İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Hadı bakalım cnm ıns guzeş haberlerşe gel

Kızlar gunaydın kımsenın sesı cıkmıypr burda da sprunları olanlar ocıne mı gömüldü ben içimde yaşatsam iyice strese girip saglıgımdan oluyorum tarlusal bugun bıtıyor bıtınce kac gunde adet olmam gerekır bılgısı oşan varmı artık olmak ve yenı doneme baslamak ıstıyorum dun gece gene hamıleydım ruyamda gercekten yoruldum boyle seyşerde görmekten

Takmamak lazım canım ben bu ay ara veriyorum diş yaptırıcam,zaten kayınvalidemler burda mecburi ara sonraki ayda kasmıycam nasipse olur.stresten olmuyor başka sebebi yok

Takmamak lazım canım ben bu ay ara veriyorum diş yaptırıcam,zaten kayınvalidemler burda mecburi ara sonraki ayda kasmıycam nasipse olur.stresten olmuyor başka sebebi yok
Dıs yaptırcaksan evet cnm mtlaka ber bende ıkı ay once yaptırdım ılacta kullandm senın batmnoldu

Kıyamam ya inanır mısın bendr her ay rüyamda çift çizgi görüyorum adete yakın geçecek canım bu günler

Alalala olabılır cnm bazı bunyelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…