Kaç aydır ovulasyon testiyle deniyorum pik yaptığı zamanları değerlendirdim ama olmadı bebiş bence benle alakalı sonuçlar gayet iyiydi çizgi çift ve aynı koyuluktaydıİmkanın varsa gün aşırı ilişkiyle ovulasyon testi yapmak aynı şey aslında. Ben deniceğim zaman gün aşırı ilişkiyi denicem çünkü ovu testlerinede çok güvenemiyorum niyeyse.
Her zaman tutucak diye bişey yok kuzum benim ablamda hiç bir sorun yoktu 4 ay yumurtlama günlerini değerlendirdi 4.de tuttu. Allah nasip ettiği zaman oluyor siz denemekten vazgeçmeyin :) Stres baya etkiliyormuş elinizden geldiğince stresten uzak durun.Kaç aydır ovulasyon testiyle deniyorum pik yaptığı zamanları değerlendirdim ama olmadı bebiş bence benle alakalı sonuçlar gayet iyiydi çizgi çift ve aynı koyuluktaydı
Imkan olsada insan bi muddet sonra sikiliyor biz sikilmasak esimiz sikilabiliyor.oyuzden bu ay bi test deneyeyim dedim bakalim ne olacak.İmkanın varsa gün aşırı ilişkiyle ovulasyon testi yapmak aynı şey aslında. Ben deniceğim zaman gün aşırı ilişkiyi denicem çünkü ovu testlerinede çok güvenemiyorum niyeyse.
Acaba adet günü neden çift çizgi çıktıAdetim gelmedi ovulasyon yaptım bu çıktı.
Ben şuanda doğum kontrol hapı kullanıyorum, 25. gün falan adet oluyorum, internetten yumutylama günlerine bakıp o günlerde test yaptım 3 kez ama hiç çift çizgiyi görmedim acaba adet bitiminde falan mı yumurtluyorum kafama takıldı benimde.Imkan olsada insan bi muddet sonra sikiliyor biz sikilmasak esimiz sikilabiliyor.oyuzden bu ay bi test deneyeyim dedim bakalim ne olacak.
Kırmızılar geliyor demiştin, gelmedi mi ? :) ay ne güzel. Ovulasyon yaptım demişsin o ne demekAdetim gelmedi ovulasyon yaptım bu çıktı.
Ben ınnovıtada gordm cnm uc ay once ama olmadı ıste bakalkmBen kullandım kuzum ondan Ovulasyon testinde hiç çift çizgi göremedim ama bende problem var sanırım o yüzdendir :)
Gelmedi canım bekliyorum aslında gelmese daha iyi :) yumurtlama testi canım Bi yerde okumuştum adete yakın yapıldığında çift çizgi okursa gebeliğe işaret edermiş ama hamile testleri negatif bilemiyorumKırmızılar geliyor demiştin, gelmedi mi ? :) ay ne güzel. Ovulasyon yaptım demişsin o ne demek
Ayyy inşallahhh gelmezzzzz :))))) ben 17 ocağa odaklandım :)))Gelmedi canım bekliyorum aslında gelmese daha iyi :) yumurtlama testi canım Bi yerde okumuştum adete yakın yapıldığında çift çizgi okursa gebeliğe işaret edermiş ama hamile testleri negatif bilemiyorum
Rabbimden hayırlısını diliyorum her zaman.Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.Ayyy inşallahhh gelmezzzzz :))))) ben 17 ocağa odaklandım :)))
Canim olabilir de erken yumurtluyor olabilirsin normali 28 gun 14.gun oldugunu hesapliyorlar 28 gunde.seninkide 10.veya 11.gun olabilir.Ben şuanda doğum kontrol hapı kullanıyorum, 25. gün falan adet oluyorum, internetten yumutylama günlerine bakıp o günlerde test yaptım 3 kez ama hiç çift çizgiyi görmedim acaba adet bitiminde falan mı yumurtluyorum kafama takıldı benimde.
Yaptım kuzum 10 11 12 günler yaptım çıkmadı bu ay son kez yapıcam eğer gene çıkmazsa çok merak ediyorum ne zaman yumurtladığımı. Bu yüzden hapı bıraktığım zaman gün aşırı ilişkiyle denemek istiyorum yumurtlama tarihini hiç denk getiremedim çünkü daha.Ca
Canim olabilir de erken yumurtluyor olabilirsin normali 28 gun 14.gun oldugunu hesapliyorlar 28 gunde.seninkide 10.veya 11.gun olabilir.
Cnm bende adete ıkı gun varken yapmstm baya koyu cıkmıstı ama ne yumurtladm nede hamıleydım hayırlıso bakalmYaptım kuzum 10 11 12 günler yaptım çıkmadı bu ay son kez yapıcam eğer gene çıkmazsa çok merak ediyorum ne zaman yumurtladığımı. Bu yüzden hapı bıraktığım zaman gün aşırı ilişkiyle denemek istiyorum yumurtlama tarihini hiç denk getiremedim çünkü daha.
Belki bende adete yakın yumurtluyorumdur, ben anlamıyorum 3 arkadaşımda korunurken hamile kaldı sadece 1 gün deniyolar ve hamile kalıyolar gerçekten bu iş nasip kısmet...Cnm bende adete ıkı gun varken yapmstm baya koyu cıkmıstı ama ne yumurtladm nede hamıleydım hayırlıso bakalm
Aallah allah cok enteresan hemen adet bitiminde denedinmi pekiYaptım kuzum 10 11 12 günler yaptım çıkmadı bu ay son kez yapıcam eğer gene çıkmazsa çok merak ediyorum ne zaman yumurtladığımı. Bu yüzden hapı bıraktığım zaman gün aşırı ilişkiyle denemek istiyorum yumurtlama tarihini hiç denk getiremedim çünkü daha.
Arkadaslarına soraana nabıyolarmıs kız cocuk kararı verdık yumurtlamıyorumBelki bende adete yakın yumurtluyorumdur, ben anlamıyorum 3 arkadaşımda korunurken hamile kaldı sadece 1 gün deniyolar ve hamile kalıyolar gerçekten bu iş nasip kısmet...
Hiç öyle denemedim canım hep 10 11 12 günlerde denedim, bu ay tekrar denicem eğer yoksa demekki adet bitiminde yumurtluyorumdur demi? Yumurtlamadan adet olamam neticede demi :OAallah allah cok enteresan hemen adet bitiminde denedinmi peki
Bence adet bıtımınden adete az kalana kadar ıkıgunde bır dene cnmHiç öyle denemedim canım hep 10 11 12 günlerde denedim, bu ay tekrar denicem eğer yoksa demekki adet bitiminde yumurtluyorumdur demi? Yumurtlamadan adet olamam neticede demi :O
Şuanda 2 tane falan kaldı ovu testim yenisini alıcam ama zaten şuanda korunuyorum korunmayı bıraktığım zaman 25 adet falan alırım o zaman denerim gün aşırı, bide kızlar şimdi okudumda göbek kaymasıda gebeliği engelliyomuş bendede var göbek kayması siz biliyomusunuz ne dmeek olduğunu bunun?Bence adet bıtımınden adete az kalana kadar ıkıgunde bır dene cnm