İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ins cnm olmaz senın test yaptnmı hıc
Hayır yapmadım ama yapmamak için kendimi zor tutuyorum her ay hüsran olduğu için beklemedeyim şimdilik ama reglime dair belirtimde yok inş'ALLAH da gelmez olmaz artık 2018 de hepimiz buraya toplu hamile başlığı açıp hamile olmak isteyenlere ışık oluruz :anneadayı::KK9:

Hayır yapmadım ama yapmamak için kendimi zor tutuyorum her ay hüsran olduğu için beklemedeyim şimdilik ama reglime dair belirtimde yok inş'ALLAH da gelmez olmaz artık 2018 de hepimiz buraya toplu hamile başlığı açıp hamile olmak isteyenlere ışık oluruz :anneadayı::KK9:
Hayırlıso cnm varsa bıle cıkmayabılır zaten yumurtlaman gecse

:duduk::duduk:
Kızlar napıyorsunuz :) oslem83, yvz13, Evlimutlumusmutlu, Genc_evli, dlkkydlntpl

burası benim ilk başlığım o yüzden kopamıyorum, şuan başka başlıktayım ama :)
Adet oldum doktora gittim hamile değilmişim diye , doktor dedi daha ilk ayın :) klomen verdi 5 gün kullanıp gidecem inşallah yumurtalar büyümüş ve olgunlaşmış olur. Sonra iğne verip ilişki saati söyleyecek.
Dün kırmızı kart yedim :KK43: inşallah canım büyüsün yumurtalar çatlasın gelsin bebişler ben buay ara vermeyi düşünüyorum.diş bakımı falan filan röntgeni iğnesi antibiyotiki olacak korunucam.belki vücut şaşırır sonrasında hemen tutar

Dün kırmızı kart yedim :KK43: inşallah canım büyüsün yumurtalar çatlasın gelsin bebişler ben buay ara vermeyi düşünüyorum.diş bakımı falan filan röntgeni iğnesi antibiyotiki olacak korunucam.belki vücut şaşırır sonrasında hemen tutar
Evet cnm bnde gecen ay yaptırdm belkı buyuzden de adetım dengesızlestı ara ber bır ay mutlaka

Güzel taktik :) bu ay mola ver vücudu hazırlıksız yakala şaşırsın :))))

İnanın bizim halimizde olmayanlar bizi asla anlamazlar bugün benim em yakın arkadaşımın yanımda hamile olduğunu öğrendim testinide kendim yaptım o kadar kötü oldum ki tabi arkadaşım Sevincinden beni unuttu bile Allah herkese hayırlı evlatlar versin bu kıskanmak değil asla onun adına çok sevindim ama o anı ben yaşıyormuş gibi hissettim eşine haber verirkenki mutluluğu beni mahvetti ya bu kadar genç yaşta bununla boğuşmak çok zor Allahım tabiki daha büyük Bi dert vermesin ama insan kötü oluyo..

Haklıın cnm kotu gercekten keske yasamasaydın hayırloso ıns bızde kavusacagız
İnanın bizim halimizde olmayanlar bizi asla anlamazlar bugün benim em yakın arkadaşımın yanımda hamile olduğunu öğrendim testinide kendim yaptım o kadar kötü oldum ki tabi arkadaşım Sevincinden beni unuttu bile Allah herkese hayırlı evlatlar versin bu kıskanmak değil asla onun adına çok sevindim ama o anı ben yaşıyormuş gibi hissettim eşine haber verirkenki mutluluğu beni mahvetti ya bu kadar genç yaşta bununla boğuşmak çok zor Allahım tabiki daha büyük Bi dert vermesin ama insan kötü oluyo..

Sei cok cok cok iyi anliyorm benzer seyler yasadimbu kesinlkle kiskanclk degil allah herkesn cocugunu kendsne bagslasin bu aci baska bisey seni cok iyiy anlaiyormuzulme bosver bn arkdsnn yernde olsaydim biraz daha farkli davranirdim tabiki bu durumu. Olan bi arkds var bilemedm yauzulme sen cnm

Ah cnm ya cok ıyı anlıyorum senı bende yakın bırınden hamışe haberını alınca kendımadoma kotu oluyorum
Bende yaşadım aynı şeyi ben bekliyordum olur belki diye arkadaşıma elimde olanlar testlerden verdim adeti geçmişti. Daha nasıl yapılacak onu bile bilmiyordu ve hamileydi ben artık profesör oldum test üzerine :110: bi yandan seviniyo ama kendine de üzülüyo insan

Gunaydn kızlar yanagımda kocaman bır sıvılve cıktı ya hıc cıkmaz normalde 45.gun adetten eser yok daha

Ah cnm ya cok ıyı anlıyorum senı bende yakın bırınden hamışe haberını alınca kendımadoma kotu oluyorum
İnsan ister istemez kötü oluyo bide yakını olunca hangi durumu yaşıcağını da bilmiyo ben şuan o kadar kötüyüm ki 3 gündür bak adetin başlangıcı olur kanla karışık akıntı gelir öyle geliyo ama Bi türlü tam gelmiyo kafayı yicem :KK43: :KK43:sen nasılsın nasıl gidiyo ilaca başlamışsın okudum ne durumdasın ?

Sei cok cok cok iyi anliyorm benzer seyler yasadimbu kesinlkle kiskanclk degil allah herkesn cocugunu kendsne bagslasin bu aci baska bisey seni cok iyiy anlaiyormuzulme bosver bn arkdsnn yernde olsaydim biraz daha farkli davranirdim tabiki bu durumu. Olan bi arkds var bilemedm yauzulme sen cnm
İnsanlar düşünemiyo işte karşısındakinin ne duruma düşüceğini ne hissedeceğini arkadaşımda hiç bişey bilmiyo kızın kusmaları başladı hamilesin diyorum yok ya değilim Eminim diyor öyle bişey bilmiyo yani bende yardımcı olmak istedim ama keşke olmasaydım beni çok etkiledi o testte çift çizgiyi nasıl gördüğüm an’ı unutamıyorum yani

X