yaptgm erken gebelik testim
Gebelim once kanda cikiyor diye bikiyorum.kan tahlilini yaptirdiginiz yer yanlislik yapmis olabilir.cunki testinizdeki cizgi goruluyor.ama idrar testide yanlis olabilir.en iyisi doktorunuzu dinleyip c.tesi bi daha test yaptirin.

Gebelim once kanda cikiyor diye bikiyorum.kan tahlilini yaptirdiginiz yer yanlislik yapmis olabilir.cunki testinizdeki cizgi goruluyor.ama idrar testide yanlis olabilir.en iyisi doktorunuzu dinleyip c.tesi bi daha test yaptirin.
Evet sanrm hersey cumartesi netlesecek

Kızlar napıyorsunuz :) oslem83, yvz13, Evlimutlumusmutlu, Genc_evli, dlkkydlntpl

burası benim ilk başlığım o yüzden kopamıyorum, şuan başka başlıktayım ama :)
Adet oldum doktora gittim hamile değilmişim diye , doktor dedi daha ilk ayın :) klomen verdi 5 gün kullanıp gidecem inşallah yumurtalar büyümüş ve olgunlaşmış olur. Sonra iğne verip ilişki saati söyleyecek.

kuzum selam
inşallah gönlünce olur
bende gün sayıyorum 6 gün kaldı

kuzum selam
inşallah gönlünce olur
bende gün sayıyorum 6 gün kaldı
Ah ah gönlünce olmuyor insanın işte herşey :) bugün gittim , yumurta büyümüş 3-4 tane, klomene cevap vermiş dedi yumurtaların. Ama çatlatma iğnesi yapmadı. Eşimin tahlilinde pürüz çıktı , perşembe benim yumrutalara bakacak az daha büyümüş mü diye, cumartesi aşılama yapacak :KK43:( allahım nolur olsun da sonuçlansın bu süreç, başlamadan yoruldum allah daha beterinden saklasın ama daha ileri aşamalara gerek kalmaz inşallah 6 gün sonra ne olacak senin , bat günü mü gelecek ? Bu ay ocak ayı yeni yıl yeni ay uğurlu gelsin hepimize aminnnnnnnn , hepimiz problemrden bahsedip duruyoz birimiz de gelip hamileyim ben demeyecek mi artık ya :)

Ah ah gönlünce olmuyor insanın işte herşey :) bugün gittim , yumurta büyümüş 3-4 tane, klomene cevap vermiş dedi yumurtaların. Ama çatlatma iğnesi yapmadı. Eşimin tahlilinde pürüz çıktı , perşembe benim yumrutalara bakacak az daha büyümüş mü diye, cumartesi aşılama yapacak :KK43:( allahım nolur olsun da sonuçlansın bu süreç, başlamadan yoruldum allah daha beterinden saklasın ama daha ileri aşamalara gerek kalmaz inşallah 6 gün sonra ne olacak senin , bat günü mü gelecek ? Bu ay ocak ayı yeni yıl yeni ay uğurlu gelsin hepimize aminnnnnnnn , hepimiz problemrden bahsedip duruyoz birimiz de gelip hamileyim ben demeyecek mi artık ya :)

inşallah diyeceğiz kuzum
evet bat a 6 kaldı
yarın erken gebelik testi almayı düşünüyorum

Sabırsızlık başladı yine desene :) hadi bakam açılışı sen yap önden , arkadan hepimizden patır patır güzel haberler gelsin :)

inşallah canımm
yarına çıkarmı bilmem :) inşallah ovu testinde görmekten bıktığım o silik çizgiyi görürüm

Evet tmm ben klomen kullanip oyle progestan kullanicaksin diye hatirladim.ozaman adet bitimi basla en garantisi progestanin yumurtlamayla alakasi yok cunki.o tutunmada yardimci ilac.
Evet adet duzenı ıcın be hamıle kalırsam bebek tıutınsun dıye vermıstır ıcındekı hormon ıns yumurtlamam ıcın yardıncı olur belkı

X