Sağol :))Hayırlı olsun canım Allah yüzünü güldürsün inşallah yumurtalar olgunlaşınca çatlatma iğnesi vuruluyor ve o gün ilişki öneriliyor diye biliyorum daha iyi bilen arkadaşlar bilgi vericektir
Hadı bakalım cnm ıns guzeş haberlerşe gelKomşular napıyorsunuz :) ilk başlık arkadaşlarım :) az önce doktordan geldim. 1 ay ödev verdiniz ama ben ödevimi yapamadım dedim :) bugün adetimin 4. Günü. klomen verdi, yarın başlayacam 5 gün kullanacam. Haftaya salı kontorle gidecem. Yumurtalar olgunlaşıp çoğalmış mı çoğalmamış mı bakacak. ilk defa kullanacağım, bebek sürecine de yeni girdim, hiçbişey bilmiyom. klomene başlayınca herhangi bir kanama veya f arklı bişey yaşanıyor mu ona göre hazırlıklı olayım. Allahım 5 gün sonra güzel gelişmeler olur inşallah, salı günü gittiğimde yumurtalar olgunlaştıysa ne yapar olgunlaşmadıysa ne yapar bi fikriniz var mı ?
Takmamak lazım canım ben bu ay ara veriyorum diş yaptırıcam,zaten kayınvalidemler burda mecburi araKızlar gunaydın kımsenın sesı cıkmıypr burda da sprunları olanlar ocıne mı gömüldü ben içimde yaşatsam iyice strese girip saglıgımdan oluyorum tarlusal bugun bıtıyor bıtınce kac gunde adet olmam gerekır bılgısı oşan varmı artık olmak ve yenı doneme baslamak ıstıyorum dun gece gene hamıleydım ruyamda gercekten yoruldum boyle seyşerde görmekten
Dıs yaptırcaksan evet cnm mtlaka ber bende ıkı ay once yaptırdım ılacta kullandm senın batmnolduTakmamak lazım canım ben bu ay ara veriyorum diş yaptırıcam,zaten kayınvalidemler burda mecburi arasonraki ayda kasmıycam nasipse olur.stresten olmuyor başka sebebi yok
Canım koyulaşmadı bende anlamıyorum galiba adete yakn veya adet bitiminde yumurtluyorum yok ya her işim tersAlaaalla bak bakalkm koyulasıcakmı cnm kacıncı gunun normaldekı ah bıolsam rahatlasam herseyı denıcem buay
Kacıncı gunkı cnmCanım koyulaşmadı bende anlamıyorum galiba adete yakn veya adet bitiminde yumurtluyorum yok ya her işim ters
Hap kullandıgım icin 25 günde bir adet oluyorum oda 11. gun falan yapiyo bende o gun yaptim ama cok silik çıktı yani yumurtlamıyorum. Bu ay adetim bittiğinde çok akıntım olmuştu galiba adet bitiminde yumurtkadım.Kacıncı gunkı cnm
Kıyamam ya inanır mısın bendr her ay rüyamda çift çizgi görüyorum adete yakın geçecek canım bu günlerKızlar gunaydın kımsenın sesı cıkmıypr burda da sprunları olanlar ocıne mı gömüldü ben içimde yaşatsam iyice strese girip saglıgımdan oluyorum tarlusal bugun bıtıyor bıtınce kac gunde adet olmam gerekır bılgısı oşan varmı artık olmak ve yenı doneme baslamak ıstıyorum dun gece gene hamıleydım ruyamda gercekten yoruldum boyle seyşerde görmekten
3 gün geçti gelen giden yokDıs yaptırcaksan evet cnm mtlaka ber bende ıkı ay once yaptırdım ılacta kullandm senın batmnoldu
Sen kan testıne gıt bıraz bekle evde gene ıdrar testı yap cnm gecermıydı bat hıc3 gün geçti gelen giden yok
Alalala olabılır cnm bazı bunyelerdeHap kullandıgım icin 25 günde bir adet oluyorum oda 11. gun falan yapiyo bende o gun yaptim ama cok silik çıktı yani yumurtlamıyorum. Bu ay adetim bittiğinde çok akıntım olmuştu galiba adet bitiminde yumurtkadım.
Aynen cnm ya cıft cızgınya hamılelık ah balla cok kotu ya uyanıncaKıyamam ya inanır mısın bendr her ay rüyamda çift çizgi görüyorum adete yakın geçecek canım bu günler
Dün yaptırdım ya canım sana da söylemiştimcanım kan testi yap bence
Dün yaptırdım burda da yazmıştım 0.142 çıktı değerim 1 bile değil değerSen kan testıne gıt bıraz bekle evde gene ıdrar testı yap cnm gecermıydı bat hıc
Dün yaptırdım ya canım sana da söylemiştim
Yok cnm bıraz zaman gecınce gene baktırırson duzensızlık yoksa belkı sonra cokar ılıskoden kac gun gectıDün yaptırdım burda da yazmıştım 0.142 çıktı değerim 1 bile değil değer
bat gününe 2 gün kalayı saymazsak 12 gün geçtiYok cnm bıraz zaman gecınce gene baktırırson duzensızlık yoksa belkı sonra cokar ılıskoden kac gun gectı
Bekle bakalkm cnm bıhafta sora tekrar yaptırırsınbat gününe 2 gün kalayı saymazsak 12 gün geçti