- 14 Aralık 2017
- 2.448
- 1.646
Teşekkürler :)Kuzum istediğin gibi muhabbet edebilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler :)Kuzum istediğin gibi muhabbet edebilirsin
Soyle bi durum var suanda bu baslkts ki kisiler de baya bi bilgi sahibi bu konuda farkettm ki cnku uzun sureclerden gecmis kisiler var ben mesela bu asamalara hic girmemis biriyim ams bnm disimda ki cogu arkdslar internette arayacagmz bulacagmz kadr bilgiye sahipler . oyuzden kal bence :) bendr alistim baska basliklara bakasim gelmiyo:)Bu arada arkadaşlar ben hamile kalırım umuduyla bu başlıktaydım ama şimdi test boş çıkınca benim durumum farklı biyere kaydı :) burda yazmaya devam etsem sıkıntı olur mu ki site kurallarına göre. Burda belirtileri konuşuyorduk. Kist yada aşılama gibi konu başlıklarına mı yazsam ama bu başlığın altındaki kişilere de alıştım gitmek istemiyorum :)
Canım bende çalışıyorum ama bulunduğun y rde durum nedir bilmiyorum ama mesai saati dışında muayene eden yerler de var.doktorun iyidir muhakkak farklı görüş açısından dedim.bu arada benim kırmızılar geliyor birkaç saate kalmazÇalışmasam ben bu durumu hiç sıkıntı etmeyecem de çalışınca izin alma derdi var eşim dr a güvendi, bakalım daha başındayız yolun. Güvensizlik oluşursa değiştiririz.
Bazen hissetmeyebilirsin canım normalKizlar bise sorcam size. normalde her ay yumurtlama doneminde kasiklarmda agri olurdu bu ay yumurtlama gublernde hic agrim olmuyor sizce neden sadce supeli iliskiden bi gun snrs agrim oldu bunu aciklayablr msnz sizce neden
Özeldemisin devlette mi izin Alman sıkıntı mıÇalışmasam ben bu durumu hiç sıkıntı etmeyecem de çalışınca izin alma derdi var eşim dr a güvendi, bakalım daha başındayız yolun. Güvensizlik oluşursa değiştiririz.
Devletteyim ama müdürümüz sağolsun özelden beter baskı uyguluyor izin konusunda, adam doğurmayalım istiyor hep çalışalım hep çalışalım :)Özeldemisin devlette mi izin Alman sıkıntı mı
Canım diğer çizgi öncekiyle aynı koyulukta veya daha koyu olacak bu yumurtlayacağın zamanı gösteriyor o gün ve ertesi günü değerlendirmen gerekiyorYumurtanin adetle 2.veya3.gunu basladigina ornekmi acaba bu test.
Her kadında lh hormonu var ne zaman yaparsan yapa silikte olsa ikinci çizgi çıkar önemli olan eşitliği yakalamanCanım diğer çizgi öncekiyle aynı koyulukta veya daha koyu olacak bu yumurtlayacağın zamanı gösteriyor o gün ve ertesi günü değerlendirmen gerekiyor
Hani kimisi adetin hemen bitiminde hamile kaldim diyorya acaba dedim nasil oluyor bu.ama ben hic cizgi cikmayanida gormustum o nasil oluyoki.Her kadında lh hormonu var ne zaman yaparsan yapa silikte olsa ikinci çizgi çıkar önemli olan eşitliği yakalaman
Özel hastaneye gidiyorum zaten ama doktorlar sırayla gündüzcü gececi oluyor, benim doktor bu hafta gececi allahtan yarından itibaten :) yarın işten çıkınca gitcem. Gideceğim zamanlar illa gündüze de denk gelir mecbur, süreç normal olsaydı bişey olmaz da, ekstra sorunlar olunca bende geceye denk getirip gitme şansım olmaz, 5 gün sonra gel aşılama yapcam dese mecbur 5 gün sonra gitcen. Müdürü geçtim diğer çalışan mal arkadaşlar abuk subuk soru soracak bunlar geriyor beni 1 ay önceki ilk muayene için gittiğimde kist çıkınca moralmen çöktüm, film falan çekilip iğne yapılınca tüp açıcı ağrılarım oldu, 2-3 gün izin alıp yattım evde. İnsanlar kendi arasında aaa demekki hamileydi düşük yaptı heralde gibi salak salak konuşmuşlar, insanlar çok densiz. Yüzüme soramadılar ama nasılsın nasıl oldun derkenki yüzüma bakışlarından herşey anlaşılıyordu, meraktan çatlayacak insanlar, söylemek istesem söylerim zaten, neyin ısrarı bu.Canım bende çalışıyorum ama bulunduğun y rde durum nedir bilmiyorum ama mesai saati dışında muayene eden yerler de var.doktorun iyidir muhakkak farklı görüş açısından dedim.bu arada benim kırmızılar geliyor birkaç saate kalmaz
Bu kırmızılar yaktı bizi :) gelmezse hakkı kalır aman gelsinler :)) gelmediği günleri de görecez be geledursunlar :)Canım bende çalışıyorum ama bulunduğun y rde durum nedir bilmiyorum ama mesai saati dışında muayene eden yerler de var.doktorun iyidir muhakkak farklı görüş açısından dedim.bu arada benim kırmızılar geliyor birkaç saate kalmaz
Boşver canım insanlarınanlamak zor hem yazıyorlar hem oynuyorlarÖzel hastaneye gidiyorum zaten ama doktorlar sırayla gündüzcü gececi oluyor, benim doktor bu hafta gececi allahtan yarından itibaten :) yarın işten çıkınca gitcem. Gideceğim zamanlar illa gündüze de denk gelir mecbur, süreç normal olsaydı bişey olmaz da, ekstra sorunlar olunca bende geceye denk getirip gitme şansım olmaz, 5 gün sonra gel aşılama yapcam dese mecbur 5 gün sonra gitcen. Müdürü geçtim diğer çalışan mal arkadaşlar abuk subuk soru soracak bunlar geriyor beni 1 ay önceki ilk muayene için gittiğimde kist çıkınca moralmen çöktüm, film falan çekilip iğne yapılınca tüp açıcı ağrılarım oldu, 2-3 gün izin alıp yattım evde. İnsanlar kendi arasında aaa demekki hamileydi düşük yaptı heralde gibi salak salak konuşmuşlar, insanlar çok densiz. Yüzüme soramadılar ama nasılsın nasıl oldun derkenki yüzüma bakışlarından herşey anlaşılıyordu, meraktan çatlayacak insanlar, söylemek istesem söylerim zaten, neyin ısrarı bu.
Düzenli yapmıyordur yada zamanlama hatası yapıyordur 3-4 saatlik idrarla ve bol sıvı tüketmeden yapılması gerekliHani kimisi adetin hemen bitiminde hamile kaldim diyorya acaba dedim nasil oluyor bu.ama ben hic cizgi cikmayanida gormustum o nasil oluyoki.
Ben kullandım kuzum ondan Ovulasyon testinde hiç çift çizgi göremedim ama bende problem var sanırım o yüzdendir :)Laboquıck dıye gebelık testlerı var kızlar kuşlanan duyan var mı nasıl acaba onlardan stoklamayı dusunuyorum buay
Yok kuzum ben belki 20 kere ovulasyon testi yapmışımdır hepsinde ikinci çizgi net bi şekilde gözüküyordu. Yumurtladığın zaman ise ilk çizgiyle aynı veya daha koyu oluyormuş ben hiç denk gelmedim ama :\Hani kimisi adetin hemen bitiminde hamile kaldim diyorya acaba dedim nasil oluyor bu.ama ben hic cizgi cikmayanida gormustum o nasil oluyoki.
Himm iyi bakalim simdi deneme amacli yaptim zaten.kacirmamak icin adet bitiminden basliycam bakalim nasil olucak renkler.Yok kuzum ben belki 20 kere ovulasyon testi yapmışımdır hepsinde ikinci çizgi net bi şekilde gözüküyordu. Yumurtladığın zaman ise ilk çizgiyle aynı veya daha koyu oluyormuş ben hiç denk gelmedim ama :\
Bunu yaptigim saatte yapicam artik geri kalanlari bakalim nasil renk gelismesi olucak.Düzenli yapmıyordur yada zamanlama hatası yapıyordur 3-4 saatlik idrarla ve bol sıvı tüketmeden yapılması gerekli
İmkanın varsa gün aşırı ilişkiyle ovulasyon testi yapmak aynı şey aslında. Ben deniceğim zaman gün aşırı ilişkiyi denicem çünkü ovu testlerinede çok güvenemiyorum niyeyse.Himm iyi bakalim simdi deneme amacli yaptim zaten.kacirmamak icin adet bitiminden basliycam bakalim nasil olucak renkler.